Aš skaitau XX temą, žvengiu
iš to kaip GV pusę mėnesio Abžorytę vadino
(kur tas veidelis kur juokiasi ir į grindis tranko - man jo reikia
)
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 00:05)
Atsakingai pareiškiu - GV skatina alkoholizmą! Po šito posto, mano širdis neatlaikė, kojos pačios nunešė į virtuvę, ir šalia lovos jau stovi vyno taurė.
Įdomu, kaip Viltei su nauju berniuku?
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 00:11)
Tai dabar dar labiau visos norės susipažinti
GV, tu tikras draugas
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 01, 00:15)
Atsakingai pareiškiu - GV skatina alkoholizmą!
Kas čia per visų rajono šunų korimas ant GV
Penktadienis.. galima juk
Aha. Norės. Žinokit GV reiškia Gerulis Vyras
Papildyta:
Vakare, dabar galėsi žaisti su veidukais kol atsibos
Ilindau dabar i tokia tema apie prostitutę - tai visai idomiai skaitosi http://www.supermama...?...53829&st=72
Vis ilendu cia, pasiziuriu, bet kazkaip tylu ramu cia
Dominyyka, kaip tu laikaisi? Ar atsigavai nors kiek?
Vis ilendu cia, pasiziuriu, bet kazkaip tylu ramu cia
Dominyyka, kaip tu laikaisi? Ar atsigavai nors kiek?
QUOTE(haneriete @ 2007 12 01, 00:56)
Ir dar sakot, kad aš skatinu kai ką
Ė, mergaitės, nedaskaitau
Lūžtu noriu miego. Tik parašysiu šį tą ką beatsimenu 
Labai džiaugiuos už Viltę ir jos darbą
Ir už visus pasimatymus visų, jau tiek perskaičiau kad atmintis nebeišneša
Beje pradedu geriau suprasti ka mergaitės per vyno gėrimo ceremoniją šnekėjo, pasirodo labai daug praleidau, ir jei būčiau neskaičius tai būčiau išvis beviltiškai atsilikus nuo jūsų gyvenimų
Kas labiausiai įstrigo, tai kad GV vienu postu manęs vos nesugraudino, o kitu įžiebė didelę meilę
Dar pastebiu, kad pastaruoju metu ir realiame gyvenime, ne tik SM, man mergaitės sukelia daug teigiamų emocijų, dažnai noris meilėj prisipažint
(nebijokit man vis dar labiau patinka vyrai
) Tik tas jausmas man gal ne per daug pažįstamas - bet tik įrodo kad vyras šiam gyvenime dar neviskas - labai daug gražių emocijų galima patirti tiesiog plepant mergaitiškus plepalus. Draugės iš pusės mažojo pirščiuko mosto gali suprast kad tau šiandien bloga diena, ir pasakyt būten tai ko tau labai reikia
Beje mergaitės, fainai buvo pasėdėt prie karšto vyno ir susipažint
Kas čia dar. Buvo kažkas apie charakterį, kad keičiasi kas 7 metai. Pritariu teorijai. Pradedu save pažinti, ir visiškai kitokią nei buvau. Na tokia aš jau gal keli metai (taigi bus kaip tik po trečio septintmečio), bet net ir pasikeitus, ne taip greitai save įsisamoninau. Bliamba, aš iš tikro gerai gyvenu. Man linksma ir aš mėgaujuos gyvenimu. Ir šiaip žmonės iš šalies man panašiai yra sakę. Viskas yra gerai.
Žinau kad truputį nerišliai parašiau ir išsiplėčiau nes nepasistengiau glausčiau parašyt. Bet šitąą, labai sunki savaitė buvo
Labanaktis, Fėjos
Labai džiaugiuos už Viltę ir jos darbą
Beje pradedu geriau suprasti ka mergaitės per vyno gėrimo ceremoniją šnekėjo, pasirodo labai daug praleidau, ir jei būčiau neskaičius tai būčiau išvis beviltiškai atsilikus nuo jūsų gyvenimų
Kas labiausiai įstrigo, tai kad GV vienu postu manęs vos nesugraudino, o kitu įžiebė didelę meilę
Dar pastebiu, kad pastaruoju metu ir realiame gyvenime, ne tik SM, man mergaitės sukelia daug teigiamų emocijų, dažnai noris meilėj prisipažint
Beje mergaitės, fainai buvo pasėdėt prie karšto vyno ir susipažint
Kas čia dar. Buvo kažkas apie charakterį, kad keičiasi kas 7 metai. Pritariu teorijai. Pradedu save pažinti, ir visiškai kitokią nei buvau. Na tokia aš jau gal keli metai (taigi bus kaip tik po trečio septintmečio), bet net ir pasikeitus, ne taip greitai save įsisamoninau. Bliamba, aš iš tikro gerai gyvenu. Man linksma ir aš mėgaujuos gyvenimu. Ir šiaip žmonės iš šalies man panašiai yra sakę. Viskas yra gerai.
Žinau kad truputį nerišliai parašiau ir išsiplėčiau nes nepasistengiau glausčiau parašyt. Bet šitąą, labai sunki savaitė buvo
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 01:06)
Gal gali pasakyt apie ką kalbėjau. Trumpai labai
Labanakt Vakare. Pailsėk