Įkraunama...
Įkraunama...

Jei močiutei nerūpi anūkas(ė)?

QUOTE(Bekasė @ 2010 02 24, 14:54)
o tai kokios pagal tave yra meiles israiskos?

p.s. o gimus vaiku tau nekyla klausimai apie butinybe/prievole, nes man tai beveik analogiski dalykai ....

O tą meilę būtina kažkaip ypatingai išreiškinėti? Atvažiavote pas vaiko senelius į svečius, maloniai pasisvečiavote, išsiskyrėte iki kitų malonių susitikimų pvz po poros mėnesių. Negana? Norisi, kad seneliai anūkų nuotraukomis sienas nukabinėtų?

Ne viena ant šios žemės vaikštote. Jums - analogiški. Kitam - ne.

Atsakyti
Ta motinyste yra toks idomus procesas-naturalu,kad didzioji dauguma mamyciu sedi su tuo savo vaikeliu namie.. Tas vaikelis -pasaulio centras. Ir kazkaip taip gaunasi, kad viskas imama matuoti pagal save-vat as negaliu be to vaikeliuko nei minutes, as apie ji istisai galvoju,jis mano pasaulio bamba-vadinasi,jis toks turetu buti ir kitu gyvenime.. Bet taip nera.. Del to vaikelio kitu gyvenimai nenustoja suktis sava asim,sava kryptim-nei seneliu,nei mociuciu.. Gyvenimas kardinaliai pasikeicia tik mamai. Ir ta meile kiti zmones tam vaikeliui jaucia taip,kaip jaucia,o ne taip,kaip perdetai ispustos mamos akytes noretu matyt. Ir pareiga ta vaikeli priziuret,paglobot-jin tik tevu..ne seneliu, ne kaimynu,ne sesiu ar broliu-tai musu pareiga.
Meiles rodyt visai nebutina. Meile pakanka jausti,man rodos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 02 24, 14:54)
tai kam dar pas ja per sventes vaziavote?

nes vyras norejo...jug jam ji vis del to ji motina. o del demesio ir meiles tai sutinku kad ne dovanose ji yra, bet jei net nepasidomi anuke per tris menesius, tai kokia cia meile????? gink Dieve man nereik jos pastoviu skambuciu ar apsilankymu. bet negi idomumas bambos negriauzia kaip begyvena jos anuke, kaip beatrodo? spjoviau as i viska ir nesuku sau del to galvos, kad viena mociute jos nemyli. turi mazoji kita mociute, kuri ja dievina.
bet kartais kai susimastai, tai vistik mazumele apmaudu kad taip yra...
Atsakyti
meile dovanomis nematuojama, bet akimis tai tikrai...
man uztenka pamatyti kokiomis akimis mano tevai ziuri i anuka, iskart suziba akutes, sypsens iki ausu smile.gif
o va anyta saltas zvilgsnis, toks vertinamas, iskreipta mina.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 16:54)
O tą meilę būtina kažkaip ypatingai išreiškinėti? Atvažiavote pas vaiko senelius  į svečius, maloniai pasisvečiavote, išsiskyrėte iki kitų malonių susitikimų pvz po poros mėnesių.

bet tai jau ir yra isreiskimas.
Nors jeigu seneliai anuku nemyli, jie nera jiems brangus asmenys, tai kam juos tenais vezti ir trukdyti tiek ju laika, tiek savo, kuri galima praleisti ir maloniau.

QUOTE(vilnera @ 2010 02 24, 18:03)
Del to vaikelio kitu gyvenimai nenustoja suktis sava asim,sava kryptim-nei seneliu,nei mociuciu.. Gyvenimas kardinaliai pasikeicia tik mamai.

uzjauciu, kad tavo vaikai to neturi.
Del mano vaiku mano tevu gyvenimas pasikeite ( kaip ir sakiau, gal cia tik maniskiai tokie nenormalus). Niekas ju neverte to daryti, jie patys to norejo, nes tai dalis ju kuno ir kraujo, nes tai jiems brangus zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 25 vasario 2010 - 12:15
QUOTE(Bekasė @ 2010 02 25, 13:09)
bet tai jau ir yra isreiskimas.
Nors jeigu seneliai anuku nemyli, jie nera jiems brangus asmenys, tai kam juos tenais vezti ir trukdyti tiek ju laika, tiek savo, kuri galima praleisti ir maloniau.
uzjauciu, kad tavo vaikai to neturi.
Del mano vaiku mano tevu gyvenimas pasikeite ( kaip ir sakiau, gal cia tik maniskiai tokie nenormalus). Niekas ju neverte to daryti, jie patys to norejo, nes tai dalis ju kuno ir kraujo, nes tai jiems brangus zmones.

