Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Ačiū už rūpestį Vakariuk biggrin.gif Nepadeda žinok.. Išvėdinta, švaru, kvapnu, jauku.. tik akys kaip penkių litų monetos tongue.gif

Labanaktis ir tau biggrin.gif

You Can't Hurry Love - Phil Collins

Tai štai fėjos Jūs.. Pasirodo nepaskubinsi tos meilės cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 gruodžio 2007 - 02:19
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 15:54)
Miargai, aš jūs myliu 4u.gif . Aš ir vakar irgi buvau BO thumbup.gif . Antrą kartą savo gyvenime  blush2.gif  Pas mane ir parketiniai atvažiavo.
Dar vakar pagalvojau ar negalėčiau kur sutikti Abzorytes, bandžiau dairytis bet labai smagi kompanija buvo tai nebuvo tam laiko 4u.gif
Kaip aš Jūs myliu  wub.gif  Jūs tikros draugės.
...
P.S ar aš sakiau, kad Jus visa labai myliu? biggrin.gif

Geras bigsmile.gif O kurioje salėje jūs buvot? 4u.gif (šiandien pas mane vėl parketiniai laugh.gif)
P.S. o aš ar jau sakiau, kaip jus myliu? biggrin.gif
P.P.S. o ar sakiau, kad daugiau niekada nebegersiu??? lotuliukas.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 16:31)
Net į negyvenamą salą mus uždarius ,vis tiek įsimylėtume kaip minimum kokį medį  biggrin.gif

Superinė mintis thumbup.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 01, 17:52)
GV gali pasimokyti bet tik truputį. Aš tau pavydžiu atvirkščio - mokėti nežiūrėt į juos pro rožinius akinius  tongue.gif Aš kartais, atrodo, galėčiau bet ką pateisinti  doh.gif Bet jaučiu kaip protingėju. Senstu ar ką? 

Pritariu drinks_cheers.gif Aš irgi labai pavydžiu mergaitėms to atvirkštinio sugebėjimo - neišskysti prieš tas vyriškas būtybes blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 01, 17:58)
Sveikos dar karta 4u.gif 
totalizatorius-"atspek ar powerpuff buvo darbe"  lotuliukas.gif
variantai:
a)-buvo, visus darbus nudirbo-tikra saunuole  biggrin.gif
cool.gif-atsikele, pavalge..atgal i lova pagulet truputi prigule...tik ka atsibudo ax.gif

Turbut jau itariat kuris variantas teisingas  lotuliukas.gif Eina sau-reikes rytoj verstis per galva kad viska suspeciau padaryt.. O bemiegodama dar sapna susapnavau-sapnuoju, kad kepu meduolius kaledinius..iskepu ir nevalgomi jie..tada kazkoks balsas sako: "spausk "back" mygtuka iki tos vietos kai maisei tesla, idek daugiau sviesto ir tada spausk "refresh".." kazin ka didysis sapnininkas man situo klausimu pasakytu? g.gif  aiskiai per daug laiko prie kompiuterio praleidziu lotuliukas.gif

Oi negaliu, mirsiu iš juoko... uch uch uch... gelbėkit, noriu klykti lotuliukas.gif (gretimam kambary dar miega vienas draugas iš vakarykščio baliaus, tai negaliu žviegti laugh.gif ) ale negaliu, jau prunkščiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 18:21)
Abžorytė su Powerpuff savam stiliui. Kažkaip ima atrodyti, jog Abžora jau ima piktnaudžiauti posakiu daugiau niekada negersiu laugh.gif Abžoriuk, nebus traukos tarp mūsų..visgi aš moterėlė biggrin.gif

...
Dominyyka, jaučiuosi truputį kalta, jog tu dingai.. Pranešk kažką apie save. Matau, kad kartais skaitinėji smile.gif

Taip, mes visada pareigingos pioneer.gif
Abžora nuolat kalba kad niekad daugiau negers. Žinau aš jau ją kaip nuluptą laugh.gif

Dėl Dominyykos nėra ko tau čia sielotis. Padarei gerą darbą. Vieną dieną ji pati tą suvoks mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(haneriete @ 2007 12 01, 20:13)
Skambinau jam neseniai, šnekėjom, pražvengėm tą valandą, net nepastebėjau kaip sąskaita baigėsi. Sakiau, noriu tavęs kaip geriausio draugo. Sakė  schmoll.gif

