manajai greit bus 5 metai, nu ji bando valytis, pati paskui ateina pasako, mamyte as nusivaliau, o kaip paprasau kad parodytu ar svariai, tai nerodo
, bet einat praustis visada pasiziuriu i klenaites, nu ir ka??? ogi nesvarios, nelabai jai dar iseina
Gerai, kad nors stengiasi, aisku buna ,kad saukia ant viso buto, padariauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(sandralita @ 2006 01 02, 14:47)
o jus naudokit ta dangti ant toleto ir nereiks bijot kad ikris.
Turėjau ir tokią mintį, bet žinai darželyje tokio dangčio nėra, tai ir nepratinu su juo, nes paskui darželyje nedarys, o reikalaus dangčio
QUOTE(Osva @ 2005 12 31, 19:30)
Karta atejus i darzeli pasiimti vaiko isgirdau kaip aukletoja prase vienos mamos, kad ji namuose mokintu vaika paciam valytis uzpakali. Tam vaikui virs 6 metu! Kaip supratau aukletojai jau kantrybe isseko.Kas is to,kad ji bando ismokinti susitvarkyti paciam, jei namuose motina laksto kiekviena karta sudu valyti! Sako mazas gi dar
Nu zinokit man tai kazkaip baisiai pasirode! Vaikas tuoj eis i mokykla, tai motina gal irgi begs aptvarkyti savo "maziuko".
Bet tai, kad tu girdėjai parodo, kokio lygio auklėtoja. Aš esu prieš tai, kad mano vaiko reikalus, nesvarbu kokie jie būtų auklėtoja aptarinėtų tik su manim, niekam negirdint. Dabar girdėjai tu, o vaikai? Jei jie galėjo išgirsti, o poto iš jo tyčiotis, vaikai, kaip žinia žiaurūs.
Mano trimetinukas tai dar pats nenusivalo, nors norą rodo, bet kai pats valosi tai iki nugaros net nubraukia, tenka rimtai praustis, bet ant tuoleto tai pats jau atsisėda ir šaukia kai padaro "jaaauuuu padariau", o darželį tai ir yra kas sutvarko.
Maniskis viena grazia diena tiesiog atsisake mano valymo paslaugu
Pasake as pats ir viskas. Nuo to laiko valosi pats, man tik reikia pasirupinti kad tuolete visada butu vaikisku dregnu serveteliu, bo tuol pop nepripazysta...
Kadangi sunus eina i tapati darzeli kur ir as dirbu...tai sededamas tuolete ir darydamas kaku, rekia per visa darza " Mama, atnesk serveteliu"...
Kadangi sunus eina i tapati darzeli kur ir as dirbu...tai sededamas tuolete ir darydamas kaku, rekia per visa darza " Mama, atnesk serveteliu"...
QUOTE(Getter @ 2006 01 14, 22:07)
Smagu ir patogu
Nors sunus kaip namie jaucias
Argi ne visu mamu svajone???
Darzelis ne lietuvoj, tik dvi klases turim, tai kaip sema visi
Darzelis ne lietuvoj, tik dvi klases turim, tai kaip sema visi
manau, verta, bunant namie duot vaikui paciam valytis subine.
Pas mus darze buvo atvejis, kad aukletojos nedavalydavo...........bet visko visos ismokome.
Pas mus darze buvo atvejis, kad aukletojos nedavalydavo...........bet visko visos ismokome.
Maniškis tai labai gudrutis darželyje ai valosi pats ir jam tai viskas labai puikiai išeina, o namie tai labai nori mamos paslaugų, bet aš jau liepiu pačiam atlikti savo reikaliukus nors tai ir užtrunka kokiu 10 min.
Maniškei jau 4 , bet pati dar gerai to nepadaro. Visus reikalus daro ant klozeto, paskui šaukia- padariau
ne vieną kart yra grįžus iš darželio purvinom kelnaitėm. Kai paaiškinau kad reik pačiai nusivalyt geriausia išeitis pagal ją- nebekakoti darželyje
ne vieną kart yra grįžus iš darželio purvinom kelnaitėm. Kai paaiškinau kad reik pačiai nusivalyt geriausia išeitis pagal ją- nebekakoti darželyje
Na, popieriaus sąnaudos
, bet dičkis valosi pats maždaug nuo 4,5m. O juokingiausia, kad ir dvimetukas bando brolį kopijuoti. Jei tik laiku nesuspėju, tai vidurinėlį po jo valymosi tenka nešti po dušu...