Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 15:57)
Beje, laba diena visoms  smile.gif
Dolce, nekankink to vaikinuko. Nedraugauk vien todėl, kad su kažkuo draugauti  4u.gif
Powerpuff, čia ne į temą, bet aš norėjau pasakyti kad tu šauniai laikaisi  4u.gif

Labas vakare. Tu šaunuolė 4u.gif
Einu ruoštis, kad prie eglutės bučiau graži 4u.gif
Atsakyti
[quote=`Vakarė,2007 12 01, 15:57]

Dolce, nekankink to vaikinuko. Nedraugauk vien todėl, kad su kažkuo draugauti 4u.gif

aciu Vakare, nzn gal as niekada nebemylesiu...kaip tau sekasi???
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 15:02)
Labas vakare. Tu šaunuolė  4u.gif
Einu ruoštis, kad prie eglutės bučiau graži  4u.gif

Ačiū, populi. blush2.gif O kodėl? biggrin.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 01, 15:03)
aciu Vakare, nzn gal as niekada nebemylesiu...kaip tau sekasi???

Nesąmonė tongue.gif Mylėsi mylėsi, netikiu kad nors viena iš mūsų mergaičių galėtų niekada nebemylėti, Tai tieisog neįmanoma smile.gif Net į negyvenamą salą mus uždarius ,vis tiek įsimylėtume kaip minimum kokį medį biggrin.gif
Bet šiaip, jei buvimas su juo tau padeda geriau jaustis, tai nėra blogai. Tik jam širdies neskaudink, gerai? Aš čia prisimenu vieną dainą, kur sako: "Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with people who are reckless with yours."

O man sekasi, gerai. Pagal visą situaciją, tai netgi labai gerai. Aišku, nieko nepamiršau, jausmų būna visokiausių, gyvenimas rutuliojasi ir mirga visokiom spalvom kurių ilgą laiką buvau nemačiusi. Dabar man pastarieji metai gyvenimo asocijuojasi su ilga tyla, nujaučiant audrą. Aš vinguriuoju tarp savo jausmų, kitų jausmų, ir stengiuos piešti šviesiais dažais tiek sau, tiek kitiems.
PMS dar neprasidėjo, kaip matote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 16:31)
Ačiū, populi.  blush2.gif  O kodėl?  biggrin.gif
Nesąmonė  tongue.gif Mylėsi mylėsi, netikiu kad nors viena iš mūsų mergaičių galėtų niekada nebemylėti, Tai tieisog neįmanoma smile.gif Net į negyvenamą salą mus uždarius ,vis tiek įsimylėtume kaip minimum kokį medį  biggrin.gif
Bet šiaip, jei buvimas su juo tau padeda geriau jaustis, tai nėra blogai. Tik jam širdies neskaudink, gerai? Aš čia prisimenu vieną dainą, kur sako: "Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with people who are reckless with yours."

O man sekasi, gerai. Pagal visą situaciją, tai netgi labai gerai. Aišku, nieko nepamiršau, jausmų būna visokiausių, gyvenimas rutuliojasi ir mirga visokiom spalvom kurių ilgą laiką buvau nemačiusi. Dabar man pastarieji metai gyvenimo asocijuojasi su ilga tyla, nujaučiant audrą. Aš vinguriuoju tarp savo jausmų, kitų jausmų, ir stengiuos piešti šviesiais dažais tiek sau, tiek kitiems.
PMS dar neprasidėjo, kaip matote  lotuliukas.gif

Kodėl tu šaunuolė? O todėl, kad tu taip gerai mastai ir gražiai moki tai parašyti. Man labai patinka tavo mintis ir labai patinka jas skaityti thumbup.gif
Atsakyti
vakare, nzn bijau ji iskaudint...o kita vertus mane irgi daug kas iskaudines yra....kaip jam pasakyt???
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 15:33)
Kodėl tu šaunuolė? O todėl, kad tu taip gerai mastai ir gražiai moki tai parašyti. Man labai patinka tavo mintis ir labai patinka jas skaityti thumbup.gif

Labai ačiū wub.gif blush2.gif Beje, kas pas tave naujo, kaip sekasi? Aš vis dar šiek tiek skaitau šios temos pradžią, kur neskaičius - tai gal ką praleidau?

