Mano istorija su mociute - anyta butu panasi, tik pabaiga siek tiek kitokia. KAi tik as ja per arti prisileidziu, ji tuoj pradeda vadovaut ir reikalaut vis daugiau. Nes ji turi tik viena sunu, o ir tas nelabai noriai pas tevus vaziuoja, as visada turiu su juo bartis, nes mamai atrodo, kad cia as stabdau ir kiek kartu bandziau pasakyt, kad ne as vadovauju paradui, zinoma, ji netiki. O anukes bando tiesiogine to zodzio prasme nupirkti, man sitai labai nepatinka.
mano vyro mama labai retai skambina ir teiraujasi kaip anukas auga
ir net nezinau kodel taip yra ,o i svecius atvaziuoja taip pat labai retai
Perskaiciau jusu visu istorijas su anytomis ir net lengviau pasidare, kad as tokia ne viena... Mano anytai anukas irgi visai nerupi, aplanke tik kai gime ir daugiau neidomu, nors vyras savo mama kas savaite lanko ir i svecius kviecia, bet deja nesulaukiame mes jos... Pradzioje verkiau, save kaltinau, gal manes nemegsta, uztat nevaziuoja ir nesidomi anuku... Paskui pradejau galvoti, gal jai anuka nuvezti reikia (nors ji pati masina vairuoja ir tame paciame mieste gyvena)... Bet dabar pradedu galvoti, kad reikia tiesiog ijungti ta pofigizma ir susitaikyti su tokia situacija, gyventi ir galvos nesukti, kad neidomus anukas senelei. O ir seip, pas ja i namus nuvaziavus keistai atrodo, kai tik dukros ir jos vaiko nuotrauku prisistacius visur, o sunaus tarsi ir nera... Beje dukros anuka labai myli, visada buciuoja, lepina. Bent mano mama labai anuka myli! Pradzioje ir verkiau ir pergyvenau del tokio anytos nesidomejimo ir vyro gaila buvo, nes maciau kad ir jis pergyvena, bet uzteks, nenori ji , lai nebendrauja su anuku. Kaip sakant kiekvienam savo, lazda turi du galus!!!
nudziugau ir as tokia temele radus. nezinau istikruju nuo ko ir pradet. nezinau uz ka bet mano anyta manes nekencia, visaip bando kirsinti su vyru ir panasiai. nera nej karto manes su gimtadieniu pasveikinusi (dovanu man nereikia jokiu, kad nors paskambintu ar sms parasytu). zodziu neisivaizduoju ko jai neitinku. na bet su tuo susitaikiau, man to ir nereikia. nenori ji, nereikia ir man. bet prie ko cia anuke??? aplanke kai dar buvom ligoninej, bet ir to ne pirmaja diena(nors visi suguzejo jau po dvieju valandu kai tik gime). savo sunu jinai dievina, bet anukes tai ne
as nesuprantu kaip galima nemylet savo pirmos ir vieninteles anukes????
vyras dabar uzsienyje jau 3men ir per ta laika jinai nej karto nepasidomejo...na suprantu kad jinai manes nemegsta, bet tai jug jos sunaus vaikas....skauda man sirdi kad nemyli mano vaiko...o kai buvo sventes ir vaziavom pas ja, tai taip dirbtinai dziaugesi vaiku, tai saldziai, kad net sirdi pykino....
manau ir vyruj sirdis skauda kad taip nesidomi vaiku, bet ka padarysi, gal taip ir geriau. pasaulis nuo to nesugrius
manau ir vyruj sirdis skauda kad taip nesidomi vaiku, bet ka padarysi, gal taip ir geriau. pasaulis nuo to nesugrius
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 24, 01:11)
nudziugau ir as tokia temele radus. nezinau istikruju nuo ko ir pradet. nezinau uz ka bet mano anyta manes nekencia, visaip bando kirsinti su vyru ir panasiai. nera nej karto manes su gimtadieniu pasveikinusi (dovanu man nereikia jokiu, kad nors paskambintu ar sms parasytu). zodziu neisivaizduoju ko jai neitinku. na bet su tuo susitaikiau, man to ir nereikia. nenori ji, nereikia ir man. bet prie ko cia anuke??? aplanke kai dar buvom ligoninej, bet ir to ne pirmaja diena(nors visi suguzejo jau po dvieju valandu kai tik gime). savo sunu jinai dievina, bet anukes tai ne
as nesuprantu kaip galima nemylet savo pirmos ir vieninteles anukes????
vyras dabar uzsienyje jau 3men ir per ta laika jinai nej karto nepasidomejo...na suprantu kad jinai manes nemegsta, bet tai jug jos sunaus vaikas....skauda man sirdi kad nemyli mano vaiko...o kai buvo sventes ir vaziavom pas ja, tai taip dirbtinai dziaugesi vaiku, tai saldziai, kad net sirdi pykino....
Anyta turi teise but tokia,kokia ji nori but. Jus-irgi. Maziau jus ja analizuokit, maziau tikekites, ir isvis-nesukit sau galvos del to, kad kazkas elgiasi taip,kaip elgiasi..
