Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

O mane jau uzknisu gyvent vienai... doh.gif salta kai atsiguli i lova, neturi su kuo pakomentuoti filmo kokio, nera kam liepti bulves nuskusti... neti nera su kuo pasipykti ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 29, 10:43)
Ai, jau išsigandau, kad nenori leisti jam likti nakvoti  blink.gif
o šiaip jau gyventi ir man nesinori kartu... baisiai jau erzina ne vietoje numesti daiktai, nenuleistas klozeto dangtis ir pan... matyt, tai jau senmergystės požymis  blink.gif

zinot yra vyru as jum pasakysiu kurie nuleidzia klozeto dangti ir netgi nemeto kojiniu po visa buta lotuliukas.gif ir dar mano surinkdavo ismetytas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 29 lapkričio 2007 - 09:57
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 10:35)
O prieš mane sukilo visi kelių ir kelionių dievai

Dideliausias palaikymas.

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 10:41)
ir kaip vakar uzmigt sekesi tooookiu vyru prisiziurejus? lotuliukas.gif

Laisvai. Vos spėjau išjungt kompą ir palūžau. Nebelieka laiko kada galvoti kai nuolat SM smile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 29, 10:43)
matyt, tai jau senmergystės požymis  blink.gif

Gera girdėt, kad aš ne viena yahoo.gif
Tik tikiuosi,kad mes tikrosios antros pusės neradom, o ne senmergėjam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 11:00)
Dideliausias palaikymas.
Gera girdėt, kad aš ne viena yahoo.gif
Tik tikiuosi,kad mes tikrosios antros pusės neradom, o ne senmergėjam? ax.gif

Tiesa, Drugeli, laikykis 4u.gif

Bet aš noriu, kad mane dažnai lankytų.......... ax.gif ax.gif ir savo planus derintų su manimi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 10:56)
zinot yra vyru as jum pasakysiu kurie nuleidzia klozeto dangti ir netgi nemeto kojiniu po visa buta lotuliukas.gif ir dar mano surinkdavo ismetytas.. lotuliukas.gif

laugh.gif Tikiu ir esu mačius tokių egzempliorių. Dangtis yra smulkmė, pvz . Tiesiog ar nuo ilgo buvimo viena ar nuo įgytų feminizmo idėjų ar dar nuo kažko- kasdienis diedo buvimas šalia erzina. Aš net miegot negaliu kai jaučiu, kad kažkas šalia guli.. svetimos galūnės maišo.
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 29, 11:05)
Bet aš noriu, kad mane dažnai lankytų..........  ax.gif  ax.gif  ir savo planus derintų su manimi...  ax.gif

Visai neblogas noras. laugh.gif Tik jaučiu reiks apkarpyt visus tokius norus, kaprizus.. kažkaip nesitiki, kad realu tokį vyrą rast. Vakar senukui užsiminiau- suputojo kaip šampūnas laugh.gif

Ir dar..ar taip nebūna, jog kai neturi-nori,stengiesi. Kai jau gauni- nebenori, azartas dingsta.
Atsakyti
Labukas mielosios mano draugės 4u.gif

Sveikinu visas visas su Draugo diena! wub.gif

user posted image

...Džiaugiuosi galėdama kasdien su Jumis paplepėti wub.gif Tai irgi vienas iš tų mažyčių stebūklų gvenime kur suteikia džiaugsmo 4u.gif

user posted image

...Ir ačiū, kad esate 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 11:12)
Ir dar..ar taip nebūna, jog kai neturi-nori,stengiesi. Kai jau gauni- nebenori, azartas dingsta.

Buna biggrin.gif Budavo tiksliau kol nesutikau savo vienintelio brangiausiojo..net paciai keista buvo kaip cia tas norejimas nedingsta niekur su metais bigsmile.gif Na bet jam pradingo.. g.gif Ech..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 11:48)
Sveikinu visas visas su Draugo diena!  wub.gif

Labai graži diena smile.gif

user posted image
Atsakyti
prisidirbau unsure.gif
blin blin.
eina sau.
kapiec.
amen liulis.
vsio.
basta.

visiems pastinau advoco anekdotą apie raudonkepuraitę, pamaniau ir savo ex papastinsiu ir pamirsau kad jau buvau pasikopijavusi powerpuff zinute apie meskafona...... doh.gif blin ir papastinau doh.gif doh.gif doh.gif
o ten minima abzoryte doh.gif doh.gif doh.gif

einu nusisaut mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:44)
einu nusisaut mega_shok.gif

vo jei doh.gif užjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 29, 12:52)
vo jei  doh.gif  užjauciu  4u.gif

kąąą daryyyyt? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 11:44)

Jei jis žino, kad abžorytė tai tu ir yra labai smalsus, tai jau seniai galėjo tave susirasti internete mirksiukas.gif
Atsakyti