Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Užsiklausiau muzikos ir net nepastebėjau kokios čia kalbos verda lotuliukas.gif
Klykiu iš Jūsų laugh.gif
Pakalusios Jūs mergos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 01:20)
Užsiklausiau muzikos ir net nepastebėjau kokios čia kalbos verda lotuliukas.gif
Klykiu iš Jūsų laugh.gif
Pakalusios Jūs mergos lotuliukas.gif

Tai gal nori buti : pakalusi akis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 01:15)
Sugalvojau  thumbup.gif
Bus nemieganti akis, taigi susirenka:

žvitrioji akis
alaus akis
ir nemieganti akis
lotuliukas.gif
Pati tuoj mirsiu iš juoko lotuliukas.gif
Papildyta:
Baikit vieną kitą girti 4u.gif  Aš Jūsų dar nei vienos nemačiau  verysad.gif
Bet man Jūs visos labai gražios bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu..
o tai kas gi pagirs jei ne pacios? biggrin.gif aisku kaip diena kad mes cia visos pacios graziausios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 01:21)

Populi tu rimtai nusprendei mane pribaigt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 01:21)

lotuliukas.gif Galiu būti ir pakalusi, svarbu ne pamušta laugh.gif

Populi, atsigavus matau esi labai. Va ką reiškia Banderaso antrinykas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 01:37)
lotuliukas.gif Galiu būti ir pakalusi, svarbu ne pamušta laugh.gif

Populi, atsigavus matau esi labai. Va ką reiškia Banderaso antrinykas tongue.gif

Gerai priimta: GV-pakalusi akis.

Aš dabar galvojau g.gif , galvojau g.gif ir supratau....
Visai ne aš tą princą savo grožiu sužavėjau schmoll.gif Taigi vakar buvo TA diena... Lapkričio 30d...
Jaučiu suveikė burtai, prisipažinkite, kuri kanapes sėjot? biggrin.gif

GV, ištikro jaučiuosi gerai. Nežinau ar dėl Banderaso ar dėl to, kad vakar atsijungiau, nes savaitė buvo sunki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 02 gruodžio 2007 - 00:44
Beje, priminei tu man Populi tą lapkričio 30d. Tiksliau naktį .. ax.gif Sapnavau..
Žodžiu sapnas toks- kaimas, bobutės namas. Vakarėlis su Kelio į žvaigždes 3 dalyviais. Savo Audriuką sapnavau wub.gif Bet esmė ta, kad su manim buvo vyras, tiksliau aš su juo gėriau vandenį.. Čia jau rimta tongue.gif Bet Merfio dėsniai suveikė ir nemačiau aš jo veido.. Žinau visko labai daug veikėm, jaučiau jį, mačiau kūną, mano skonio vyras.. nu bet veido neatgaminu.. Matyt burtai tam ir yra.. pranešė, kad vyrą turėsiu, bet visos teisybės neatskleidė... P.s. tas mano vyras labai jau gerai bučiavosi.. Meistras to reikalo sakyčiau laugh.gif

------

David Hasselhoff - Hooked on a Feeling
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 gruodžio 2007 - 01:01
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 01:57)
Beje, priminei tu man Populi tą lapkričio 30d. Tiksliau naktį .. ax.gif Sapnavau..
Žodžiu sapnas toks- kaimas, bobutės namas. Vakarėlis su Kelio į žvaigždes 3 dalyviais. Savo Audriuką sapnavau wub.gif Bet esmė ta, kad su manim buvo vyras, tiksliau aš su juo gėriau vandenį.. Čia jau rimta tongue.gif Bet Merfio dėsniai suveikė ir nemačiau aš jo veido.. Žinau visko labai daug veikėm, jaučiau jį, mačiau kūną, mano skonio vyras.. nu bet veido neatgaminu.. Matyt burtai tam ir yra.. pranešė, kad vyrą turėsiu, bet visos teisybės neatskleidė... P.s. tas mano vyras labai jau gerai bučiavosi.. Meistras to reikalo sakyčiau laugh.gif

thumbup.gif
Viskas aišku burtai suveikė. GV matė savo princą, ji jau netoli 4u.gif
Aš šventai tuo tikiu mirksiukas.gif