QUOTE(vilnera @ 2010 02 24, 14:09)
Anyta turi teise but tokia,kokia ji nori but. Jus-irgi. Maziau jus ja analizuokit, maziau tikekites, ir isvis-nesukit sau galvos del to, kad kazkas elgiasi taip,kaip elgiasi..
Lengva pasakyti, sunku padaryti.
Jei zmogus yra svarbus, tai ir analizuoji jo ir savo elgesi, ieskai kazkokiu klaidu ar kableliu.
QUOTE(alisia28 @ 2010 02 24, 14:30)
Lengva pasakyti, sunku padaryti.
Jei zmogus yra svarbus, tai ir analizuoji jo ir savo elgesi, ieskai kazkokiu klaidu ar kableliu.
Ne taip sunku,kaip atrodo..
O del analiziu-gal vietoj to, jei jau taip norisi to aiskumo - gal reiktu imt ir tiesiai sviesiai paklaust tos anytos,kodel yra taip,o ne kitaip?
Analizes tokiose situacijose neduoda nieko-nes kazkokios prielaidos daromos,remiantis savo asmenine patirtim.. Kito zmogaus elgesio priezastys gali but pacios ivairiausios, ir jas atspet.. Naivu gal..
QUOTE(vilnera @ 2010 02 24, 15:39)
O del analiziu-gal vietoj to, jei jau taip norisi to aiskumo - gal reiktu imt ir tiesiai sviesiai paklaust tos anytos,kodel yra taip,o ne kitaip?
Analizes tokiose situacijose neduoda nieko-nes kazkokios prielaidos daromos,remiantis savo asmenine patirtim.. Kito zmogaus elgesio priezastys gali but pacios ivairiausios, ir jas atspet.. Naivu gal..
Nebutinai naivu, galima pazistant zmogu,is sito zmogaus elgesio, padaryti kazkokias isvadas.
As taip pat esu uz tai, kad anytos paklausti,issiaiskinti.
QUOTE(alisia28 @ 2010 02 24, 14:44)
Nebutinai naivu, galima pazistant zmogu,is sito zmogaus elgesio, padaryti kazkokias isvadas.
Ziurim ka turim-turim tema,kur moterys sako,kad jos nesupranta,kodel anytos elgiasi taip,kaip elgiasi. Ar is tu teiginiu galim spresti,kad jos taip gerai pazysta tas savo anytas, kad galetu nuspeti ju elgesio priezastis? Man regis, jei joms butu aisku,kodel ta anyta taip elgiasi,jos neieskotu atsakymu sm forumuose..
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 14:49)
Man kyla kitas klausimas: ar išties gimus anūkui į anytą turi trenkti besąlygiškos meilės anajam žaibas? Nei tai prievolė, nei būtinybė. Tik galimybė.
O ir tos meilės išraiškos argi turi būti kažkokios demonstratyvios - kad kas savaitę skambintų, dovanas temptų, prašytųsi kartu pasibūti...
O ir tos meilės išraiškos argi turi būti kažkokios demonstratyvios - kad kas savaitę skambintų, dovanas temptų, prašytųsi kartu pasibūti...
Visagale reklama, ugdanti vartotojiskas tradicijas.. Kad meile-tai dovanos, geles, saldainiai, skambuciai ir pan.. Pasibuvimai su anukeliais,kad teveliai i Akropoli galetu islekt.. Pailset,taip sakant..
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 15:49)
Man kyla kitas klausimas: ar išties gimus anūkui į anytą turi trenkti besąlygiškos meilės anajam žaibas? Nei tai prievolė, nei būtinybė. Tik galimybė.
Per prievarta mielas nebusi.
Papildyta:
[quote=vilnera,2010 02 24, 15:52]
Visagale reklama, ugdanti vartotojiskas tradicijas.. Kad meile-tai dovanos, geles, saldainiai, skambuciai ir pan.. Pasibuvimai su anukeliais,kad teveliai i Akropoli galetu islekt.. Pailset,taip sakant..
meilei priklauso ir demesys, o kokia demesio israiska, tai kiekvienas atsirenka pagal save, gali buti net anuko prieziura, net del poilsio suteikimo pavargusiam.
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 24, 01:11)
o kai buvo sventes ir vaziavom pas ja, tai taip dirbtinai dziaugesi vaiku, tai saldziai, kad net sirdi pykino....
tai kam dar pas ja per sventes vaziavote?
QUOTE(vilnera @ 2010 02 24, 14:39)
o dar geresne "mociutes" analize ir isvadas apie ja padaro anukai.
Itariu isgirdusi vaiku kalbas pries vaziavimus pas ja, arba kaip vaikai renkasi kur nori atostogas praleisti, mano anyta noretu laika atgal atsukti ir savo elgesi pakeisti.
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 14:49)
o tai kokios pagal tave yra meiles israiskos? Kaip parodyti/isreiksti meile be demesio, be bendravimo?
p.s. o gimus vaiku tau nekyla klausimai apie butinybe/prievole, nes man tai beveik analogiski dalykai - nors gal cia tik mano tevai tokie issigime, kad gimus anukams juos myli. Ir pvz broliui issiskyrus ir toliau lanko dukterecia.