Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

hahaha biggrin.gif Man su tuo išprunkštimu irgi yra buvę lotuliukas.gif Su pusbroliu valgėm braškes su pienu, dar vaikai buvom ir labai ten krizenom iš kažko. Atėjo jo mama, sako, vaikai nustokit čia blūdyti, pavalgot gražiai, o tada marš į kambarį ir galėsit žaisti. Tai mudu ten bandėm susikaupti labai ir juoką sulaikyti. O kaip žinia, kai negali juoktis, dar labiau juokas pradeda imti. Tai laikėmės laikėmės, kol galiausiai vienu metu vienas ant kito tas braškes su pienu kai prunkštelėjom ir dėjom žvengti iš visų jėgų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Stalas atrodė fantastiškai biggrin.gif mes irgi thumbup.gif

Tiksliai, gerai kad priminei, vilnietės, jei pamatysit ant kokio kalno įtartino atspalvio blondinę su rogėmis, perduokit nuo abžorytės linkėjimus drinks_cheers.gif

powerpuff, tavo ex nesupranta ką prarado bash.gif: Beje, tos dvi citramono tabletės kažkiek padėjo, jau galvą galiu pasukinėti, bet smarkių judesių dar privengiu. blink.gif Būtum mačiusi kaip aš ėjau į kitą kambarį ieškoti vaistų. biggrin.gif Ėjau lyg baslį prarijusi, tiesiai tiesiai, kad tik galvos nepajudinti. Tada lėtu judesiu pritūpiau pasiėmiau vaistus ir lėtu judesiu atgal gryžau ir išgėriau. Atrodžiau panašiai kaip visa gipse būčiau. Nes bet koks judesys prilygo žemės drebėjimui blink.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 12:50)
Isivaizduok viena nuejau ax.gif  Na nevisai aisku-pakviete ateit vienas is dj'u tai ir atejau..paskui sutikau ten etatini mano sokiu partneri tai jau prisisokom thumbup.gif

Jėga drinks_cheers.gif
Aš pamenu tada, kai laimėjom prieš Kroatus irgi viena užsukau į BO, nes važiavau tiesiog pro šalį ir pamaniau užsuksiu pažiūrėt ar nėra pažįstamų. Tai nerealiai tąsyk smagus vakaras gavosi.. Tas Tekilos vakaras, kai buvau susižavėjusi tuo vedusiu, bet tik tada dar nežinojau kad jis vedęs doh.gif Ale kad ir kaip aš keikčiau tą barą, jis kartais būna tikras išsigelbėjimas biggrin.gif Ir nekenčiu to baro ir myliu vienu metu biggrin.gif

vaje, jau 12.. man belieka 6 val, o aš dar niekaip negaliu išlipti iš lovos... doh.gif doh.gif doh.gif
o tu ar turi vaistų kokių? nelauk nieko, gerk ką turi, bo parketininkai kitaip neišsinešdins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 01, 13:01)
  Būtum mačiusi kaip aš ėjau į kitą kambarį ieškoti vaistų. biggrin.gif Ėjau lyg baslį prarijusi, tiesiai tiesiai, kad tik galvos nepajudinti. Tada lėtu judesiu pritūpiau pasiėmiau vaistus ir lėtu judesiu atgal gryžau ir išgėriau. Atrodžiau panašiai kaip visa gipse būčiau. Nes bet koks judesys prilygo žemės drebėjimui  blink.gif

Jau matau ta vaizda lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eisiu ir as kokio aspirino ieskot nes dar iki darbo reikes nukeliaut siandien..turiu darbo truputi..bet jau cia po baseino gal ax.gif Uzuojauta tau brangioji..as tai jau nerasciau jegu tvarkyt kazka siandien..na bet iki 18v dar daug laiko-atsigausi mirksiukas.gif
O del ejimo vienai kazkur-nelabai as megstu, bet vis pagalvoju kad geriau jau vienai negu su bet kuo. O sedet namie ir laukt kol atsiras koks vyras ir mane kur nusives irgi nesiruosiu tai ir vaikstau kaip tas katinas is multiko-"vienas kur noriu.." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 13:11)
O del ejimo vienai kazkur-nelabai as megstu, bet vis pagalvoju kad geriau jau vienai negu su bet kuo. O sedet namie ir laukt kol atsiras koks vyras ir mane kur nusives irgi nesiruosiu tai ir vaikstau kaip tas katinas is multiko-"vienas kur noriu.." lotuliukas.gif

Ir manau, kad labai gerai darai drinks_cheers.gif Besėdint namie tikrai neišdygs tas princas biggrin.gif O ėjimas į viešumą atveria krūvą galimybių drinks_cheers.gif vieną dieną gali nutikti visai nelauktas netikėtumas ax.gif

na bandysiu kažkokiu būdu keltis... pastovėsiu po dušu, gal padės... nes jau man liks tik 5 val... o darbų kaip už tėvynę... doh.gif
Atsakyti
Na ka-viens du-kartu-keliames drinks_cheers.gif Lipu ir as is lovos kazkokiu budu.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 01 gruodžio 2007 - 12:29
Labas rytas

user posted image

Abzoryte,Powerpuff kaip sveikata? biggrin.gif Jo abzoryte, panasiai kokia 10 kartu sakei, kad nebegersi lotuliukas.gif biggrin.gif laikykites!!!!!sveikit!!!!!

