Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Parsičiunčiau naujų veidukų user posted image kaip faina.

Laukiu Kalėdų.
user posted image
Tikriausiai pirmą kartą gyvenime user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 29 lapkričio 2007 - 12:52
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:43)
Žodžiu esu kvailių kvailė bash.gif Žioplų žiopla gun_bandana.gif
... Ai... Nieko tokio... reikia tik mažinti atvirauti.... o pradžia buvo itin atvira... tas labiausiai ir trikdo  unsure.gif

Oj Abzoryt net kalta del to posto pasijauciau.. blush2.gif velnias mane trauke uz liezuvio ju rasyt.. doh.gif Na bet jei jis ir supras kad ten apie tave gal nesupras kad cia is forumo-tiesiog parasyk kad netycia drauges e-maila pacopinai ir tiek..Man irgi nemaloni situacija buvo siandien per ilga liezuvi zinok jei tai tave paguos..rasinejausi per skype su savo drauge kurios vyras yra mano bendradarbis-o jis pakiaulino jai kaip reikiant na ir mes ji i suns dienas dejom..o jis paskaite viska-tai smagu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 29, 13:49)
Parsičiunčiau naujų veidukų user posted image kaip faina.

Laukiu Kalėdų.
user posted image
Tikriausiai pirmą kartą gyvenime user posted image

www.koloboc.us irgi yra neblogų, tik ten reikia kopijuoti nuo kiekvieno adresiuką ir čia pastinti.

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 13:56)
Oj Abzoryt net kalta del to posto pasijauciau.. blush2.gif  velnias mane trauke uz liezuvio ju rasyt.. doh.gif  Na bet jei jis ir supras kad ten apie tave gal nesupras kad cia is forumo-tiesiog parasyk kad netycia drauges e-maila pacopinai ir tiek..Man irgi nemaloni situacija buvo siandien per ilga liezuvi zinok jei tai tave paguos..rasinejausi per skype su savo drauge kurios vyras yra mano bendradarbis-o jis pakiaulino jai kaip reikiant na ir mes ji i suns dienas dejom..o jis paskaite viska-tai smagu dabar doh.gif

Baik tu.. Ten labai linksma žinutė buvo, vienintelė kuri mane šį rytą prajuokino lotuliukas.gif ir dar tas advoco anekdotas thumbup.gif Nes DG ir GV vyrai nė vienas manęs nesužavėjo laugh.gif Tai todėl ir pasikopijavau paskui, nes komentuoti norėjau biggrin.gif Ale kadangi esu išsiblaškiusi višta, nieks kitas čia nekaltas, tik aš pati mergužėle blink.gif
Aš bandžiau paskui kažką taukšti, kad nekreipk dėmesio, kad čia netyčia, nes buvau pasikopinusi šį tą apie meškafoną... blink.gif Įtariu nelabai įtikinamai nuskambėjo doh.gif
Žodžiu anūkams aš tikrai turėsiu ką papasakot lotuliukas.gif (mane jau pradeda imti isterinis juokas)

dėl tavo situacijos tai irgi...eina sau... Užjaučiu ir aš tave doh.gif jie su žmona tai susitaikys, o tu blogietės rolėje likti gali? doh.gif O tu su visa jų šeima bendraudavai ar tik su ta drauge atskirai?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 14:04)
dėl tavo situacijos tai irgi...eina sau... Užjaučiu ir aš tave  doh.gif jie su žmona tai susitaikys, o tu blogietės rolėje likti gali?  doh.gif  O tu su visa jų šeima bendraudavai ar tik su ta drauge atskirai?

Aha as likau dabar blogiete doh.gif Kas blogiausia kad jie abu man geri draugai-su abiem bendraudavau..bet zinai-moteriskas solidarumas suveike. Be to tikrai manau kad vyras kiauliskai pasielge tai taip ir isdejau jai viska ka apie tai manau o gavosi kad as vos ne nuteikineju ja pries vyra.. doh.gif nu zodziu..
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 14:12)
Aha as likau dabar blogiete doh.gif Kas blogiausia kad jie abu man geri draugai-su abiem bendraudavau..bet zinai-moteriskas solidarumas suveike. Be to tikrai manau kad vyras kiauliskai pasielge tai taip ir isdejau jai viska ka apie tai manau o gavosi kad as vos ne nuteikineju ja pries vyra.. doh.gif  nu zodziu..