Uzuojautos mano vaikams nereik-mylincius senelius jie turi. Ir ne tik mylincius, bet salia to-ir turincius savo gyvenima (idomu ,beja),darbus, bei kruva veiklos smile.gif
O ju tarpusavio santykiai be galo silti-nepaisant to, kad vienus is seneliu vaikai mato tik keleta kartu metuose..
Atsakyti
Manyciau, kad siuo atveju, esme yra ne kiek laiko praleido, o kaip ta laiko kartu leido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 24, 18:20)
nes vyras norejo...jug jam ji vis del to ji motina. o del demesio ir meiles tai sutinku kad ne dovanose ji yra, bet jei net nepasidomi anuke per tris menesius, tai kokia cia meile????? gink Dieve man nereik jos pastoviu skambuciu ar apsilankymu. bet negi idomumas bambos negriauzia kaip begyvena jos anuke, kaip beatrodo? spjoviau as i viska ir nesuku sau del to galvos, kad viena mociute jos nemyli. turi mazoji kita mociute, kuri ja dievina.
bet kartais kai susimastai, tai vistik mazumele apmaudu kad taip yra...

deja,pas mus yra tas pats.mociute (mano) skambina tik tevui ir sako "nuvezk mane i soda"(be abejo,ziema nesulauksi is jos skambuciu,apie jo gimtadieni pamirshta),kazkada..labai seniai bendravom truputeli dazniau,bet jis buvo su kauke..todel geriau nekaip,negu taip..turbut,jums nereikia,kad ji skambintu del vaizdo "labas,kaip anuke? aisku,ate" tokie dalykai dar labiau uzknistu,as manau
4u.gif
Atsakyti
Gal netycia prasitarei kad ikyrejo ar siaip ka isgirdo ka ja bluoguoju mini. Tai ir atsikabino nuo taves. Bet tik patarimu besiklausydama nieko neisspresi. Drasiai paklausk kas ne taip, nes esi suauges zmogus o ne kokia paaugle kad bijotai problema spresti....
Atsakyti
Ne visi moka savo rupesti parodyti. Be to gal turi kokiu problemu ar paprasciausiai nemoka/nezino/atprato kaip elgtis su anuku.
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 24, 01:11)
vyras dabar uzsienyje jau 3men ir per ta laika jinai nej karto nepasidomejo...na suprantu kad jinai manes nemegsta, bet tai jug jos sunaus vaikas....skauda man sirdi kad nemyli mano vaiko...o kai buvo sventes ir vaziavom pas ja, tai taip dirbtinai dziaugesi vaiku, tai saldziai, kad net sirdi pykino....
manau ir vyruj sirdis skauda kad taip nesidomi vaiku, bet ka padarysi, gal taip ir geriau. pasaulis nuo to nesugrius smile.gif

Turiu Jums tokį klausimėlį:
Ar pati rodei iniciatyvą, kad santykiai su anyta normaliai rutuliotusi?
Ar paskambini jai savaitgalio vakarais paklaust, kaip sveikata?
Ar išklausai jos patarimus, dėl vaiko auginimo ir auklėjimo (kad ir kaip jie tau nepriimtini)?
Kaip dar pati jai dėmesį parodai?

Pasaulis tai nesugrius, bet vaikams paprastai smagu būna kartu su seneliais...
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 02 24, 19:03)
Ta motinyste yra toks idomus procesas-naturalu,kad didzioji dauguma mamyciu sedi su tuo savo vaikeliu namie.. Tas vaikelis -pasaulio centras. Ir kazkaip taip gaunasi, kad viskas imama matuoti pagal save-vat as negaliu be to vaikeliuko nei minutes, as apie ji istisai galvoju,jis mano pasaulio bamba-vadinasi,jis toks turetu buti ir kitu gyvenime.. Bet taip nera.. Del to vaikelio kitu gyvenimai nenustoja suktis sava asim,sava kryptim-nei seneliu,nei mociuciu.. Gyvenimas kardinaliai pasikeicia tik mamai. Ir ta meile kiti zmones tam vaikeliui jaucia taip,kaip jaucia,o ne taip,kaip perdetai ispustos mamos akytes noretu matyt.  Ir pareiga ta vaikeli priziuret,paglobot-jin tik tevu..ne seneliu, ne kaimynu,ne sesiu ar broliu-tai musu pareiga.
Meiles rodyt visai nebutina. Meile pakanka jausti,man rodos.

labai labai pritariu jusu issakytai nuomonei. neizeidzianciai bet labai tiesingai susaket.
Atsakyti