Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:37)
Bet, Bjuti... yra googlas...  doh.gif

laugh.gif laugh.gif
Įsimečiau "Abžorytė" į googlą, išmetė: Abžorytė mėgsta Dxijai į užpakalį paspardyti, kad Dxija pagaliau suprastų, kad ji Viską GALI. Griūk negyvas laugh.gif laugh.gif
Atsiprašau, zuiki, kad į tavo bėdas taip beširdiškai atsinešu, bet jei būčiau diedas, ir bandyčiau tavo nicko google ieškoti, pirmas sakinys išvestų iš pusiausvyros biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 14:46)
Kud kudaaaaak  biggrin.gif
Raminkis, abžoriuk, jei kas nori, iškas bet kokiais būdais. Na, koks skirtumas kas ką sužinos? Aš esu 100 proc įsitikinus kad ir mane skaito, nes yra kam, na ir ką? Lai skaito  biggrin.gif Na, kas blogiausiu atveju? Pamanys, kad esi višta? Na, esi tai esi, ką čia dabar.... Nematau problemos  biggrin.gif

Nu taip, sakys višta su vištom kudakuoja čia doh.gif
O mane irgi paskaito biggrin.gif Juk pamenat biggrin.gif
Bet čia kaip ir pakopinau tam, dėl kurio aš iš šitą forumą apskritai atėjau biggrin.gif
Nu žodžiu aš jau pradedu sau patikti, išsiblaškymas tikrai neelinis doh.gif

O beje, kuri rašė, kad pastoviai ant savęs kažką užsilieja, nuverčia kažką ir pan? Hanariete, ar tik ne tu? smile.gif Tai va mielosios, aš irgi ne prastesnis eksponatas... Būtinai kažką išversiu, nuversiu, sutrenksiu, užsidriebsiu, ir t.t. ir pan. doh.gif Šitas žiopliškumo įrodymas šiandien manęs jau nebestębina doh.gif

Gerai tu sakai Drugeli, tegu skaito irnesakyk.gif Galiausiai savo minčių ir neatsižadėčiau smile.gif Tad neturiu ko gėdytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 14:48)
laugh.gif laugh.gif
Įsimečiau "Abžorytė" į googlą, išmetė: Abžorytė mėgsta Dxijai į užpakalį paspardyti, kad Dxija pagaliau suprastų, kad ji Viską GALI. Griūk negyvas laugh.gif laugh.gif
Atsiprašau, zuiki, kad į tavo bėdas taip beširdiškai atsinešu, bet jei būčiau diedas, ir bandyčiau tavo nicko google ieškoti, pirmas sakinys išvestų iš pusiausvyros  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif
Atsiprašau, zuiki, kad į tavo bėdas taip beširdiškai atsinešu, bet jei būčiau diedas, ir bandyčiau tavo nicko google ieškoti, pirmas sakinys išvestų iš pusiausvyros  biggrin.gif

Ne nu žinok nepatikėsi.. Bet tikrų tikriausiai bėgau iš kabineto totaliai žvengdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nubėgau iki tuliko neva pasižiūrėti ar tušas iš juoko nenubėgo lotuliukas.gif
Lūžtu iki nukritimo lotuliukas.gif

Sakyčiau pritrenkianti asmenybė ir kodėl manęs dar niekas neįsimylėjo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pralinksminai smile.gif Aš įvedžiau be lietuviškų raidžių, tai man išmetė kitokias nuorodas smile.gif Pabandžiau ir save įsivesti smile.gif Tai yra tokių, kurie iš mandrumo žodį būti rašo kaip bjuti

Oj, pakėlėt man nuotaiką Fėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 14:33)
powerpuff, sorry, kad išdaviau jog tu susivėlus kepdavai kiaušinienę  lotuliukas.gif  Bet mes visos tokios rytais būnam  lotuliukas.gif

Eina sau doh.gif lotuliukas.gif Pazadu kita kart susisukuot kai kiausiniene kepsiu lotuliukas.gif Kad tik butu kam kept bigsmile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 14:54)
O beje, kuri rašė, kad pastoviai ant savęs kažką užsilieja, nuverčia kažką ir pan? Hanariete, ar tik ne tu? smile.gif  Tai va mielosios, aš irgi ne prastesnis eksponatas... Būtinai kažką išversiu, nuversiu, sutrenksiu, užsidriebsiu, ir t.t. ir pan.  doh.gif  Šitas žiopliškumo įrodymas šiandien manęs jau nebestębina  doh.gif

Cia as rasiau tongue.gif Man cia vis pasiseka tai nuo laiptu nudardet, tai i stiklines duris isimurint..valgant apsidrebt geriant apsipilt ir pan. lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:54)
Šitas žiopliškumo įrodymas šiandien manęs jau nebestębina  doh.gif