Žinok net keista girdėti apie moterišką solidarumą, nes aš maniau jis neegzistuoja biggrin.gif Pasirodo kartais pasitaiko ax.gif

Beje, siūlau tau parašyt per skypa ar prie kavos kažkaip gražiuoju paaiškint tam draugui, tą patį ką ir mums dabar paaiškinai.. Jis irgi žmogus, supras... Bet jei tylėsi, tai tikrai atrodysi kaip blogietė.. O kartais tie paprasti "atsiprašau" tikrai žmogui paglosto širdelę smile.gif

Ech.. Aš bandžiau dar reakcijas saviškio išsiaiškinti.. Tai šiuo metu daro kažkam pristatymą.. Tai pagalvojau.. Nu tikrai nesąmonė, kad jis šitoks užsiėmęs rastų laiko po kažkokius SM landžioti doh.gif Aš pati po 2 val praleidžiu skaitydama dieną pokalbių paleidusi, o kaip perskaityti pusės metų pokalbius??? biggrin.gif Netikiu, kad jis į tokį marazmą lystų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Fėjos smile.gif

Abzoryte, skaitau ir nesuprantu, blondinė aš g.gif Iš kur jam susigaudyti reiktų, kad čia būtent SM? Juk nežinant, iššifruoti supermama - labai sudetinga. Kita vertus, man pačioj pradžioj supermama asocijavosi su tokiom perdetom mamytėm, kurios gyvenimo prasme mato tik sauskelnių keitime. Būdama diedas, niekada nepagalvočiau, kad tokia mergina kaip Abzorytė galėtų sėdėti mamyčių portale smile.gif Aš greičiau SM iššifruočiau kaip Sales&Marketing smile.gif

Dar blondiniškas klausimas. Kur tu papostinai - skype?

Ir pritariu - kad diedai, tuo labiau buvę ir ne tavo iniciatyva tokiais tapę, pultų sekti ir skaityti.... Jei tu jį būtum palikus, o jis liejęs graudžias ašaras ir bandęs susigražinti, tada gal ax.gif Bet dabar irnesakyk.gif

Būk rami, emigruoti iš SM tau niekur neteks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 14:24)
Sveikos Fėjos smile.gif

Abzoryte, skaitau ir nesuprantu, blondinė aš g.gif Iš kur jam susigaudyti reiktų, kad čia būtent SM? Juk nežinant, iššifruoti supermama - labai sudetinga. Kita vertus, man pačioj pradžioj supermama asocijavosi su tokiom perdetom mamytėm, kurios gyvenimo prasme mato tik sauskelnių keitime. Būdama diedas, niekada nepagalvočiau, kad tokia mergina kaip Abzorytė galėtų sėdėti mamyčių portale smile.gif Aš greičiau SM iššifruočiau kaip Sales&Marketing smile.gif

Dar blondiniškas klausimas. Kur tu papostinai - skype?

Ir pritariu - kad diedai, tuo labiau buvę ir ne tavo iniciatyva tokiais tapę, pultų sekti ir skaityti.... Jei tu jį būtum palikus, o jis liejęs graudžias ašaras ir bandęs susigražinti, tada gal  ax.gif  Bet dabar irnesakyk.gif

Būk rami, emigruoti iš SM tau niekur neteks  drinks_cheers.gif

Prajuokinai biggrin.gif
Taip taip, Sales&Marketing, kurgi ne lotuliukas.gif

Per Skype ant greičio kažkaip papastinau ir enter, o tada ir pačiai akys išsprogo ką padariau... doh.gif

O nuėjo žodis žodin toks tekstas:

"quote=powerpuff,2007 11 29, 01:17]
oj negaliu-ziuriu meskafono reklamini filmuka ir jau matau kaip visos SM meskafonus isitaise dainuoja-"desine kojyte-skambinu Abzorytei.." lotuliukas.gif paklausykit ir jus http://www.meskafonas.lt/
Papildyta:

