Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Labanaktis, Vakare wink.gif
eik miegoti, GV rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

LABANAKT FĖJOS oro_buckis.gif
Miegas ima viršų. Gero naktinėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ei, kur jūs visos??? blink.gif
Vėl aš viena pasilieku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 01, 01:28)
Ei, kur jūs visos???  blink.gif
Vėl aš viena pasilieku?  unsure.gif

Ne, ne, aš dar čia, biški už sienos smile.gif Kitoj temoj tongue.gif

Ir GV, turbūt da viena akim skaito, kaip ji ten moka lotuliukas.gif

O kaip aš kaifuoju nuo žinojimo, kad rytoj ŠEŠTADIENIS thumbup.gif ir niekur nereiks skubėti, bus galima miegoti, pusryčiauti lovoje, žiūrėti Stašaitytės laidą (jei pavyks pabusti smile.gif Geriausias paros metas - šeštadienio rytas smile.gif

Atsakyti
Gerai, Bjuti, kad nors tu už sienos... blink.gif o tai man baisiai nejauku vienai būti blush2.gif
Smigo jau GV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 01, 01:36)
Gerai, Bjuti, kad nors tu už sienos...  blink.gif  o tai man baisiai nejauku vienai būti  blush2.gif
Smigo jau GV  smile.gif

Aha, smigo, nelygioj kovoj su nuovargiu smile.gif

O tau nesimiega? Aš jau žiovauju žiovauju, tuoj vyks lūžimo procesas ax.gif

kaip ten Baranauskas apdainavo:

.....ir ant lauko pliko, tik Haneriete ir Bjuti apykreivės liko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 01 gruodžio 2007 - 00:50
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mane 11 dar tik. Bet jaučiu pėdinsiu ir aš į lovą tuoj ax.gif
Atsakyti
Bjuti,Miargai pataikei tiesiai i desimtuka, del to pripersamojo sivakar jis mane sunervino, padare tokia nesamone,isvijau namo doh.gif ji doh.gif paskambinui ex ir pasakiau kad apie ji galvoju nuo pirmos musu pazinties dienos...as ziauri miarga vyru atzvilgiu .......nach........... schmoll.gif schmoll.gif doh.gif doh.gif

powerpuff ko nemiegi???
Papildyta:
Abzoryte drinks_cheers.gif ka grazuole?????
Papildyta:
labanakt fejos
user posted image
Atsakyti
Labas rytas mergytės flirt.gif

1. Kur mano galva??? doh.gif Negaliu jos pajudinti. blink.gif Dieve mano, visa brigada parketo klojeju susurinko, tranko daužo kala. Noriu uždainuoti hanarietės dainelę: "vaje vaje, mano plaukus vėjas suvėlė" biggrin.gif

2. Ar aš jau sakiau, kad daugiau niekada negersiu? biggrin.gif

3. Hanariete, laaabai smagu tave matyti grįžusią!!! ploja.gif (Oi oi - mano galva) Ir labai prajuokinai su savo istorija važiuojant namo lotuliukas.gif Kad ir gėda buvo, bet prisiminti tikrai smagu turėtų būti lotuliukas.gif Turėsi ir tu ką anūkams papasakoti thumbup.gif Beje, o su kuriuo ex čia važiavai ir su kuriuo šnekėjai per skype? Su tuo kuris dar norėtų būti su tavimi, ar su tuo, su kuriuo tu norėtum būti? biggrin.gif Prašom sugalvoti jiems atskirus kodinius pavadinimus, bo nebesusigaudau biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:

