Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetariški patiekalai

Man labai patinka batatai,tiek garnyrui,tiek sriubai,nors dazniausiai tiesiog pasigrilinam ir iskarto suvalgom.
Pusvalanduka pamirkau drungname vandenyje,tuomet nusveiciu su sepetuku,pjaunu per puse,ant pjautos puses dedu riekele sviesto,arba aptepu alyvuogiu aliejumi (kad nepriliptu folija),suvynioju i folija ir dedu i zarijas:
user posted image
user posted image
user posted image
PS. is tokiu grilintu batatu labai skanu trinta sriuba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 06 19, 10:56)
Man labai patinka batatai,tiek garnyrui,tiek sriubai,nors dazniausiai tiesiog pasigrilinam ir iskarto suvalgom.
Pusvalanduka pamirkau drungname vandenyje,tuomet nusveiciu su sepetuku,pjaunu per puse,ant pjautos puses dedu riekele sviesto,arba aptepu alyvuogiu aliejumi (kad nepriliptu folija),suvynioju i folija ir dedu i zarijas:

PS. is tokiu grilintu batatu labai skanu trinta sriuba. 4u.gif

Kur Šiauliuose jų rasti? Taip knieti išbanyt jau kiek laiko.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picco: 19 birželio 2013 - 15:03
QUOTE(picco @ 2013 06 19, 15:01)

Bent jau Vilniuje,tai didesnese Maximos ar Rimi tinklo parduotuvese visuomet randu. 4u.gif
Atsakyti
skanūs ir išmėginti blyneliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2013 06 19, 15:01)

Ar radote? g.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau lazaniją su varške ir špinatais. Tarp sluoksnių įdėjau dar ir cukinijos griežinėlių. Kvepia visi namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2014 03 02, 21:16)
Šiandien kepiau lazaniją su varške ir špinatais. Tarp sluoksnių įdėjau dar ir cukinijos griežinėlių. Kvepia visi namai  wub.gif

mano namiškiai pamišę dėl lazanijos, tik va nežinau būdo su varške, tik su daržovėmis, išduokit receptą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 03 03, 17:19)
mano namiškiai pamišę dėl lazanijos, tik va nežinau būdo su varške, tik su daržovėmis, išduokit receptą wink.gif

Lakšmi, nieko labai “mandro” smile.gif neturiu receptų, gaminu kas šauna į galvą smile.gif
Tiesiog varškę sumaišiau su gabaliuku fetos dėl sodresnio skonio, primaišiau smulkiai kapotų špinatų (savų iš šaldiklio), pridėjau prieskonių ir sluoksniavau: lazanijos lakštai, varškė, bešamelio padašas, cukinijos griežinėliai, tada vėl lakštai ir taip kiek telpa sluoksnių į indą. Užbaigiau bešameliu ant viršaus.
Prieš kepimo pabaigą dar sūriu galima pabarstyt, bet man jau ir be jo buvo labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2014 03 04, 20:52)
Lakšmi, nieko labai “mandro” smile.gif neturiu receptų, gaminu kas šauna į galvą smile.gif
Tiesiog varškę sumaišiau su gabaliuku fetos dėl sodresnio skonio, primaišiau smulkiai kapotų špinatų (savų iš šaldiklio), pridėjau prieskonių ir sluoksniavau: lazanijos lakštai, varškė, bešamelio padašas, cukinijos griežinėliai, tada vėl lakštai ir taip kiek telpa sluoksnių į indą. Užbaigiau bešameliu ant viršaus.
Prieš kepimo pabaigą dar sūriu galima pabarstyt, bet man jau ir be jo buvo labai skanu.

cukiniją neapkeptą dėti? smile.gif ryt padarysiu, nes visų ingredientų yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 03 04, 22:07)
cukiniją neapkeptą dėti? smile.gif ryt padarysiu, nes visų ingredientų yra  thumbup.gif  thumbup.gif

taip, aš žalią dėjau. bet galima gal ir apkepti dar, kad ir svieste ghi.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2014 03 04, 21:52)

Puikus receptas... tik įdomu kuo būtų galima pakeisti cukiniją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 03 07, 22:00)
Puikus receptas... tik įdomu kuo būtų galima pakeisti cukiniją?  g.gif

Ji ten išvis nėra būtina. Dėjau dėl to, kad turėjau ir norėjosi “palengvinti” patiekalą.
Šiaip bet kuri daržovė ten būtų gerai, kad ir baklažanas ar brokolis susmulkintas.
Atsakyti