Gal nesutikai dar savo zmogaus..As tai galiu pareikst kad man tikrai gera budavo visus 5 metus pabust apsikabinus MB..rytais susivelus jam kiausiniene kept ar dar ka..aisku uzknisdavom vienas kita karts nuo karto, bet kaip gera budavo grizt namo ir zinot kad taves laukia verysad.gif
[/quote"

Šiaip aš irgi galvoju, kad neturėtų laiko jis dėl manęs čia kuistis smile.gif Tuoj eisiu gal iki parduotuvės, įkvėpsiu gryno oro, atsigausiu galutinai rolleyes.gif
Papildyta:

powerpuff, sorry, kad išdaviau jog tu susivėlus kepdavai kiaušinienę lotuliukas.gif Bet mes visos tokios rytais būnam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 14:28)
Prajuokinai biggrin.gif
Taip taip, Sales&Marketing, kurgi ne  lotuliukas.gif

Per Skype ant greičio kažkaip papastinau ir enter, o tada ir pačiai akys išsprogo ką padariau...  doh.gif

O nuėjo žodis žodin toks tekstas:

Šiaip aš irgi galvoju, kad neturėtų laiko jis dėl manęs čia kuistis smile.gif Tuoj eisiu gal iki parduotuvės, įkvėpsiu gryno oro, atsigausiu galutinai  rolleyes.gif

Bet ar jis zino, kad tu lankaisi tinklapyje Supermama? Ar bent ka girdejes? Jei padarytum apklausa tarp diedu, su kuo jiems asocijuojasi SM, turbut vienas is 100 pasakytu, kad tai supermama. Ir tas vienas, greiciausia, butu Viesulas tongue.gif lotuliukas.gif Eik, ikvepk gryno oro ir nusiramink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 14:34)
Bet ar jis zino, kad tu lankaisi tinklapyje Supermama? Ar bent ka girdejes? Jei padarytum apklausa tarp diedu, su kuo jiems asocijuojasi SM, turbut vienas is 100 pasakytu, kad tai supermama. Ir tas vienas, greiciausia, butu Viesulas  tongue.gif  lotuliukas.gif  Eik, ikvepk gryno oro ir nusiramink smile.gif

Žinoma, kad nežino, nes aš iki tol ir nesilankydavau biggrin.gif Nes aš irgi maniau lygiai kaip tu, kad čia kalbama yra tik apie sauskelnes smile.gif Na dar nueidavau paskaityti ką mergos apie kokias plaukų priemones rašo biggrin.gif Bet pati niekada nerašinėdavau ax.gif

Bet, Bjuti... yra googlas... doh.gif
Atsakyti
Abžoryte, tu tik nesiaiškink jam daugiau, o tai kils paskui įtarimų.. žinau tai iš savo patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 12:14)
Nu esu vistiek višta konkreti  blink.gif

Kud kudaaaaak biggrin.gif
Raminkis, abžoriuk, jei kas nori, iškas bet kokiais būdais. Na, koks skirtumas kas ką sužinos? Aš esu 100 proc įsitikinus kad ir mane skaito, nes yra kam, na ir ką? Lai skaito biggrin.gif Na, kas blogiausiu atveju? Pamanys, kad esi višta? Na, esi tai esi, ką čia dabar.... Nematau problemos biggrin.gif

O aš kątik grįžau iš draudimo. Nufotkino mano mazdą smile.gif Oi ***, visi kalėdų pinigai baudoms sueis, tai bent džiaugsmas.... doh.gif Kad bent teisių neatimtų, nes tada jau tik žudytis, kitos alternatyvos nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 29, 14:41)
Abžoryte, tu tik nesiaiškink jam daugiau, o tai kils paskui įtarimų.. žinau tai iš savo patirties  ax.gif

ne ne, jau nebešneku doh.gif
šiaip tik pasakiau kad aš vėpla ne tą papastinau ir kad nekreiptų dėmesio doh.gif sakė viskas ok biggrin.gif

Ai nu suprantu kad nieko blogo čia, ale vistiek kažkas viduje suspurdėjo kai šitaip "atsiskleidžiau" doh.gif
Atsakyti