Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Aš skaitau XX temą, žvengiu biggrin.gif iš to kaip GV pusę mėnesio Abžorytę vadino lotuliukas.gif (kur tas veidelis kur juokiasi ir į grindis tranko - man jo reikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
Bjuti, tu mane prigavai- taip aš vyras.. ax.gif Atskleidei paslaptį laugh.gif

Vakare, tuoj įmesiu nuorodą su veidukais smile.gif
Nuoroda: smailikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 30 lapkričio 2007 - 23:14
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 00:05)
Vakarą leidžiu lovoj prie kompo, TV su vyno taure smile.gif
Noriu intelekto testo.. ax.gif

Atsakingai pareiškiu - GV skatina alkoholizmą! Po šito posto, mano širdis neatlaikė, kojos pačios nunešė į virtuvę, ir šalia lovos jau stovi vyno taurė. doh.gif O aš sakiau - sveikatingumo penktadienis, jokio vyno... Ech GV, vedėja tu iš kelio laugh.gif

Įdomu, kaip Viltei su nauju berniuku? ax.gif Senokai besivaideno ji čia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 00:11)
Bjuti, tu mane prigavai- taip aš vyras.. ax.gif Atskleidei paslaptį laugh.gif

Tai dabar dar labiau visos norės susipažinti nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
GV, tu tikras draugas friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 01, 00:15)
Atsakingai pareiškiu - GV skatina alkoholizmą!
Tai dabar dar labiau visos norės susipažinti  nail.gif

Kas čia per visų rajono šunų korimas ant GV biggrin.gif Skatinu matot alkoholizmą.. irnesakyk.gif Silpnavalė lotuliukas.gif
Penktadienis.. galima juk tongue.gif

Aha. Norės. Žinokit GV reiškia Gerulis Vyras laugh.gif
Papildyta:
Vakare, dabar galėsi žaisti su veidukais kol atsibos laugh.gif
Atsakyti
Ilindau dabar i tokia tema apie prostitutę - tai visai idomiai skaitosi http://www.supermama...?...53829&st=72

Vis ilendu cia, pasiziuriu, bet kazkaip tylu ramu cia g.gif

Dominyyka, kaip tu laikaisi? Ar atsigavai nors kiek? ax.gif
Atsakyti
Labas Dominyyka ax.gif

Atsakyti
Aš jau išgėriau 0,7 bonkę sidro ax.gif
Taip norėčiau dar, bet nebe viena jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 01, 00:56)
Aš jau išgėriau 0,7 bonkę sidro  ax.gif
Taip norėčiau dar, bet nebe viena jau  unsure.gif

Ir dar sakot, kad aš skatinu kai ką tongue.gif Viena taurė vyno -SVEIKA smile.gif 0,7 litro sidro nelabai nors skanu biggrin.gif
Atsakyti
Laaabai skanu ax.gif
Nežinau ar tam nors kiek įtakos turi išgertas sidras, bet aš labai noriu meilės rolleyes.gif seniai toks noras bebuvo wink.gif
Atsakyti
Ė, mergaitės, nedaskaitau unsure.gif Lūžtu noriu miego. Tik parašysiu šį tą ką beatsimenu smile.gif
Labai džiaugiuos už Viltę ir jos darbą smile.gif Ir už visus pasimatymus visų, jau tiek perskaičiau kad atmintis nebeišneša blush2.gif
Beje pradedu geriau suprasti ka mergaitės per vyno gėrimo ceremoniją šnekėjo, pasirodo labai daug praleidau, ir jei būčiau neskaičius tai būčiau išvis beviltiškai atsilikus nuo jūsų gyvenimų biggrin.gif
Kas labiausiai įstrigo, tai kad GV vienu postu manęs vos nesugraudino, o kitu įžiebė didelę meilę wub.gif biggrin.gif
Dar pastebiu, kad pastaruoju metu ir realiame gyvenime, ne tik SM, man mergaitės sukelia daug teigiamų emocijų, dažnai noris meilėj prisipažint lotuliukas.gif (nebijokit man vis dar labiau patinka vyrai biggrin.gif ) Tik tas jausmas man gal ne per daug pažįstamas - bet tik įrodo kad vyras šiam gyvenime dar neviskas - labai daug gražių emocijų galima patirti tiesiog plepant mergaitiškus plepalus. Draugės iš pusės mažojo pirščiuko mosto gali suprast kad tau šiandien bloga diena, ir pasakyt būten tai ko tau labai reikia drinks_cheers.gif
Beje mergaitės, fainai buvo pasėdėt prie karšto vyno ir susipažint 4u.gif
Kas čia dar. Buvo kažkas apie charakterį, kad keičiasi kas 7 metai. Pritariu teorijai. Pradedu save pažinti, ir visiškai kitokią nei buvau. Na tokia aš jau gal keli metai (taigi bus kaip tik po trečio septintmečio), bet net ir pasikeitus, ne taip greitai save įsisamoninau. Bliamba, aš iš tikro gerai gyvenu. Man linksma ir aš mėgaujuos gyvenimu. Ir šiaip žmonės iš šalies man panašiai yra sakę. Viskas yra gerai.
Žinau kad truputį nerišliai parašiau ir išsiplėčiau nes nepasistengiau glausčiau parašyt. Bet šitąą, labai sunki savaitė buvo smile.gif Labanaktis, Fėjos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 01:06)
Kas labiausiai įstrigo, tai kad GV vienu postu manęs vos nesugraudino, o kitu įžiebė didelę meilę wub.gif  biggrin.gif

Gal gali pasakyt apie ką kalbėjau. Trumpai labai biggrin.gif

Labanakt Vakare. Pailsėk smile.gif
Atsakyti