Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Sveikos dar karta 4u.gif
totalizatorius-"atspek ar powerpuff buvo darbe" lotuliukas.gif
variantai:
a)-buvo, visus darbus nudirbo-tikra saunuole biggrin.gif
cool.gif-atsikele, pavalge..atgal i lova pagulet truputi prigule...tik ka atsibudo ax.gif

Turbut jau itariat kuris variantas teisingas lotuliukas.gif Eina sau-reikes rytoj verstis per galva kad viska suspeciau padaryt.. O bemiegodama dar sapna susapnavau-sapnuoju, kad kepu meduolius kaledinius..iskepu ir nevalgomi jie..tada kazkoks balsas sako: "spausk "back" mygtuka iki tos vietos kai maisei tesla, idek daugiau sviesto ir tada spausk "refresh".." kazin ka didysis sapnininkas man situo klausimu pasakytu? g.gif aiskiai per daug laiko prie kompiuterio praleidziu lotuliukas.gif
Vilte kaip smagu kad eini i pasimatyma drinks_cheers.gif
DG saunuole kad jam viska pasakei, suprantu kad baisu zmogu iskaudint..pati esu daug nesamoniu padarius is tos baimes..bet veliau jam tik skaudziau butu.
Populi smagu kad turi tokiu sauniu draugu. Ziuriu vakar cia puse SM b.o. dalyvavo drinks_cheers.gif
Vakare sveikute 4u.gif As manau kad tai tu sauniai laikaisi! As tai stengiuosi, bet nemanau kad man puikiai sekasi-nepavyksta man jo is savo sirdies ismest nors tu ka blush2.gif Kad ir ka veikiu mintys vis sugrizta prie jo..Na bet gal su laiku tai praeis. Ka tu veiki si vakara? PS-aciu kad namo parvezei po meeto mirksiukas.gif
Atsakyti
powerpuff, sapnas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o ka tu dirbi? kad sestadieniais reikia?
kaip butu paprasta, kad tie mygtukai veiktu gyvenime biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 01 gruodžio 2007 - 17:13
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 16:31)
Net į negyvenamą salą mus uždarius ,vis tiek įsimylėtume kaip minimum kokį medį  biggrin.gif

Perskaičiau ką čia prišnekėjot lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skaičiau ir visą laiką kikenau laugh.gif Visos mintys labai gražios, juokingos, teisingos, bet Vakarės mintis aukščiau už visas gyvenimo tiesas thumbup.gif

Buvau miške, ant kalniuko.. peršlapau, sušalau vos galo negavau, grįžau nesenai. Apie tai plačiau vėliau. tongue.gif
Bėgu vonioje pamirksiu, arbatos įkalsiu ir ateisiu plepėt biggrin.gif

Abžorytė su Powerpuff savam stiliui. Kažkaip ima atrodyti, jog Abžora jau ima piktnaudžiauti posakiu daugiau niekada negersiu laugh.gif Abžoriuk, nebus traukos tarp mūsų..visgi aš moterėlė biggrin.gif

Vilte, labai jau juokiausi iš tavo pasimatymo būsimo.. Kinas be bučinių lotuliukas.gif Tai po perkūnais ko ten daugiau eit.. ? laugh.gif

Populi, gero vakaro. Verta poilsio labai esi.

Dominyyka, jaučiuosi truputį kalta, jog tu dingai.. Pranešk kažką apie save. Matau, kad kartais skaitinėji smile.gif

Visų čia Jūsų nei suminėsi, nei suskaičiuosi laugh.gif MYLIU VISAS.

Atsakyti
dirbu ekspeditore mirksiukas.gif o cia siandien tai papildomas kaip ir darbas-pusiau buhaltere..menesio pabaiga tai reikia skaiciuot ten viska ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Aš šiandien šopinge buvau, tiek visko reikėjo, o nusipirkti sugebėjau tik sportines kelnes namuose nešioti unsure.gif kaip susinervinau blink.gif
Šalta šiandien pas mus labai labai, beveik net nebuvo prašvitę, taip apsiniaukę... Ir pila kaip iš kibiro. Siaubas...