Paskaičiau ir pagalvojau, kad truputuką gaila, jog gyvenime atstumiam tokius nuostabius žmones... Aš buvau kažkada minėjusi, jog mane buvo įsimylėjęs vienas grupiokas... blush2.gif Bet aš jį tuomet atstūmiau.. Vakar jis pas mane irgi buvo.. (paskui apie vakar dar plačiau parašysiu) Tai taip pažiūrėjau ir pagalvojau - gi nuostabus vyras, rūpestingas tėtis.. kurių velnių tada aš to nemačiau doh.gif Bet dabar jau vėlu, šiuo metu jis turi šeimą su dviem vaikučiais 4u.gif
Bet protu meilės irgi nepasirinksi... Protu galima tik skaičiuoti, bet ne mylėti 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 01, 22:32)
Alio alio alio biggrin.gif
KuKū KukŪ biggrin.gif
Au au au biggrin.gif
Mergos kur Jūs?

Vieniša liūdinti graži GV ieško Supermylimiausių laugh.gif
Kur Jūs????????
A?
Negražu visoms vienu metu dingti biggrin.gif

Kukūška biggrin.gif kaip matau prisikūkavai dar mergyčkų biggrin.gif Aš net buvau giliai nustebinta, radusi 43 puslapius šį rytą laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 01, 23:38)
Nes kai aš pirmą kartą pažiūrėjau į jo akis jis pažiūrėjo į mano ir nuo tada mes žiūrėjom viens į kito akis. Jis bučiavo man rankas . Šiandien jau 4 kartus skambino paklausti ar mes tikrai ryt susitiksim. Jis šiandien negalėjo (turėjo išvažiuoti) dabar skambino sakė grįžo ir siūlė susitikti, bet aš pasimaiviau, sakiau ne (nors žiauriai noriu) nes juk negaliu būti taip lengvai prieinama (čia kažkuri taip mokino  )

Nepakartojama istorija wub.gif Negaliu kaip faina.... wub.gif nerealiai......
(Čia mano vienas draugas mane mokino vaidinti neprieinama... Bet aš prasta aktorė laugh.gif)

QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:03)
O žinot, kur aš jį radau. Ten kur abzoryte sakė neįmanoma susirasti vyro, ogi bare BO  tongue.gif 

ŠMEIŽTAS protest.gif biggrin.gif

Dabar jau išsiplėsiu biggrin.gif Apie B.O. jau buvau rašiusi tai, bet pasikartosiu.
Tai tokia, vieta, kurios nekenčiu ir myliu. Tai vieta, kurioje renkasi visa Kauno bohema, pankai, metalistai ir dar visokio plauko žmogai. Kadangi aš nesu nei pankė nei metalistė, nei buvau kažkada gotė kaip GV, o esu tik eilinė Lietuvos blondinė, tai ten besirenkanti nuolatinė publika man į vyrus nelabai įsipaišo biggrin.gif Pabrėžiu - neįsipaišo nuolatinė publika ax.gif

Tačiau yra ir šviesioji šito baro pusė. Tai vos ne vienintelis baras Kaune, kuris dirba iki 3 nakties... Todėl žmonės mėgstantys pasisėdėti ilgiau (aš irgi tame tarpe), arba sugalvoję daryti pratęsimą - eina būtent ten. 4u.gif Ir mano visos sėkmės istorijos, kaip bebūtų keista, nutiko būtent B.O. bigsmile.gif
Visos turbūt pamena istoriją su Bankininku biggrin.gif Tada irgi stebėjausi, kad susipažinau su juo būtent B.O biggrin.gif Po to susižavėjimas tuo vedusiu, juk irgi vyko ten doh.gif O kur dar susidūrimai su "visai nieko" ax.gif
Žodžiu B.O. kartais mėgsta iškrėsti netikėtumus... wub.gif

