Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 23:43)
Mano bėda yra ta, kad mmm turėjo jau būti prieš kokias 4-5 dienas blink.gif

Kažkaip įdomių minčių turiu dabar.. Šiaip jau nesisaugojom kartais (labai dėl to pykomės ir todėl kaip ir išsiskyrėm..) Guodžiuosi tuo, kad esu prigėrus  visokių vadinamų kito ryto tabletukių doh.gif Tai dabar galvoju, kad gal čia man nuo jų viskas išsiderino ax.gif Tikiuosi, nereiks būti kokia paskenduole doh.gif

Tikrai nuo tų tablečių. Duodu 100%. Esu dėl to turėjusi rimtų problemų. Venk šitų tablečių kaip maro. Aišku testuką pasidaryk, bet tikrai nesinervuok. ypač jei tabletes gėrei laiku po to.
Ir nematau čia jokios gėdos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 22:48
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 23:43)
Mano bėda yra ta, kad mmm turėjo jau būti prieš kokias 4-5 dienas blink.gif

Tai labai gali but kad nuo tu tableciu. Nors kiek zinau tai nuo ju kaip tik turetu mm prasidet anksciau laiko, bent jau man taip buvo nes kelis kartus ir man sito gero teko paragauti ax.gif Bet atskaitysiu dabar tau morala lotuliukas.gif Tos tabletes labai nesveika schmoll.gif Na aisku as tavo vietoj begciau i vaistine testo del sventos ramybes.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 23:48)
Tai labai gali but kad nuo tu tableciu. Nors kiek zinau tai nuo ju kaip tik turetu mm prasidet anksciau laiko, bent jau man taip buvo nes kelis kartus ir man sito gero teko paragauti ax.gif  Bet atskaitysiu dabar tau morala lotuliukas.gif Tos tabletes labai nesveika schmoll.gif  Na aisku as tavo vietoj begciau i vaistine testo del sventos ramybes.

Atskaityk moralą thumbup.gif aš prisidėsiu pagrumojimais.
O testas gal darė peranksti? Juk tik kelias dienas vėluoja.

kaip pati GV kažkuriai čia sakei supermylimiausios turės krikštavaikį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 23:50)
Atskaityk moralą  thumbup.gif  aš prisidėsiu pagrumojimais.
O testas gal darė peranksti? Juk tik kelias dienas vėluoja.
kaip pati GV kažkuriai čia sakei supermylimiausios turės krikštavaikį  lotuliukas.gif

Aha ir as populi del tu velnio tableciu problemu turejau nemazu doh.gif o testas rodo jau savaites nestuma tai jei visas reikalas vyko daugiau kaip pries savaite galima testa daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 23:41)
Jis aukštas, tamsus ir rudom akimis. Beveik kaip mano dievinmas Antonio Banderas bigsmile.gif

Labai faina... wub.gif Pasiilgau tokio jausmo.. Susižavėjimo, meilės iš pirmo žvilgsnio.. et biggrin.gif
Pasakok kur tu tokį radai.. ? laugh.gif
Nekankink Powerpuff ir manęs ax.gif

p.s. Tikiuosi, kad Jūs teisios ir iš tiesų tos tabletės blogis. Žiūrėsim kas čia bus. Bet tvirtai žinau, kad jokių vaikų tfu tfu tfu GV kol kas neturės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 23:53)
Aha ir as populi del tu velnio tableciu problemu turejau nemazu doh.gif  o testas rodo jau savaites nestuma tai jei visas reikalas vyko daugiau kaip pries savaite galima testa daryt mirksiukas.gif

Tai GV eik pirkti testo ir viskas bus ok.