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 01, 12:23)
3. Hanariete,  o su kuriuo ex čia važiavai ir su kuriuo šnekėjai per skype? Su tuo kuris dar norėtų būti su tavimi, ar su tuo, su kuriuo tu norėtum būti? biggrin.gif Prašom sugalvoti jiems atskirus kodinius pavadinimus, bo nebesusigaudau biggrin.gif

Čia pasakojau apie tą, kuris dar norėtų su manim pabūti.
Išvis turiu tris ex. Vienas visai neminėtinas, nes neturiu, ką apie jį pasakyti. (Tik tiek, kad vasarą pirmą kartą po visko susitiksim, o aš laaaabai nenoriu).
Dar turiu ypatingąjį ex wub.gif kur pasakojau kaip gyvenom kartu, buvom nusprendę išsiskirti, bet vistiek ten susibėgom. Tokia graži istorija. Dabar pirmą kartą po tikrųjų skyrybų esam nusprendę, kad jau matyt viskas verysad.gif
Ir dar turiu tą ex, kuris mane myli. Galėčiau jį vadinti ex- geriausiu draugu smile.gif nes man jis būtų idealus geriausias draugas. Apskritai nerealus žmogus, bet ne man schmoll.gif kvailai kaip skamba. Jei toks idealus, tai kodėl jau ne man? smile.gif
Skambinau jam neseniai, šnekėjom, pražvengėm tą valandą, net nepastebėjau kaip sąskaita baigėsi. Sakiau, noriu tavęs kaip geriausio draugo. Sakė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 01 gruodžio 2007 - 19:30
Haneriete, blink.gif na pas tave ir eks daug laugh.gif
Atsakyti
Nedaug ax.gif
Su tuo ex- geriausiu draugu mes tik porą mėnesiukų pabendravom, būtų galima nelabai jį priskaičiuoti, tik kad iki šiol vis keliai susikryžiuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Alio alio alio biggrin.gif
KuKū KukŪ biggrin.gif
Au au au biggrin.gif
Mergos kur Jūs?

Vieniša liūdinti graži GV ieško Supermylimiausių laugh.gif
Kur Jūs????????

A?

Negražu visoms vienu metu dingti biggrin.gif

Atsakyti
Grįžau miargai 4u.gif
Ant eglutės įžiebimo nespėjom (vis tas krepšinis doh.gif ) tai tik pažiurėjom kaip ji atrodo ir nuvažiavom picų kimšti. Išgėriau sidro ir alaus, kad pataisyčiau sveikatą. Sveikata pasitaisė thumbup.gif Bet jaučiu , kad norėčiau dar blush2.gif bet nėra su kuom, o namie neturiu doh.gif
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 17:58)
Populi smagu kad turi tokiu sauniu draugu. Ziuriu vakar cia puse SM b.o. dalyvavo drinks_cheers.gif

žinai tikrai turiu gerų draugų thumbup.gif Jie neįdealus, bet tokie tikri tikri. Labai juos myliu.

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 18:21)
Populi, gero vakaro. Verta poilsio labai esi.

Visų čia Jūsų nei suminėsi, nei suskaičiuosi laugh.gif MYLIU VISAS.

Taip poilsio man reikėjo, bet jaučiuosi kalta, kad neįvykdžiau savo mokslo planų savaitgaliui doh.gif Laukia ateinančią savaitę vėl bemiegės naktis.
GV aš ir tave myliu wub.gif Visas jūs myliu labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 21:58
Kažkokia netvarka čia darosi, pablūdo supermylimiausios, nebesėdi savo darbo vietose rolleyes.gif
Atsakyti
Miargos šiandien daro party laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 23:07)
Miargos šiandien daro party laugh.gif

Aš ne aš ilsiuosi. 4u.gif
Gal kitos miega?
Atsakyti