Powerouff, tas pripersamasis atvaziavo pas mane, sutarem vaziuot iki GV kaimo, nes ten tipo didesnis judesys,vaziuojam viskas gerai,as labai graziai apsirengiau ir t,.t. nuvaziavom i GV kaima, i ta vieta,kur kalbejom jis apsisuko ir sako vaziuojam pas tave,,sako as noriu ramiai ir .tt. sakau kaip suprast?kazkaip idomiai, tai ko nepasakei pries vaziuojant, nu vienu zodziu sunervino toks nekonkretumas, sakau as pagalvosiu del druskininku islipau is masinos ir parejau namo....Tai ar as esu labai ziauri ir ar man tikrai jau senmergystes pozymiai???

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 01 gruodžio 2007 - 12:52
oioioi kaip sunku kaip sunku doh.gif apsitvarkiau dar labai mazai, o liko tik 4,5 val doh.gif doh.gif doh.gif lekiu į pardę vaišių pirkt doh.gif

DG, teisingai, nėra čia ko išdurinėti bliamba. Man irgi patinka konkretumas drinks_cheers.gif

powerpuff, jau darbe? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=abzoryte,2007 12 01, 14:27]
oioioi kaip sunku kaip sunku doh.gif

user posted image
Abzoryte?sveciu lauksi???ko taip skubi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 01 gruodžio 2007 - 13:32
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 01, 14:27)

powerpuff, jau darbe? biggrin.gif

lotuliukas.gif atsikeliau..pavalgiau..ir atgal i lova nudribau doh.gif dar pusvalanduka pagulesiu manau blush2.gif DG sveikute. Na nezinau kaip tavo vietoj buciau pasielgus..jei tau tas vaikinas nepatinka tai ir nesuk sau galvos. tik nesuteik jam tusciu vilciu jei pati jauti kad nieko nebus geriau jau pasakyk jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 14:42)
lotuliukas.gif  atsikeliau..pavalgiau..ir atgal i lova nudribau doh.gif  dar pusvalanduka pagulesiu manau blush2.gif  DG sveikute. Na nezinau kaip tavo vietoj buciau pasielgus..jei tau tas vaikinas nepatinka tai ir nesuk sau galvos. tik nesuteik jam tusciu vilciu jei pati jauti kad nieko nebus geriau jau pasakyk jam ax.gif

As pati nzn ko as noriu, nelabai jis man, bet galvoju gal iprasciau,bet jis toks meme-lopas......bet mane isimylejes nerealiai

MIEGALE, TU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 00:11)
Gal gali pasakyt apie ką kalbėjau. Trumpai labai biggrin.gif

Labanakt Vakare. Pailsėk smile.gif

Vakar parašiau ir iškart išjungiau kompą... blush2.gif Man regis kalbėjai apie meilę ir apie tai kad GV visada stipri ir linksma, kad nuo to pavargstama. Gal net nelabai esmė apie ką, tik labai nuoširdus buvo postas 4u.gif O paskiau dar minėjai mane kaip dar vieną naktibaldą biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
14. populi, mokinuke, ką tu veiki savaitgalį? smartass.gif
Kaip malonu, kad menęs kažkas pasigenda wub.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 12:33)
Labas rytas 4u.gif
Oj Abzoryte likimo drauge tu mano.. lotuliukas.gif Oj oj nebegersiu daugiau niekada niekada... lotuliukas.gif Hmm as vakar irgi BO buvau ..kaip cia taves nemaciau..nors nieko keisto gal-as jau ten apskritai mazai ka maciau doh.gif  Bet jau prisisokau-net raumenis visus skauda dabar.
DG vakar pasijungiau paskaityt bet jau nepajegiau mygtuku suspaudyt kad tau atsakyt. Ka ten tas tavo jaunuolis iskrete tokio? ax.gif

Miargai, aš jūs myliu 4u.gif . Aš ir vakar irgi buvau BO thumbup.gif . Antrą kartą savo gyvenime blush2.gif Pas mane ir parketiniai atvažiavo.
Dar vakar pagalvojau ar negalėčiau kur sutikti Abzorytes, bandžiau dairytis bet labai smagi kompanija buvo tai nebuvo tam laiko 4u.gif
Kaip aš Jūs myliu wub.gif Jūs tikros draugės.
Iš tikro nuo vakar turiu naują draugę, Mes kartu mokomės, bet tikrai jau labai seniai nebuvau sutikusi merginos, kuriai jaučiau tokį prisirišimą, vakar tai aplaistėm (gausiai biggrin.gif ) ir prisipažinom viena kitai meilei.
Ir ta proga savo geriausiams draugams (pora), kurie šiuo metu yra išvažiave parašiau kaip aš juos myliu ir branginu. Kažkaip šiandien noriu tai sakyti brangiems žmonėms 4u.gif
Kiti draugai kviečia mane žiurėti eglutės įžiebimo. Jie irgi tikri draugai reik susitikti ir pasakyti kaip aš Juos branginu. žinau, kad reik mokintis, bet tiek to. Reik skirti laiko ir brangiems žmonėms 4u.gif
P.S ar aš sakiau, kad Jus visa labai myliu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 15:01
Beje, laba diena visoms smile.gif
Dolce, nekankink to vaikinuko. Nedraugauk vien todėl, kad su kažkuo draugauti 4u.gif
Powerpuff, čia ne į temą, bet aš norėjau pasakyti kad tu šauniai laikaisi 4u.gif
Atsakyti