Sugalvojau susirinkti kompaktą, kur būtų tik dainos apie naujus metus. Labai mėgstu šitą šventę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:00)
Labai faina... wub.gif Pasiilgau tokio jausmo.. Susižavėjimo, meilės iš pirmo žvilgsnio.. et biggrin.gif
Pasakok kur tu tokį radai.. ? laugh.gif
Nekankink Powerpuff ir manęs ax.gif

p.s. Tikiuosi, kad Jūs teisios ir iš tiesų tos tabletės blogis. Žiūrėsim kas čia bus. Bet tvirtai žinau, kad jokių vaikų tfu tfu tfu GV kol kas neturės. mirksiukas.gif

Mes teisios. thumbup.gif

O aš jau norėčiau vaikučio. blush2.gif š kažkokia keista doh.gif niekad nenorėjau ženitis, niekad nenorėjau vaikų, o dabar norių, kad ir bevyro. Jei dabar taiop atsitiktu. Tikrai gimdyčiau net nesvarbu su kuo. Aš egoistė.

O žinot, kur aš jį radau bigsmile.gif Ten kur abzoryte sakė neįmanoma susirasti vyro, ogi bare BO tongue.gif lotuliukas.gif
Tiesa sakant ne BO, mes susitikom netoli univero, jis mano grupioko draugas, tada įvyko tas akių susidurimas, jis sako važiuojam į BO. Ir aš supratau, kad aš ten būsiu. Nulekiau namo, dar pasvarčiau, nes aš ten niekad neinu ir ten nieko nepažįstu prigriebiau draugę ir nulėkėm thumbup.gif
Tada jis mane pamatė iškart atsistojo užleido savo vietą ir nebesitraukė nuo menęs visą vakarą. Aš ryte nenorėjau pasakotis, nes galvojau neaišku kas bus šiandien, bet kol kas viskas eina į gerą pusę. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 23:08
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:03)
O žinot, kur aš jį radau  bigsmile.gif  Ogi kur abzoryte sakė neįmanoma susirasti vyro, ogi bare BO  tongue.gif

Nu va prasom-nueina mergina i bo antra kart gyvenime ir vyra kaip mura nuskina! As jau ten minu slenksti simta metu ir nieko doh.gif Nors gal beda tame kad ten ne vyru ieskot einu ir visai as ten ju nepastebiu-tik bokala matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:08)
Nu va prasom-nueina mergina i bo antra kart gyvenime ir vyra kaip mura nuskina! As jau ten minu slenksti simta metu ir nieko doh.gif  Nors gal beda tame kad ten ne vyru ieskot einu ir visai as ten ju nepastebiu-tik bokala matau lotuliukas.gif

Na aš jau to ten ir ėjau. Vyro muro paimti. Nors į bokalą nemažiau žiurėjau lotuliukas.gif

Labas Vakare ir haneriete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 23:10
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:03)
O žinot, kur aš jį radau  bigsmile.gif  Ogi kur abzoryte sakė neįmanoma susirasti vyro, ogi bare BO  tongue.gif

Viskas. Kitą savaitgalį važiuosiu į Kauną į garsųjį barą.. idant vieniša motina nebūt lotuliukas.gif

Ir išvis pastebėjau, kad retėja vienišų merginų gretos čia.. ax.gif Liks GV viena čia kukuot laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:10)
Viskas. Kitą savaitgalį važiuosiu į Kauną į garsųjį barą.. idant vieniša motina nebūt lotuliukas.gif

Ir išvis pastebėjau, kad retėja vienišų merginų gretos čia.. ax.gif Liks GV viena čia kukuot laugh.gif

Pala pala, dar pažiurėsim kas čia liks viena kukuoti 4u.gif .
Prisigirsiu čia anksčiau laiko ir liksiu prie geldos lotuliukas.gif Labai norėjau pasipasakoti, neiškenčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:08)
visai as ten ju nepastebiu-tik bokala matau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Bendrumą tarp mūsų radau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:12)
Labai norėjau pasipasakoti, neiškenčiau  blush2.gif

Labai pagražinai vakarą tokia istorija ax.gif GV mėgsta meilės istorijas visokias smile.gif Romanų neskaitau, serialus tik pro reta, bet draugių pasakas dievinu yahoo.gif

p.s. Aš taip pripratau prie šito GV vardo, kad kartais kai kas nors paklausia ar reikia prisistatyt vos neleptelnu "Aš esu GV. Laba diena" :lotuliukas"
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:10)

Oj laukiam laukiam mes sveteliu laukiam thumbup.gif GV eisim kartu i bokala paspoksot lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti