Įkraunama...
Įkraunama...

Jei močiutei nerūpi anūkas(ė)?

mano vaikai paaugė,pasakysiu trumpai,močiūtes abi buvo užsiemusios savo problemomis,o dabar anūkai labai reikalingi,ko nelanko,ko nepadeda,bet nėra ryšio,nes nebendrauta,nors kaltina mane,kad netinkamai auklejau.
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 10, 15:15)
jei mociutei nerupi anukas tai ir nereikia juk ir mociuciu galima uzauginti vaika irnesakyk.gif

Ne tik, kad galima, bet ir privaloma. Nes mano variantu: sesuo visiškai vaiką mamai ant galvos užkrovusi. Sako, jeigu neaugini ir nežiūri, vadinasi, nemyli. O pati žiūrėti nelabai ir nori. O močiutė, pagal ją - privalo. Paromis žiūri. O juk močiutės irgi žmonės, ir ilsėtis nori. Jos visiškai neprivalo žiūrėti anūkų, nebent pačios to nori. Būtent, kai pačios nori.
Atsakyti
na aš žinau tokį variantą,kur močiūtė iki 7 metų augino,o motina tvarkė savo asmeninį gyvenimą,visaip būna
Atsakyti
būti būna, bet nenormalu. ypač kai vaiko tėvai mano kad vaikų seneliai privalo prižiūrėti jų vaikus ir nė pyptelti negali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 04 20, 14:36)
na aš žinau tokį variantą,kur močiūtė iki 7 metų augino,o motina tvarkė savo asmeninį gyvenimą,visaip būna

I kaip, tu gyvenimu susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 04 20, 19:15)
I kaip, tu gyvenimu susitvarke?

Nugis kokiu kutvelu reik but,kad per 7 metus nesusitvarkyt.. biggrin.gif
Atsakyti
Vaikų auginimas,yra tėvelių reikalas,o seneliams reikia džiaugtis anūkais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 04 20, 20:22)
Vaikų auginimas,yra tėvelių reikalas,o seneliams reikia džiaugtis anūkais 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Vaikų auginimas ir auklėjimas yra tėvų pareiga,o seneliai turi tik džiaugtis anūkais.
Vieni seneliai dar dirba ir neturi labai laiko,kiti seneliai sveikatos neturi prižiūrėti bamblius,o kas dėl skambinimo tai patys skambinkit tėvams jie tikrai pasidomės anūkais.
Atsakyti
O kaip turi pasireiksti rupinimasis anukais?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 04 21, 17:02)
O kaip turi pasireiksti rupinimasis anukais?

kartas nuo karto aplankyt,pabendraut,bet auklės pareigų atlikt tikrai neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 04 21, 17:04)
kartas nuo karto aplankyt,pabendraut,bet auklės pareigų atlikt tikrai neturi doh.gif

Pritariu. Prižiūrėti anūkų seneliai visiškai neprivalo, jie jau savo užaugino ir atsižiūrėjo. O džiaugtis tada, kada patys nori anūkais - tai ir yra bendravimas. Mano viena draugė ėmė ir pasiskundė, kad jos mama jai nepadeda auginti vaiko. Sako: "nieko ji nedaro, pensijoj, ko negali žiūrėti. Nereikėtų už darželį mokėti". Net užvirė man tada viskas, sakau, atiduok vaiką į internetą, nebus problemų, jeigu pati nesugebi auginti. Močiutė, būdama pensijoj, turi teisę ilsėtis. O džiaugtis anūku gali tada, kai pati panorės.
Atsakyti