Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 29, 12:53)
Jei jis žino, kad abžorytė tai tu ir yra labai smalsus, tai jau seniai galėjo tave susirasti internete  mirksiukas.gif

Taip ir bus.
Vsio.
Nu didesnės vėplos kaip aš dar nemačiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 12:44)
prisidirbau  unsure.gif
blin blin.

nesauk Abzoryte schmoll.gif nu nieko cia tragisko nenutiko-durna situacija aisku..o tikrai-jis zino kas ta Abzoryte ar ne?
Atsakyti
mano nik'ą žinojo, todėl ir pasikeičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 12:57)
nesauk Abzoryte schmoll.gif  nu nieko cia tragisko nenutiko-durna situacija aisku..o tikrai-jis zino kas ta Abzoryte ar ne?

sėdžiu už galvos susiėmusi biggrin.gif Jau net nežinau ar juoktis ar ką čia daryt lotuliukas.gif
tai aišku kad supras...
anksčiau nemanau kad būtų radęs.. nemanau kad būtų sugalvojęs būtent abzorytes ieskot.. dabar jau vsio doh.gif
ne, nu as vaiksciojantis pravalas bash.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 12:01)
sėdžiu už galvos susiėmusi biggrin.gif Jau net nežinau ar juoktis ar ką čia daryt  lotuliukas.gif
tai aišku kad supras...
anksčiau nemanau kad būtų radęs.. nemanau kad būtų sugalvojęs būtent abzorytes ieskot.. dabar jau vsio  doh.gif 
ne, nu as vaiksciojantis pravalas  bash.gif

Manai, seks?
Mano ex turbūt irgi žino mano niką. Bet manau, kad nelabai aš jam įdomi dabar. O jei ir skaito, ką rašau, tai irgi nesvarbu. Niekur to nenaudos.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 29, 13:06)
Manai, seks?
Mano ex turbūt irgi žino mano niką. Bet manau, kad nelabai aš jam įdomi dabar. O jei ir skaito, ką rašau, tai irgi nesvarbu. Niekur to nenaudos.

Nea, tikrai nemanau, kad seks. Neįdomi aš jam dabar irgi. Bet pažiūrėti galėtų.
Bet čia spėti perskaityti viską be šansų biggrin.gif Kad tarp tų mano 2000 žinučių susigaudyti, tai oi oi kiek laiko reikėtų skirti.. blink.gif
Ale vistiek kažkoks šokas buvo, kai pamačiau ką padariau user posted image user posted image user posted image

Nu esu vistiek višta konkreti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:01)
tai aišku kad supras...

Nemanau kad supras apie ka ten.. schmoll.gif As nesusiproteciau-pagalvociau siaip kokia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 12:14)
Nu esu vistiek višta konkreti  blink.gif

Ai, visoms pasitaiko vištų sindromas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 13:15)
Nemanau kad supras apie ka ten.. schmoll.gif As nesusiproteciau-pagalvociau siaip kokia nesamone.

Supras, nes abzoryte jis mane buvo kažkada pavadines smile.gif žinoma daug dažniau kitais vardukais vadino ir tai buvo ne etatinis vardas, bet visitek jo sugalvotas doh.gif

O svarbiausia ten krūva kodinių žodžių lotuliukas.gif
SM, MB lotuliukas.gif Dievulėliau, aš gavusi tokią žinutę sakyčiau, kas čia do kosmosas? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:21)
Supras, nes abzoryte jis mane buvo kažkada pavadines smile.gif žinoma daug dažniau kitais vardukais vadino ir tai buvo ne etatinis vardas, bet visitek jo sugalvotas  doh.gif

O svarbiausia ten krūva kodinių žodžių  lotuliukas.gif
SM, MB  lotuliukas.gif  Dievulėliau, aš gavusi tokią žinutę sakyčiau, kas čia do kosmosas?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Būtent dėl to, kad ten krūva tų kodinių žodžių, neturėtų išvis susigaudyti apie ką kalba eina schmoll.gif jis juk priklauso marsiečių giminei, kurie neturi moteriško smalsumo viską iki galo išsiaiškinti.
Tik nepanikuok!!!
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 10:35)
Sveiki, Pūkuotukai  biggrin.gif

O prieš mane sukilo visi kelių ir kelionių dievai - vakar darželio kieme atbula

Užjaučiu 4u.gif Prieš mėnesį mane per savaitę nubaudė 3 kartus, tai galvojau nusišausiu ir net savo irmus balus gavau blush2.gif bet dabar ir vėl ramu.tikiuosi taip ir bus, beldžiu į medį.

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 11:48)
Labukas mielosios mano draugės  4u.gif

Sveikinu visas visas su Draugo diena!  wub.gif

Sveiknu visas 4u.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 29, 12:53)
Sveikos  4u.gif 
Jei jis žino, kad abžorytė tai tu ir yra labai smalsus, tai jau seniai galėjo tave susirasti internete  mirksiukas.gif

Abzoryte, nesinervink nieko jis nesuras. Jei ką keisk niką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 12:37
QUOTE(populi @ 2007 11 29, 13:31)
Abzoryte, nesinervink nieko jis nesuras. Jei ką keisk niką  mirksiukas.gif

Tas niko pakeitimas nieko nereiškia.. Jei nori, gali lengvai atkasti po kokiu niku buvai anksčiau.. Tokiu būdu nepabėgsi... Variantas visai naujai registruotis.. Bet jei žmogus jau užmatė tave toje temoje, nesunkiai gali irgi atkasti pagal rašymo stilių ir pan.. smile.gif
Taip kad vienintelis kelias išvis nerašinėti, bet SM jau liga laugh.gif

Žodžiu esu kvailių kvailė bash.gif Žioplų žiopla gun_bandana.gif
... Ai... Nieko tokio... reikia tik mažinti atvirauti.... o pradžia buvo itin atvira... tas labiausiai ir trikdo unsure.gif
Atsakyti