O beje, tą lapkričio 30 d. aš ten B.O. jau sėdėjau ne su buvusiais kolegom, o su savo draugais, nes sutikau juos prie gretimo stalo. Ir su jais kartu buvo jų vienas toks draugas... Pavadinkim jį tiesiog Garbanotu. Tai kitą dieną mano draugė manęs klausia: kaip tau tas Garbanotas? biggrin.gif Ir tik tada kai ji paklausė aš pamąsčiau - gi tikrai jis visai nieko 4u.gif Ale ot mergos tupumas, žvengiau, linksminausi, alų gėriau, bet kandidato sau neiškojau doh.gif Nes pamenu tik tiek, kad visi juokėmės labai ir buvo linksma lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 00:08)
Nu va prasom-nueina mergina i bo antra kart gyvenime ir vyra kaip mura nuskina! As jau ten minu slenksti simta metu ir nieko doh.gif  Nors gal beda tame kad ten ne vyru ieskot einu ir visai as ten ju nepastebiu-tik bokala matau lotuliukas.gif

Vieną dieną gali net nustebti biggrin.gif Kaip ir rašiau, B.O. nutinka neįtikėtini dalykai laugh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:10)
Viskas. Kitą savaitgalį važiuosiu į Kauną į garsųjį barą.. idant vieniša motina nebūt lotuliukas.gif

Ir išvis pastebėjau, kad retėja vienišų merginų gretos čia.. ax.gif Liks GV viena čia kukuot laugh.gif

Viena neliksi. Kandidato net neturiu laugh.gif
Varyk į Kauną. Tik dar kitą savaitgalį laugh.gif Nes ateinantį aš busiu Londone laugh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 00:17)
p.s. Aš taip pripratau prie šito GV vardo, kad kartais kai kas nors paklausia ar reikia prisistatyt vos neleptelnu "Aš esu GV. Laba diena" :lotuliukas"

Man tas pats laugh.gif Taip pripratau prie Abžorytės, kad kartais net draugams kai pasakoju ką nors, taip ir norisi pasakyti: jo jo, draugės jau sakė kad abžoryte.... nu ką nors ten padarė lotuliukas.gif Ale nors ir kokia būčiau žiopla, dar draugam abžoros neišdaviau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 00:44)
Aš vakar kai buvau BO galvoju jei pamatau blondinę su breketais einu ir sakau. Abzoryte, ir galvoju arba atspėsiu (swuprasčiaus manau) arba gausiu į galvą  lotuliukas.gif

Ha ha ha ha lotuliukas.gif
Manau suprastum biggrin.gif Tik mano breketai iš tolo nesimato biggrin.gif
O į galvą tikrai negautum lotuliukas.gif Aš taiki asmenybė 4u.gif
Beje, tai kurioje salėje jūs sėdėjot? smile.gif Nors aš vistiek nieko nepamenu, ale smalsu biggrin.gif

QUOTE(populi @ 2007 12 02, 01:15)
Sugalvojau  thumbup.gif
Bus nemieganti akis, taigi susirenka:

žvitrioji akis
alaus akis
ir nemieganti akis
lotuliukas.gif
Pati tuoj mirsiu iš juoko lotuliukas.gif

Ha ha ha ha ha thumbup.gif
Vėl prunkščiu hihihi.gif
Ale klausykit, nebūkit beširdės, į B.O. be abžoros??? Tuomet B.O. bus ne B.O. schmoll.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 01:57)
Sapnavau..
Bet esmė ta, kad su manim buvo vyras, tiksliau aš su juo gėriau vandenį..

N.E.R.E.A.L.I.A.I. ploja.gif

Dabar pas tave Tikrai per ateis Meilė wub.gif Iki kitos lapkričio 30 d. tai TIKRAI biggrin.gif Raganos garbės žodis pioneer.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 02:22)
Eisiu jau ir as miegot-silkes uzvalgiau tai gal ir man vandens koks jaunikaitis atnes sapne.. lotuliukas.gif

Nu alaus akis, tai ar sapnavosi šiąnakt koks jaunikaitis? biggrin.gif Darau dabar tyrimą, ar tikrai silkės tokios veiksmingos laugh.gif Jei sapnavai, važiuosiu į Megą kibirą silkių pirkt laugh.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 03:10)
Abžoryte, tu tikrų tikriausia ragana, sveikinu  drinks_cheers.gif Aš tik po kokios valandos ir atėjau paskiau!  blink.gif

