hahaha

Man su tuo išprunkštimu irgi yra buvę

Su pusbroliu valgėm braškes su pienu, dar vaikai buvom ir labai ten krizenom iš kažko. Atėjo jo mama, sako, vaikai nustokit čia blūdyti, pavalgot gražiai, o tada marš į kambarį ir galėsit žaisti. Tai mudu ten bandėm susikaupti labai ir juoką sulaikyti. O kaip žinia, kai negali juoktis, dar labiau juokas pradeda imti. Tai laikėmės laikėmės, kol galiausiai vienu metu vienas ant kito tas braškes su pienu kai prunkštelėjom ir dėjom žvengti iš visų jėgų

Stalas atrodė fantastiškai

mes irgi
Tiksliai, gerai kad priminei, vilnietės, jei pamatysit ant kokio kalno įtartino atspalvio blondinę su rogėmis, perduokit nuo abžorytės linkėjimus
powerpuff, tavo ex nesupranta ką prarado

: Beje, tos dvi citramono tabletės kažkiek padėjo, jau galvą galiu pasukinėti, bet smarkių judesių dar privengiu.

Būtum mačiusi kaip aš ėjau į kitą kambarį ieškoti vaistų.

Ėjau lyg baslį prarijusi, tiesiai tiesiai, kad tik galvos nepajudinti. Tada lėtu judesiu pritūpiau pasiėmiau vaistus ir lėtu judesiu atgal gryžau ir išgėriau. Atrodžiau panašiai kaip visa gipse būčiau. Nes bet koks judesys prilygo žemės drebėjimui
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 12:50)
Isivaizduok viena nuejau

Na nevisai aisku-pakviete ateit vienas is dj'u tai ir atejau..paskui sutikau ten etatini mano sokiu partneri tai jau prisisokom
Jėga
Aš pamenu tada, kai laimėjom prieš Kroatus irgi viena užsukau į BO, nes važiavau tiesiog pro šalį ir pamaniau užsuksiu pažiūrėt ar nėra pažįstamų. Tai nerealiai tąsyk smagus vakaras gavosi.. Tas Tekilos vakaras, kai buvau susižavėjusi tuo vedusiu, bet tik tada dar nežinojau kad jis vedęs

Ale kad ir kaip aš keikčiau tą barą, jis kartais būna tikras išsigelbėjimas

Ir nekenčiu to baro ir myliu vienu metu
vaje, jau 12.. man belieka 6 val, o aš dar niekaip negaliu išlipti iš lovos...
o tu ar turi vaistų kokių? nelauk nieko, gerk ką turi, bo parketininkai kitaip neišsinešdins