Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:20)
Oj laukiam laukiam mes sveteliu laukiam thumbup.gif  GV eisim kartu i bokala paspoksot lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Nieko neįdomu, eisiu ir aš į BO sujumis paspaksoti į bokalą biggrin.gif
***** GV davai atvažiuok. Tu juk sakei nebuvus Kaune. Mes tau tokią ekskursiją prvesim, kad bus geriau už beleką. Aš kalbu rimtai, atvažiuok iki Kauno. Visą kitą jau mūsų rupestis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, populi 4u.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 16:58)
Vakare sveikute 4u.gif  As manau kad tai tu sauniai laikaisi! As tai stengiuosi, bet nemanau kad man puikiai sekasi-nepavyksta man jo is savo sirdies ismest nors tu ka blush2.gif Kad ir ka veikiu mintys vis sugrizta prie jo..Na bet gal su laiku tai praeis. Ka tu veiki si vakara? PS-aciu kad namo parvezei po meeto mirksiukas.gif

powerpuff, aš kažkodėl jaučiu kad tau tiesiog yra sunkiau, natūraliai. Gal čia man įstrigo nuo tada, kai pradėjau jūsų temelę skaityt - nes tuomet kaip tik labai liūdėjai... Bet nors ir sunkiau, tvarkaisi ne prasčiau 4u.gif
O aš ką veikiau - dabar jei prisipažinsiu tai gal sakysit kad nebešaunuolė doh.gif Bet šiaip tai šiandien savo draugui (ex) padėjau apsipirkti rūbų. Paskiau pasikalbėjom gražiai, ir apie kalėdinį vakarėlį pasikalbėjom. Na, va taip tiesiog šiandien mano diena praėjo smile.gif

GV, neliksi čia viena ir vieniša, bent jau kurį laiką tai tikrai. Pagal apskaičiavimus man dar minimum keturi mėnesiai liko vienišiaut biggrin.gif O dar ir jaučiuos tokia pusiau ištikima buvusiems santykiams. Visgi nepagarba dabar būtų greitai su kažkuo susidėt. Bet draugiškų pasimatymų gal ir neatsisakysiu, na pvz tokių, be bučinių - kaip pas Viltę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:23)
Nieko neįdomu, eisiu ir aš į BO sujumis paspaksoti į bokalą  biggrin.gif

Tai jau kas be ko-tu gal mus priversi akis nuo bokalo pakelt ir i vyrus paziuret lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:27)
Tai jau kas be ko-tu gal mus priversi akis nuo bokalo pakelt ir i vyrus paziuret lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Ok aš stebėsiu aplinką.
Busiu žvitrioji akis thumbup.gif

Vakare tu šaunuolė, o kad padėjei ex apsipirkti tai tik, kaip čia pasakius padarei gerą darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 23:32
Nauji kodiniai pavadinimai prasideda laugh.gif

Populi- Žvitrioji akis

Kaip čia mums pasivadinus? lotuliukas.gif
Pasijaučiau indėne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 00:26)
O aš ką veikiau - dabar jei prisipažinsiu tai gal sakysit kad nebešaunuolė  doh.gif Bet šiaip tai šiandien savo draugui (ex) padėjau apsipirkti rūbų. Paskiau pasikalbėjom gražiai, ir apie kalėdinį vakarėlį pasikalbėjom. Na, va taip tiesiog šiandien mano diena praėjo smile.gif

As kaip tik pasakysiu kad saunuole jei sugebat taip graziai bendrauti 4u.gif Jei tik taves tai neskaudina tai viskas gerai. Man kazkaip irgi gera susitikt su savo ex. Tik va jis nelabai nori susitikt su manim..Matai sitiek metu mes kartu pragyvenom-visada kartu buvom...net planavom vaika turet..ir staiga dingo viskas verysad.gif Tai kazkaip man per didelis sokas butu jo visai nebematyt..kazkaip pamatau ir palengveja-nors ir nebe kartu mes.
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:30)
Ok aš stebėsiu aplinką.
Busiu žvitrioji akis thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu-populi zvitrioji akis indenu drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:36)
Nauji kodiniai pavadinimai prasideda laugh.gif

Populi- Žvitrioji akis

Kaip čia mums pasivadinus? lotuliukas.gif
Pasijaučiau indėne tongue.gif

indene, tai kad tu jau turi kodinį pavadinimą lotuliukas.gif
Gimusi vasara thumbup.gif

