Labas vakaras, populi
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 16:58)
Vakare sveikute

As manau kad tai tu sauniai laikaisi! As tai stengiuosi, bet nemanau kad man puikiai sekasi-nepavyksta man jo is savo sirdies ismest nors tu ka

Kad ir ka veikiu mintys vis sugrizta prie jo..Na bet gal su laiku tai praeis. Ka tu veiki si vakara? PS-aciu kad namo parvezei po meeto
powerpuff, aš kažkodėl jaučiu kad tau tiesiog yra sunkiau, natūraliai. Gal čia man įstrigo nuo tada, kai pradėjau jūsų temelę skaityt - nes tuomet kaip tik labai liūdėjai... Bet nors ir sunkiau, tvarkaisi ne prasčiau
O aš ką veikiau - dabar jei prisipažinsiu tai gal sakysit kad nebešaunuolė

Bet šiaip tai šiandien savo draugui (ex) padėjau apsipirkti rūbų. Paskiau pasikalbėjom gražiai, ir apie kalėdinį vakarėlį pasikalbėjom. Na, va taip tiesiog šiandien mano diena praėjo
GV, neliksi čia viena ir vieniša, bent jau kurį laiką tai tikrai. Pagal apskaičiavimus man dar minimum keturi mėnesiai liko vienišiaut

O dar ir jaučiuos tokia pusiau ištikima buvusiems santykiams. Visgi nepagarba dabar būtų greitai su kažkuo susidėt. Bet draugiškų pasimatymų gal ir neatsisakysiu, na pvz tokių, be bučinių - kaip pas Viltę