Tuo jau net neabejoju laugh.gif Turiu neįtikėtinų galių priburti tai ko labiausiai tuo momentu reikia laugh.gif Tik sau vyro niekaip neprisiburiu laugh.gif Ale kad ir neburiu doh.gif Va sėdėjo žavus garbanius prieš mane visą penktadienio vakarą, o aš net nesusiprotėjau, kad jis galėtų būti vienišas ir man tikti bigsmile.gif Žodžiu esu žiopla ragana kaip reikiant doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mielosios raganų genties indėnų vadės , o dabar noriu pasidalinti su jumis labai šiltomis emocijomis... 4u.gif Kadangi šios dienos likimas yra visą dieną praleisti lovoje, tai visai miela daug typinti laugh.gif Atleiskit jei kam nors per daug bus... Tiesiog ignoruokite mano pasakojimus tuomet blush2.gif Bet galbūt kažkam tai įkvėps vilties... Nes kartais nutinka nuostabių dalykų, o ypač kai visai to nesitiki... Nes taip nutiko ir man.

Žinokit širdis netveria, kiek daug džiaugsmo joje bigsmile.gif Ir visai ne dėl vyro ... Jaučiuosi pati laimingiausia šioje žemėje, kad turiu tokį nuostabų būrį draugų wub.gif Nors mes nebendraujam taip, kad susitiktume kas savaitgalį, o darom tokius susitikimus kartą per porą mėnesių, tačiau jie būna visuomet nepakartojami.

Vakar buvo nuostabus vakaras wub.gif Nepamiršiu šitos gruodžio 1d. visą savo gyvenimą wub.gif

Šiaip ne taip išsikabarojusi iš lovos ir atitrūkusi į SM dūmiau tiesiai į medelyną ieškoti gyvos eglutės, bet jau buvo užrakinta verysad.gif Tuomet lėkiau į Megą pirkti vaišių ir tuo pačiu Senukuose prigriebiau tikrą eglę, bet nukirstą, kurią tiesiog pamaniau, kad įsmeigsiu savo kiemelyje. Taigi gryžau belikus valandai iki ateinant svečiams, ant greičio apsitvarkiau ir pradėjau ruošti stalą jau jiems visiems ateinant pas mane. Atrodė, tarsi Seniai Šalčiai bildėtų į svečius, nes aplink kaiminystėje net keli kaimynai užsiiminėjo eglių puošyba ir jau žibėjo girliandos wub.gif

Taigi visiems susirinkus šiek tiek pasivaišinom alumi su užkandžiais ir kibom visi prie puošybos darbų biggrin.gif Bernai lauke kabino girliandą. Ex-Įsimylėjęs įsmeigė lauke eglę, tada kiekvienas užkabinom ant jos po žaisliuką ir uždegėm visas girliandas. Šaltas vėjas nesutrukdė, buvo šilta wub.gif

Sugužėjus visiems į vidų ėmėmės vidaus darbų. Aš atitempiau naujai nupirktą plasmasinę eglę ir staiga.... Siurprizas!!! Draugai iš mašinos atitempia žialią, gyvą, nuostabią eglutę vazone ir krūvelę žaisliukų. Palinkėjo man nuostabių dalykų, o pavasarį eglutę pasisodinti ir turėti šį medelį kaip prisiminimą nuo jų visų wub.gif Žinokit maniau apsižliumbsiu wub.gif Tada pasakiau visiems garsiai: "Kaip aš Jus Myliu". Apsikabinau su kiekvienu ir pabučiavau į žandą... wub.gif

Ir toliau puošėm. Neliko nei vienas be darbo.. Vieni kabino žaisliukus, kiti žvaigždę ant durų, treti ruošė advento kalendorių. Kai eglė jau buvo įžiebta visi susėdome vėl prie stalo ir viso vakaro eigoje man visi rašė įvairiausius bajerius, palinkėjimus ir kitokias staigmenas, kad man nebūtų liūdna vienai laukti Kalėdų ir kad kasdien tuo metu kai bus liūdna Advento kalendoriuje rasčiau kažką, kas pakeltų nuotaiką bigsmile.gif

Tai kadangi vakar jau buvo Gruodžio 1 d. pirmąjį ištraukiau dar prie visų. Ir spėkit ką randu. Palinkėjimas: Kad ateitų Saugi Meilė. Ir pridėtas prezervatyvas lotuliukas.gif Lūžom visi nerealiai thumbup.gif
Šiandienos siurprizą trauksiu vakare.

