QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 14:24)
Sveikos Fėjos
Abzoryte, skaitau ir nesuprantu, blondinė aš

Iš kur jam susigaudyti reiktų, kad čia būtent SM? Juk nežinant, iššifruoti supermama - labai sudetinga. Kita vertus, man pačioj pradžioj supermama asocijavosi su tokiom perdetom mamytėm, kurios gyvenimo prasme mato tik sauskelnių keitime. Būdama diedas, niekada nepagalvočiau, kad tokia mergina kaip Abzorytė galėtų sėdėti mamyčių portale

Aš greičiau SM iššifruočiau kaip Sales&Marketing
Dar blondiniškas klausimas. Kur tu papostinai - skype?
Ir pritariu - kad diedai, tuo labiau buvę ir ne tavo iniciatyva tokiais tapę, pultų sekti ir skaityti.... Jei tu jį būtum palikus, o jis liejęs graudžias ašaras ir bandęs susigražinti, tada gal

Bet dabar
Būk rami, emigruoti iš SM tau niekur neteks
Prajuokinai

Taip taip, Sales&Marketing, kurgi ne
Per Skype ant greičio kažkaip papastinau ir enter, o tada ir pačiai akys išsprogo ką padariau...
O nuėjo žodis žodin toks tekstas:
"quote=powerpuff,2007 11 29, 01:17]
oj negaliu-ziuriu meskafono reklamini filmuka ir jau matau kaip visos SM meskafonus isitaise dainuoja-"desine kojyte-skambinu Abzorytei.."

paklausykit ir jus
http://www.meskafonas.lt/
Papildyta:
Gal nesutikai dar savo zmogaus..As tai galiu pareikst kad man tikrai gera budavo visus 5 metus pabust apsikabinus MB..rytais susivelus jam kiausiniene kept ar dar ka..aisku uzknisdavom vienas kita karts nuo karto, bet kaip gera budavo grizt namo ir zinot kad taves laukia
[/quote"
Šiaip aš irgi galvoju, kad neturėtų laiko jis dėl manęs čia kuistis

Tuoj eisiu gal iki parduotuvės, įkvėpsiu gryno oro, atsigausiu galutinai
Papildyta:
powerpuff, sorry, kad išdaviau jog tu susivėlus kepdavai kiaušinienę

Bet mes visos tokios rytais būnam