Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Užfiksavau bigsmile.gif Mažiausias kiekis 75 ml - 319 lt. Kiek 100 ml bambalys kainuoja nežiūrėjau.

Kokia nesąmonė, kad dabar Kristutės webe kainų nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 17, 19:35)
Užfiksavau  bigsmile.gif Mažiausias kiekis 75 ml - 319 lt. Kiek 100 ml bambalys kainuoja nežiūrėjau.
Kokia nesąmonė, kad dabar Kristutės webe kainų nėra  schmoll.gif

Ačiū 4u.gif
Ten nerandu ne tik kainų, bet ir pusės savo perkamų produktų cool.gif
Atsakyti
Mane labai sužavėjo Chanel No.19. Turbūt pirmą kartą kvapas palieka tokį įspūdį.
Pirmą kartą pabandžius EDP norėjo bėgti smile.gif atrodė labai aitru, bet kuo toliau, tuo kvapas darėsi vis malonesnis, toks ypatingas ir labai išskirtinis, netradicinis, bent jau man. Negalėjau jo sulyginti nei su vienu anksčiau bandytu kvapu (gal per mažai bandžius esu biggrin.gif ). EDT iškart labai labai patiko, net labiau nei EDP. Šiaip mėgstu saldesnius kvapus, bet šitas mane tiesiog užvaldė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 10, 22:07)
Chanel man kažkodėl išsiskiria iš kitų, jų kvapas toks stiprus, bet viliojantis. cool.gif

Coco Mademoiselle man šiuo metu Nr.1 iš Chanel, nors kažkas ir sakė, kad tai-vyresnių moterų kvepalai-visiškai nesutinku! 

Aš irgi nesutinku kad mademoiselle-vyresnio amžiaus moterims schmoll.gif man kaip tik jis toks jaunatviškas wub.gif jau gal 4 buteliuka(dar 2 turiu neatidarytus) naudoju ir neatsibodo dar,kaip pvz chanel chance.Dar esu atsidėjusi jau allure sensuelle nes kvapas thumbup.gif .
Beje merginos gal esate turejusi Chanel No5 elixyra?svarstau ar verta keist i ji Mademoiselle?buvau jo pauostyt tai net nežinau,savotiškai skanus man,bet ar nebus taip kaid poto stovės g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orleana: 03 gruodžio 2008 - 11:19
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 11:19)
Beje merginos  gal esate turejusi Chanel No5 elixyra?svarstau ar verta keist i ji Mademoiselle?buvau jo pauostyt tai net nežinau,savotiškai skanus man,bet ar nebus taip  kaid poto stovės g.gif  mirksiukas.gif

Tik tu pati ir gali žinoti, verta ar ne. Kaip mes galim tau duoti tokius keistus patarimus? blink.gif Kame problema? Jei domina tas Elixyras, neskubėk jo pirkt, o pabandyk ant odos, pavaikščiok, uostyk riešą. Bet nepirk, net jei ir patiko. Kitą kartą, kai vėl būsi parduotuvėje, pasipurkšk ant riešo ir vėl žiūrėk, ar vis dar patinka. Ir jei rezultatas tenkina , valio.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 12 03, 12:26)
Tik tu pati ir gali žinoti,  verta ar ne.  Kaip  mes galim tau duoti tokius keistus patarimus?  blink.gif  Kame problema?  Jei domina tas Elixyras,  neskubėk jo pirkt, o pabandyk ant odos, pavaikščiok, uostyk riešą.  Bet nepirk, net jei ir patiko.  Kitą kartą, kai vėl būsi parduotuvėje,  pasipurkšk  ant riešo ir vėl žiūrėk, ar vis dar patinka. Ir jei  rezultatas tenkina , valio.

uostinėju riešą jau gal kokią valandą ir vis prieinu išvados kad gal man jo nereik doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 13:19)
Aš irgi nesutinku kad mademoiselle-vyresnio amžiaus moterims schmoll.gif  man kaip tik jis toks jaunatviškas wub.gif

O, kaip maloniai nustebau, kad yra nuomonių, jog jie tinka vyresnėm moterim bigsmile.gif Aš jais nedrąsiai kvepinuos, nes bijau atrodyti juokingai, o pasirodo, kad visai galiu biggrin.gif

QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 13:32)
uostinėju riešą jau gal kokią valandą ir vis prieinu išvados kad gal man jo nereik  doh.gif  smile.gif

Dėl Chanel No5 elixyro, tai dar pagalvok ir padaryk, kaip Afrika sako. Jei turi vyrą ar draugą, tai dar ir jam parodyk, nes maniškis tiesiog purtosi nuo to kvapo. Nors gal, tų vyrų nuomonės, ir nebūtina paisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 17, 22:35)
Užfiksavau  bigsmile.gif Mažiausias kiekis 75 ml - 319 lt. Kiek 100 ml bambalys kainuoja nežiūrėjau.

Kokia nesąmonė, kad dabar Kristutės webe kainų nėra  schmoll.gif

Aplamai Kristianos puslapis yra nesamonė,nei aprašymo nei kainų nei prekių nėra,kaži jie patys yra patenkinti tokiu sukurtu puslapiu g.gif jau turbut ne vieną nusiskundimą turėjo gaut hihihi.gif
Papildyta:
Dėl Chanel No5 elixyro, tai dar pagalvok ir padaryk, kaip Afrika sako. Jei turi vyrą ar draugą, tai dar ir jam parodyk, nes maniškis tiesiog purtosi nuo to kvapo. Nors gal, tų vyrų nuomonės, ir nebūtina paisyti g.gif
[/quote]

mano draugui viskas patinka,viskas tinka,viskas skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 13:43)
mano draugui viskas patinka,viskas tinka,viskas skanu thumbup.gif

O jis tikras ir gyvas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 03, 13:57)
O jis tikras ir gyvas?  lotuliukas.gif

Tikras ir gyvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 12 03, 13:43)