Aha, ir nebestĘbina irgi vienas iš požymių laugh.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 13:54)
Gerai tu sakai Drugeli, tegu skaito irnesakyk.gif Galiausiai savo minčių ir neatsižadėčiau smile.gif Tad neturiu ko gėdytis  4u.gif

Taigi va, tą ir sakau. Aš irgi esu pridarius žiaurių nesąmonių, na bet ką dabar jau...
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 14:59)
Eina sau doh.gif  lotuliukas.gif Pazadu kita kart susisukuot kai kiausiniene kepsiu lotuliukas.gif  Kad tik butu kam kept bigsmile.gif
Cia as rasiau tongue.gif  Man cia vis pasiseka tai nuo laiptu nudardet, tai i stiklines duris isimurint..valgant apsidrebt geriant apsipilt ir pan. lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Nu pas mus tuomet jau nerealiai daug bendro drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Galėsim dalintis kuo per dieną užsidrėbėm lotuliukas.gif
Šiandien dar nė vieno puodelio nenuverčiau 4u.gif bet raugintas agurkėlis nesusitvardė ant mano sijono neužšokęs pioneer.gif

P.S. aš irgi pažadu susišuot pioneer.gif kad tik būtų kam kept drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 15:02)
Aha, ir nebestĘbina irgi vienas iš požymių laugh.gif
Taigi va, tą ir sakau. Aš irgi esu pridarius žiaurių nesąmonių, na bet ką dabar jau...

Kur po tokio šoko dar normali lietuviška kalba man rūpės irnesakyk.gif doh.gif lotuliukas.gif
Užtat galėsim ilgas pasakas mažiemus sekti pirkioj vakarais laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif
Įsimečiau "Abžorytė" į googlą..

Oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ivedziau ir as ir kad zvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi labai linksma, ir kadangi aš nominuota geriausios pasakotojos kategorijoje, tai prisiminiau vieną istoriją iš tos pačios operos. T.y. kai išsiunti arba ne tam, arba ne tą smile.gif

Taigi PASAKOJU lotuliukas.gif

Draugavau su tokiu biču, kurio vardas dažnas lietuviškas, tarkim Petras. Taigi, mano draugės vyras irgi Petras. Ir vieną dieną jiems gimė sūnus. Kadangi Petras ir mano draugas, tai nutariau jį pasveikinti. Važinėjau tais laikais su trulikais dar, tai buvo laiko ir sugalvojau parašyti sms. Tekstas buvo kažkas tokio "Sveikinu tapus tėveliu!" ir t.t. Labai skubėjau į susitikimą, jau žiūriu ir stotelė mano, tai greituoju būdu paspaudžiau siųsti ir susivokiau, kad ne tam Petrui išsiunčiau doh.gif Puoliau rašyti jam, kad ne jam siunčiau, telefonas numirė be perspėjimo, jau ir susitikimas, žodžiu, susisiekiau su juo tik vakare biggrin.gif O tikrasis tėvelis irgi tik vakare buvo pasveikintas.

O dar neseniai pati gavau iš vieno internetinio draugo, su kuriuo jau buvau buvusi pasimatyme ilgiausia susirasinejima el. paštu - apie DNR tyrimus doh.gif Žodžiu, mano vardo pirmos 3 raidės kaip ir kito labai panašaus LT vardo. Tai jis tai panai padarė vaiką, jis nepripažįsta tėvystės ir t.t... Tame susirašinėjime įtraukti advokatai abiejų pusių, iš jo pusės tiek purvo tos merginos atžvilgiu, doh.gif Žodžiu, pasišlykštėjau juo nerealiai.... O jis po to laiko irgi nunyko, suprato, ką man atsiuntęs doh.gif

Jau laukiu to diplomo rėmeliuose tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 15:16)
Taigi PASAKOJU  lotuliukas.gif

Jau laukiu to diplomo rėmeliuose   tongue.gif

Ha ha ha ha ha ha ha lotuliukas.gif
Gerulės istorijos thumbup.gif
Bandau įsivaizduoti ką tą dieną išgyveno tavasis Petras lotuliukas.gif

Diplomai bus įteikianėjami sausio 18 d. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 15:06)
Nu pas mus tuomet jau nerealiai daug bendro  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Galėsim dalintis kuo per dieną užsidrėbėm  lotuliukas.gif
Šiandien dar nė vieno puodelio nenuverčiau  4u.gif  bet raugintas agurkėlis nesusitvardė ant mano sijono neužšokęs pioneer.gif

Aha tikrai daug bendro bigsmile.gif drinks_cheers.gif As siandien dar nieko neuzsidrebiau ir pati neissidrebiau bet dar ne vakaras... lotuliukas.gif Mano mb visada stebedavosi kaip as nemoku valgyt visai-apsidrebiu ir apsidrebiu-kaip mazas vaikas sakydavo valgai lotuliukas.gif
Atsakyti