Kadangi labai linksma, ir kadangi aš nominuota geriausios pasakotojos kategorijoje, tai prisiminiau vieną istoriją iš tos pačios operos. T.y. kai išsiunti arba ne tam, arba ne tą
Taigi PASAKOJU
Draugavau su tokiu biču, kurio vardas dažnas lietuviškas, tarkim Petras. Taigi, mano draugės vyras irgi Petras. Ir vieną dieną jiems gimė sūnus. Kadangi Petras ir mano draugas, tai nutariau jį pasveikinti. Važinėjau tais laikais su trulikais dar, tai buvo laiko ir sugalvojau parašyti sms. Tekstas buvo kažkas tokio "Sveikinu tapus tėveliu!" ir t.t. Labai skubėjau į susitikimą, jau žiūriu ir stotelė mano, tai greituoju būdu paspaudžiau siųsti ir susivokiau, kad ne tam Petrui išsiunčiau

Puoliau rašyti jam, kad ne jam siunčiau, telefonas numirė be perspėjimo, jau ir susitikimas, žodžiu, susisiekiau su juo tik vakare

O tikrasis tėvelis irgi tik vakare buvo pasveikintas.
O dar neseniai pati gavau iš vieno internetinio draugo, su kuriuo jau buvau buvusi pasimatyme ilgiausia susirasinejima el. paštu - apie DNR tyrimus

Žodžiu, mano vardo pirmos 3 raidės kaip ir kito labai panašaus LT vardo. Tai jis tai panai padarė vaiką, jis nepripažįsta tėvystės ir t.t... Tame susirašinėjime įtraukti advokatai abiejų pusių, iš jo pusės tiek purvo tos merginos atžvilgiu,

Žodžiu, pasišlykštėjau juo nerealiai.... O jis po to laiko irgi nunyko, suprato, ką man atsiuntęs
Jau laukiu to diplomo rėmeliuose