Miargai, žinau kad taip negalima, kad aš to žmogaus net nepažįstu, bet aš jau dabar noriu, kad viskas būtu gerai. Noriu, kad jis būtu toks kokio man reikia ir mums būtu gera kartu. Bijau net pagalvoti apie skyrybas doh.gif
Idomu, ką aš kalbėsiu ryt su juo pabendravusi? Blaivom akim mačiau - patiko. Bet bendrauti teko, kai jau nelabai blaiva buvau. Žinau tik tiek, kad nuolat krizenom. smile.gif

Turiu išeiti, brolis nori sėsti prie kompo. Einu teliką įsijungsiu.
Labanktis, einu sapnuoti savo Banderasa biggrin.gif
Jums gražių sapnų. wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 02 gruodžio 2007 - 01:13
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 02:02)
Miargai, žinau kad taip negalima, kad aš to žmogaus net nepažįstu, bet aš jau dabar noriu, kad viskas būtu gerai.

Kaip ten mes sakom.. Ko norėsi, tas ir bus ax.gif Svarbiausia nekankint savęs tokiom mintim, o atsipalaiduoti ir ramiai kvėpuoti.. Nors kur tu čia pakvėpuosi kai Banderasas šalia. Žinai ką, tavo šitam tamsiaplaukiui susižavėjimo objektui siūlau kodinį pavadinimą Banderasas ax.gif Kaip???

Atsakyti
Populi tikiu kad viskas ten jum bus puikiai su tuo banderasu thumbup.gif Galesit savo anukam pasakot kaip isimylejot is pirmo zvilgsnio wub.gif
GV irgi meile jau atrieda atidunda-burtai veikia drinks_cheers.gif
Eisiu jau ir as miegot-silkes uzvalgiau tai gal ir man vandens koks jaunikaitis atnes sapne.. lotuliukas.gif
Labank indenu vades! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 02:17)
Kaip ten mes sakom.. Ko norėsi, tas ir bus ax.gif Svarbiausia nekankint savęs tokiom mintim, o atsipalaiduoti ir ramiai kvėpuoti.. Nors kur tu čia pakvėpuosi kai Banderasas šalia. Žinai ką, tavo šitam tamsiaplaukiui susižavėjimo objektui siūlau kodinį pavadinimą Banderasas ax.gif Kaip???

Aš tikiu, kad viskas bus gerai, aš tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
kodinis pavadinimas priimtas mirksiukas.gif
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 02:22)
Populi tikiu kad viskas ten jum bus puikiai su tuo banderasu thumbup.gif  Galesit savo anukam pasakot kaip isimylejot is pirmo zvilgsnio wub.gif
GV irgi meile jau atrieda atidunda-burtai veikia drinks_cheers.gif
Eisiu jau ir as miegot-silkes uzvalgiau tai gal ir man vandens koks jaunikaitis atnes sapne.. lotuliukas.gif
Labank indenu vades! lotuliukas.gif

Kaip aš norėčiau, galėti anukams pasakoti istoriją, kaip močiutė banderasa sutiko wub.gif
Gerų jaunikių tau 4u.gif .
Labanaktis indėnės biggrin.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif Tegu ji tik rieda, dunda greičiau Powerpuff.. biggrin.gif Silkės gali nevalgyt, nes kai sapnuojasi ir be jos sapnuojasi.. nors reikėjo užkapot kokios ekstra sūriosios. Mažu veidą įžlibinus būčiau blink.gif

Populi + Banderasas = graži meilės istorija anūkams lotuliukas.gif

Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 gruodžio 2007 - 01:38
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 16:21)
Jei Vakarė dar nepasijungs bent dieną - rašysiu jai sms mastau.gif

Geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Abžoryte, tu tikrų tikriausia ragana, sveikinu drinks_cheers.gif Aš tik po kokios valandos ir atėjau paskiau! blink.gif

QUOTE(populi)
Baikit vieną kitą girti  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

GV, čia tau mirksiukas.gif

Paprastas gero miego receptas

– gerai išvėdintas, švarus ir tvarkingas miegamasis
user posted image

– šilta antklodė, patogi pagalvė ir...
user posted image

– visiška tyla
user posted image

Labanaktis 4u.gif