4. Bjuti, tu man patinki biggrin.gif Patinka man skaityti tavo postus biggrin.gif (velnias, kai šypsausi - tas judesys irgi sukelia galvos skausmą blink.gif ) Patiko kaip tu neatsilaikei prieš GV postą ir nupėdinai į virtuvę vyno lotuliukas.gif Beje, aš jau susipavydėjau tau dėl nuolatinio lankymosi visokiose pirtyse ir baseinuose ax.gif Kaip ir aš norėčiau, ale kažkaip nėra draugų, su kuriais galėčiau nuolat ten lankytis... verysad.gif
Ir dar. Ačiū kad priminei šeštadienio ryto laidą! Labai mėgstu voliotis šeštadienio rytą pataluose ir ją žiūrėti smile.gif Senai to bedariau. Tik kur dingo Stašaitytės raudoni plaukai unsure.gif Man negražu jai ta ruda spalva schmoll.gif

5. GV, simpatija mano, o pasirodo tu vyras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Trauka tarp mūsų garantuota lotuliukas.gif

6. Tikrai, o kur dingo Viltė? unsure.gif

Papildyta:
7. Aš tikiu, kad kai Dominyyka išsiliūdės, ji pas mus dar ateis 4u.gif Tikiu, kad ji supras, jog mes jai gerą padarėm 4u.gif

8. Man vis dar nesuveikia 2 citramono tabletės, nors jau praėjo 15 min blink.gif

9. Vakare, dabar supranti, ko man taip juokas ėmė, prisiminus pastaruosius postus lotuliukas.gif DG, naktibalda, kur tu trankeisi? lotuliukas.gif Powerpuff ir tu buvai lygtai nakti pasijungus ane? biggrin.gif Naktibaldos biggrin.gif Aš tik pasijungiau kompą, pradėjau skaityti ką praleidau ir užmigau pirmą postą perskaičius. Tai pabudau su įjungtu SM, galiu sakyti su jumis miegojau lotuliukas.gif

10. Vakar ne klumpakojį šokau ir kanapėm nebūriau biggrin.gif Buvo ex-kolegų iš buvusios darbovietės susitikimas biggrin.gif Buvusi darbovietė ta proga alaus pastatė blink.gif Marketingas kaip veikia! Sužinojo, kad turim tokią tradiciją ir pavaišino įmonės sąskaita, neva kad geru vardu minėtumėm biggrin.gif Žodžiu buvo smagu! Parketo klojėjų komanda tai tik patvirtina bash.gif Paskui kaip ir priklauso buvo pratęsimas B.O. biggrin.gif Smagiai pasišokau biggrin.gif O paskui iš kažkur atsirado vaikinukas kodiniu pavadinimu "visai nieko". Nors tai buvo gal kokia 1 val nakties... Bet neva pro šalį važiavo... ax.gif Tai grąžindamas man skolą, kad praeitą kartą aš jį parvežiau namo (dar tada labai senai, kai aš net nežinojau, kad jis turi draugę ir labai smagiai su juo buvau praleidusi vakarą ) (oi, mano galva, ji nuo emocijų nestabili blink.gif ) Tai dabar jis mane parvežė namo... Žinau kad mašinoje sėdėjau lyg amą praradusi. Beveik nė žodžio negalėjau ištarti. Ir iš kur pas mane tiek kuklumo atsiranda doh.gif Bet jau kai man patinka kažkas, tai dievulėliau.. Čatinti galiu išsijuosus, telefonu galiu būti irgi naglumo įsikūnijimas, bet jau kai reikia akis į akį susidurti, išskystu doh.gif Nu žodžiu parvežė ir tiek ax.gif Pasakiau ačiū ir dūmiau iš mašinos. Šiaip tai gaila, kad jis turi draugę. Nors man čatinti su juo nelabai patinka, bet gyvai jis teigiamą energiją skleidžia. Man patinka jo ramybė. Ech... Na ir užtaikau aš ant visokių "fainas, BET"...

