Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 22:32)
Alio alio alio biggrin.gif
KuKū KukŪ biggrin.gif

As cia ax.gif Visa diena lovoj pradrybsota..ir vis dar pavargus jauciuosi doh.gif Ar minejau kad niekada nebegersiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Powerpuff, sakei sakei.. lotuliukas.gif Ar vis dar bloga?
Atsakyti
Ne tai kad bloga bet visai jegu nerasta..o ir kakla skauda kazkodel blink.gif Cia itariu nuo sokiu-pokiu lotuliukas.gif Ka tu veiki?
Atsakyti
lotuliukas.gif Šokai sakai..? laugh.gif

Ką veikiu.. TV žiūriu ir kojų nagus lakuoju laugh.gif Šiaip tai bėdą labai didelę turiu.. ax.gif Gėda net pasakotis biggrin.gif
Atsakyti
Ne jau dabar butinai turi papasakot g.gif Kokios bedos?
Atsakyti
Tai kokios bėdos GV?

P.S. Aš įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 22:30
Ką įsimylėjai Populi? biggrin.gif

Gėda.. labai pasakotis ax.gif
Atsakyti
Nesamone GV-kas gali but tokio ko negaletum papasakot mum? Cia gi mes visos savo gedas ir bedas issipasakojam mirksiukas.gif Jei nenori cia rasyt-parasyk i az-gal ka patart ar padet galesiu ar bent isklausyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 23:32)
Ką įsimylėjai Populi? biggrin.gif

Gėda.. labai pasakotis ax.gif

Pasakokis.
Jei nepasakosi aš nepasakosiu apie savop svajonių princą blush2.gif
aišku gali būti, kad tik vakar man jis atrodė kaip svajonė, bet žinot jei kas nors čia išeis tai galiu pasakyti, kad turėsim gražią istoriją apie meilę iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Nes kai aš pirmą kartą pažiūrėjau į jo akis jis pažiūrėjo į mano ir nuo tada mes žiūrėjom viens į kito akis. Jis bučiavo man rankas unsure.gif . Šiandien jau 4 kartus skambino paklausti ar mes tikrai ryt susitiksim. Jis šiandien negalėjo (turėjo išvažiuoti) dabar skambino sakė grįžo ir siūlė susitikti, bet aš pasimaiviau, sakiau ne (nors žiauriai noriu) nes juk negaliu būti taip lengvai prieinama (čia kažkuri taip mokino 4u.gif )

Ups, jau pasipasakojau tongue.gif Dabar tavo eilė GV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 22:40
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 23:29)
P.S. Aš  įsimylėjau  wub.gif

Sveikinu thumbup.gif wub.gif Ka isimylejai? Greit raportuok viska! biggrin.gif
Parasiau ir tada tik paskaiciau ka parasei ax.gif Oj kaip fainai.. wub.gif Ir kur tu ji suradai? Tik nesakyk kad bo lotuliukas.gif As ten jau 10 metu vaikstai ir nei vieno vyro verto demesio nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 01 gruodžio 2007 - 22:42
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 23:39)
Sveikinu thumbup.gif  wub.gif  Ka isimylejai? Greit raportuok viska! biggrin.gif

Jis aukštas, tamsus ir rudom akimis. Beveik kaip mano dievinmas Antonio Banderas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 22:41
Mano bėda yra ta, kad mmm turėjo jau būti prieš kokias 4-5 dienas blink.gif

Kažkaip įdomių minčių turiu dabar.. Šiaip jau nesisaugojom kartais (labai dėl to pykomės ir todėl kaip ir išsiskyrėm..) Guodžiuosi tuo, kad esu prigėrus visokių vadinamų kito ryto tabletukių doh.gif Tai dabar galvoju, kad gal čia man nuo jų viskas išsiderino ax.gif Tikiuosi, nereiks būti kokia paskenduole doh.gif
Atsakyti