Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 30, 23:08)
GV, tai kad tu labai rimtai pasiūlei tongue.gif

laugh.gif Nerimta aš tongue.gif
Atsakyti
Baigiau žiūrėti Žiedų valdovą, ***** kaip cray.gif cray.gif cray.gif

O dėl to myto, GV, žinok, atsargiai tokius dalykus lepčioti reikia biggrin.gif biggrin.gif

Na bet tikrai aš manau, man geriau apie tokias keliones geriau nemastyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubas, nedraugauju schmoll.gif
Bet iki sausio 18 dar turite laiko pasitaisyti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, help!!! ieskau kalediniu dainu, ir neatsimenu nei kas dainuoja, nei dainos pavadinimo.. zodziu klipas toks.. dainuoja du grazus vyrukai, kaip blondinai tikrai grazus biggrin.gif , ten jie susipyke atrodo, o kadangi kaledos ta proga susitaiko... labai grazi daina, ale kad nepamientam visai kas dainuoja doh.gif
Atsakyti
Siaubas. Daugiau laikysiu liežuvį už dantų tongue.gif Jis mane ne pirmą kartą jau paveda mega_shok.gif

p.s. Dainos nežinau Mažuli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 23:40)
Siaubas. Daugiau laikysiu liežuvį už dantų tongue.gif Jis mane ne pirmą kartą jau paveda mega_shok.gif

p.s. Dainos nežinau Mažuli smile.gif

Na man irgi atrode keista, kad sutikai, nors rekiai kad pries mytus esi biggrin.gif , bet dabar jau viskas, prisisnekejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 30, 23:43)
Bet dabar jau viskas, prisisnekejai  mirksiukas.gif

Dar kalnas laiko iki myto- žiūrėsim kaip ir kas čia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 22:48)
Dar kalnas laiko iki myto- žiūrėsim kaip ir kas čia bus biggrin.gif

Jau geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Groži labas mirksiukas.gif Iš vaiko kompą atėmei? laugh.gif
Atsakyti
Ką veikiat?
Aš ką tik sprendžiau intelekto testą, brolis liepė smile.gif esu beveik vidutinybė unsure.gif
Mąstau eiti miegoti ar dar kokį filmą įsijungti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 30, 23:59)
Ką veikiat?
Aš ką tik sprendžiau intelekto testą, brolis liepė  smile.gif  esu beveik vidutinybė  unsure.gif

Vakarą leidžiu lovoj prie kompo, TV su vyno taure smile.gif
Noriu intelekto testo.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gerai, kad nedaug prikalbėjot, kita vertus, buvau nusiteikusi pasiskaitinėti prieš miegą smile.gif Ką tik grįžau iš baseino, pirčių, tai jaučiuosi biški negyva, bet laiminga, kad neprabėgo vakaras prie kompo ar TV smile.gif

Haneriete, man rodos, jei tu grįžtum, tai GV užgraužtų sąžinė ir jai neliktų nieko kito, kaip ateiti į mytą. Nes mat ji dar čia laužosi doh.gif Žinok, GV, pradėsi išsisukinėti, rimtai pagalvosiu, kad tu vyras (kaip čia kažkas sapnavo, pamenu tongue.gif )

Kaži kur abžorytė prapuolusi? Vėl klumpakojį trypia? g.gif lotuliukas.gif

DG, man rodos, kad tu to priperšamojo (man labai patinka tokie kodiniai bičų pavadinimas čia tongue.gif ) nelabai nori, todėl ir išsisukinėji visaip. Matai, kad jis fainas, kad dėl tavęs susvaigęs, tai bandai pritempti, kad ir jis tau patinka.. Bet bijau, kad liks jis ant ledo blush2.gif Kažkada buvau taip pasimovusi - bičo duomenys buvo labai geri, ta prasme, iš šalies žiūrint "Svajonių vyras", bet nu nelipo man, nors tu ką doh.gif Pasitasiau su juo porą mėnesių ir pavargau kurti pasiteisinimus, kodėl nesusitikti blink.gif

Oj, tikiuosi, nebūsiu čia vieniša šį vakarą, o tai frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 23:57)
Groži labas mirksiukas.gif Iš vaiko kompą atėmei? laugh.gif

Ne, parsitempiau iš darbo, imtymiems savaitgalio vakarams su jumis, Fėjos flirt.gif
Atsakyti