(hr. smailikai.)
Papildyta:
11. advoko, mergyte, kaip tavo reikaliukai? Kaip savaitgalį leidi? 4u.gif

12. mažuli, nežinau tos dainelės unsure.gif O čia caraičiui jos ieškojai? ax.gif Kaip tau faina iš tikro wub.gif tu jau pasitikai meilę bebudama šioje temelėje... esi puikus pavyzdys mums visoms, kad ji vis tik ateina.... wub.gif

13. Pasiutusi saule, laukiam įspūdžių iš oro baliono ploja.gif

14. populi, mokinuke, ką tu veiki savaitgalį? smartass.gif

15. Drugeli, tu irgi man tikras pavyzdys, kad ima va ir atsiranda romantiškasis veikėjas nė iš niekur ax.gif Tu lyg ir prie jūros su JUO ar ne? wub.gif Vajeee kaip faina... oi šį rytą kaip meilės nooooriu biggrin.gif
Papildyta:
A, tiksliai, dar labai norėjau Drugelį panervuoti tongue.gif Va ir panervuojau yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 01 gruodžio 2007 - 11:07
Labas rytas 4u.gif
Oj Abzoryte likimo drauge tu mano.. lotuliukas.gif Oj oj nebegersiu daugiau niekada niekada... lotuliukas.gif Hmm as vakar irgi BO buvau ..kaip cia taves nemaciau..nors nieko keisto gal-as jau ten apskritai mazai ka maciau doh.gif Bet jau prisisokau-net raumenis visus skauda dabar.
DG vakar pasijungiau paskaityt bet jau nepajegiau mygtuku suspaudyt kad tau atsakyt. Ka ten tas tavo jaunuolis iskrete tokio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 12:33)
Oj Abzoryte likimo drauge tu mano.. lotuliukas.gif Oj oj nebegersiu daugiau niekada niekada... lotuliukas.gif Hmm as vakar irgi BO buvau ..kaip cia taves nemaciau..nors nieko keisto gal-as jau ten apskritai mazai ka maciau doh.gif  Bet jau prisisokau-net raumenis visus skauda dabar.

hahahahahaha lotuliukas.gif parketą urmu keičiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ale tikrai kaip mudvi nesusidūrėm blink.gif
Aš tai pirmame aukšte antroje salėje buvau visą laiką, į viršų užbėgdavau tik pašokti, bet laksčiau ten keletą kartų biggrin.gif bet ir aš jau nelabai ten ką mačiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinau tik kad buvo linksma be gaaalo thumbup.gif
Su kuo tu ten vakar blūdinai? biggrin.gif

O įsivaizduok, kad 18 val pas mane čia užvirs koks 15 žmonių... kad dar reikia namus sutvarkyti, nes totalus bordakas blink.gif reikia dar į parduotuvę vaišių pirkti blink.gif

vaje vaje, mano plaukus vėjas suvėlė blink.gif
nebegersiu iki 18 val tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Haneriete-nu ir zvengiau tavo nuotykius paskaicius lotuliukas.gif Gerai kad alaus burnoj neturejau otai butu kaip tau buve lotuliukas.gif Man zinok irgi panasiu nutikimu yra buve..Bet jau net geda pasakot cia i eteri-gal kada per meeta papasakosiu mirksiukas.gif Dabar jau tikrai turesi ant meeto atskrist.
GV-kaip tavo reikalai? Ar pavyko su rogutem pavazinet?
CrazySun-kaip balionas?
Vilte tikriausiai su jaunuoliu kazkur isdumus..laukiam raporto biggrin.gif Vakare kur tu dingai? Bjuti ar ne laikas skambint tam visu galu meistrui kad vini ikaltu ar kazka? ax.gif As siandien irgi i pirti ir baseina galvoju eit jei tik jegu atrasiu...pramiegojau beje ta bowlinga kur norejau ex pakviest doh.gif Beje as ir pakvieciau..bet jis atsisake-reikia jam mokytis-negali.. g.gif
Oj kaip isgyvent? Abzoryte gal zinai koki burta nuo parketo klojimo apsauganti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 01, 12:44)

Su kuo tu ten vakar blūdinai? biggrin.gif

Isivaizduok viena nuejau ax.gif Na nevisai aisku-pakviete ateit vienas is dj'u tai ir atejau..paskui sutikau ten etatini mano sokiu partneri tai jau prisisokom thumbup.gif
Atsakyti