Aš vakar kai buvau BO galvoju jei pamatau blondinę su breketais einu ir sakau. Abzoryte, ir galvoju arba atspėsiu (swuprasčiaus manau) arba gausiu į galvą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:41)
As kaip tik pasakysiu kad saunuole jei sugebat taip graziai bendrauti 4u.gif  Jei tik taves t

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj negaliu-populi zvitrioji akis indenu drauge lotuliukas.gif

O tu kas tada? Bokalo stebėtoja biggrin.gif Gal nelabai?
Spoksanti bokalą? Stebinti alų? Alaus akis?
prašau rinkis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 01 gruodžio 2007 - 23:42
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:44)
O tu kas tada? Bokalo stebėtoja  biggrin.gif  Gal nelabai?
Spoksanti bokalą? Stebinti alų? Alaus akis?
prašau rinkis biggrin.gif

oj negaliu-Alaus akis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prasyciau manes taip nejuokint nes kai zvengiu visus sonus skauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 23:30)
Vakare tu šaunuolė, o kad padėjei ex apsipirkti tai tik, kaip čia pasakius padarei gerą darbą  mirksiukas.gif

Na man malonu buvo padėti, jis man irgi padeda kai reikia ax.gif

QUOTE(powerpuff)
kazkaip pamatau ir palengveja-nors ir nebe kartu mes.

suprantu labai gerai. Man pačiai labai palengvėja, kai tiesiog pašnekam nuoširžiai. Aišku apima ir liūdesiukas paskiau, bet toks nuoširdus ir gražus... Nesigautų man vienai pačiai tuos gražius santykius palaikyt. Gaila man, kad tavasis tau nepadeda... Imk balioną, šaunioji mergaite 4u.gif mirksiukas.gif
Beje, tu panaši į savąsias powerpuff-girls iš avatoro (ar kaip jos?) O dėl pavėžinimo po myto - kaip man fainai buvo pirmąkart pajusti, kad galiu padaryti paslaugą ir kažką pakeliui pavėžėti thumbup.gif drinks_cheers.gif
---
Dabar įsižiūrėjau į tavo avatarą. Nu kaip, ne viens prie vieno panaši, bet tavo akys labai išraiškingos, ir plaukai tokie, nu tokie mergaičiukės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 01 gruodžio 2007 - 23:56
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:51)
oj negaliu-Alaus akis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Prasyciau manes taip nejuokint nes kai zvengiu visus sonus skauda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasirinkimas priimtas, jau užfiksuota.
Dabar reik GV naujo kodinio indėninio vardo ir tada einam į BO.
žvitrioji akis, alaus akis ir g.gif tuoj sugalvosiu...

P.S. šiandien du kart pro langą stebėjau fejerverkus thumbup.gif aš juos dievinu thumbup.gif
Pakvipo naujais metais 4u.gif

gal neskestanti veronika? ne jaučiu ne...

Aš dabar viena namie 4u.gif Kažkaip keista.... retai taip buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 02 gruodžio 2007 - 00:01
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 00:53)

Beje, tu panaši į savąsias powerpuff-girls iš avatoro (ar kaip jos?) O dėl pavėžinimo po myto - kaip man fainai buvo pirmąkart pajusti, kad galiu padaryti paslaugą ir kažką pakeliui pavėžėti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
---
Dabar įsižiūrėjau į tavo avatarą. Nu kaip, ne viens prie vieno panaši, bet tavo akys labai išraiškingos, ir plaukai tokie, nu tokie mergaičiukės  ax.gif

Baik jau..net susigedau blush2.gif Beje tu irgi panasi i savo avatara-kai pamaciau iskart pagalvojau biggrin.gif Tokia pat garbanota mergaiciuke thumbup.gif
Atsakyti
Sugalvojau thumbup.gif
Bus nemieganti akis, taigi susirenka:

žvitrioji akis
alaus akis
ir nemieganti akis
lotuliukas.gif
Pati tuoj mirsiu iš juoko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 01:08)
Baik jau..net susigedau blush2.gif Beje tu irgi panasi i savo avatara-kai pamaciau iskart pagalvojau biggrin.gif Tokia pat garbanota mergaiciuke thumbup.gif

Baikit vieną kitą girti 4u.gif Aš Jūsų dar nei vienos nemačiau verysad.gif
Bet man Jūs visos labai gražios bigsmile.gif
Atsakyti