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 01, 15:35)
vakare, nzn bijau ji iskaudint...o kita vertus mane irgi daug kas iskaudines yra....kaip jam pasakyt???

Taip ir pasakyk 4u.gif Aš už atvirą ir nuoširdų bendravimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 16:53)
Labai ačiū  wub.gif  blush2.gif Beje, kas pas tave naujo, kaip sekasi? Aš vis dar šiek tiek skaitau šios temos pradžią, kur neskaičius - tai gal ką praleidau?
Taip ir pasakyk  4u.gif Aš už atvirą ir nuoširdų bendravimą  drinks_cheers.gif

Pas mane nieko naujo. Mokslai spaudžia, bet kadangi po vakar galva atsisako normaliai veikti tai leidžiu sau nesimokinti 4u.gif
Laukiu draugų, važiuosim į miestą biggrin.gif
Atsakyti
Populi, smagiai praleisk laika,pataisyk sveikata?? drinks_cheers.gif thumbup.gif

O as parasiau pripersamajam kad man dar ne laikas, veltis i naujus santykius, aciu uz nuosirduma.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 01, 16:58)
Populi, smagiai praleisk laika,pataisyk sveikata?? drinks_cheers.gif  thumbup.gif

O as parasiau pripersamajam kad man dar ne laikas, veltis i naujus santykius, aciu uz nuosirduma.

Ačiū.
Šaunuolė parašei teisybę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 01, 15:58)

Oho drinks_cheers.gif Neliūdėk mergyt 4u.gif
Atsakyti
Labukas!!! smile.gif

Kaip miela, kad manes pasigedot blush2.gif blush2.gif
Siaip mano vaikas gryzo, tai neturiu laiko SM sedet...darbe irgi darbeliu daug pries iseinant smile.gif
O siaip i kina einu sian vakare biggrin.gif Su tuo jaunuoliu biggrin.gif Einu su salyga, kad nesibuciuosim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Su ziemos pradzia visas!!!!! Labai jau grazi dienele siandien buvo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar keletas atsakymų į senus pasisakymus:

QUOTE(advoco)
kažkaip nejaukiai jaučiausi... lyg išdavikė...  unsure.gif

Labai keistas jausmas, regis lyg jau išsiskyrei, ir viskas - ir gali daryti ką nori. Bet išlieka jausmas, kad su kažkuo draugauji, kad esi ne viena. Aš manau, reikia laiko, kad širdis irgi priprastų ir suprastų...
QUOTE(Bjuti)
Kartais tie dalykai, kurie is pirmo zvilgsnio atrodo skausmingi ir blogi, laikui begant pasirodo, jog tai buvo geriausia, kas tuo metu galejo ivykti. Kiekvienai taip yra buve. Ir pacios tai puikiai zinot  smile.gif

Graži ir teisinga pasaka drinks_cheers.gif Bet kaip kartais sunku tai pripažinti ir nesinori tuo tikėti doh.gif
Kaip aš pavydžiu moteriškėm, kurios būdamos su diedu sugeba į jį žiūrėt saldžiai, tikėti tuo ką jis daro, džiaugtis kiekvienu poelgiu, vadint jį pačiu pačiausiu.. mega_shok.gif Mokytis man šito ir dar kartą mokytis.

GV gali pasimokyti bet tik truputį. Aš tau pavydžiu atvirkščio - mokėti nežiūrėt į juos pro rožinius akinius tongue.gif Aš kartais, atrodo, galėčiau bet ką pateisinti doh.gif Bet jaučiu kaip protingėju. Senstu ar ką? blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na viskas jau išbėgu, ir vėl nedaskaičiau doh.gif Bet jau daug mažiau puslapių liko, jei neprikalbėsit visos temos iki vakaro, tai pasivysiu biggrin.gif Iki, miargai lotuliukas.gif
Atsakyti