Žodžiu buvo nepakartojamas vakaras, kai kalėdinis keksas, mandarinai ir plastmasinė eglė niekam nerūpėjo. Ragavom visokių rūšių alyvuoges, daug sūrių, gėrėm patį geriausią ypatingai progai išlaikytą viskį ir Torreso vyną ir norėjosi garsiai sušukti "Sustok akimirka žavinga!" wub.gif

Šį rytą pabudau Įsimylėjusi. Įsimylėjusi Gyvenimą bigsmile.gif

P.S. Ar aš jau sakiau, kad Jus MYLIU?
P.P.S. supermama man neleidžia parodyti tiek emocijų, kiek jų pas mane iš tikrųjų yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 02 gruodžio 2007 - 11:33
Labas rytas smile.gif
Pirmą kartą pas mane susirinko Airijos nacionalinė parketo klojimo brigada rolleyes.gif siaubas, net nepastebėjau kaip vakar neišgėrusi beveik nieko prisitašiau unsure.gif nebėra imuniteto, reikia kažką mąstyti lotuliukas.gif

P.S. Vakar pirmą kartą pamačiau šitą klipą Camille Jones- The creeps ir iš karto pagalvojau apie Dovyylę ir jos gražųjį direktorių bigsmile.gif

P.P.S. Abžoryte, superinis vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 02 gruodžio 2007 - 12:33
Nu alaus akis, tai ar sapnavosi šiąnakt koks jaunikaitis? biggrin.gif Darau dabar tyrimą, ar tikrai silkės tokios veiksmingos laugh.gif Jei sapnavai, važiuosiu į Megą kibirą silkių pirkt laugh.gif

Ech geriau jau nepirk tos silkes.. lotuliukas.gif Sapnavau savo ex sianakt-kas susitaikem ir buciavomes.. verysad.gif Pabudau-ziauri realybe-zadintuvas klyka-i darba reikia..o taip miego norisi-sugebejau 1,5 valandos snooza praspaudinet lotuliukas.gif
Oj paskaiciau tavo vakarykscio vakarelio aprasyma tai net susigraudinau.. blush2.gif Kaip smagu kad tave supa tokie nuostabus zmones. Cia todel kad pati esi tokia nuostabi thumbup.gif
Labas rytas visom kas jau atsikele, beje 4u.gif Kaip indenu vades laikosi? lotuliukas.gif
As darbe nakvosiu turbut siandien-tiek darbu bet vistiek cia nosi ikisau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip grazu abzoryte. 4u.gif
banderesas neskambina, kalbėjo kažką apie 11val. doh.gif Vakar prieš einat miegot persklaičiau savo savaitgalio horoskopą ir tn parašyta: apdairiau bendraukite venkite naujų pažinčių 4u.gif jaučiu verksiu aš greitai. Einu blaškytis, pykstu, kad neturiu namie kavos. unsure.gif
Atsakyti
HAU gentie lotuliukas.gif

Ką tik akis atmerkiau, voliojuosi pataluose ir man labai geeera. Su pasimėgavimu perskaičiau Abžorytės pasakojimą. Viskas labai šaunu ploja.gif
Populi, mažiau horoskopų tu skaityk.. Jei nori aš tau galiu tokį asmeninį horoskopą savaitei sudaryti, kad akys išsprogs kokia aš sinoptikė- Palmyra biggrin.gif
Powerpuff laikykis moterie biggrin.gif Mes su tavim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 02, 13:32)
Pirmą kartą pas mane susirinko Airijos nacionalinė parketo klojimo brigada  rolleyes.gif siaubas, net nepastebėjau kaip vakar neišgėrusi beveik nieko prisitašiau  unsure.gif  nebėra imuniteto, reikia kažką mąstyti  lotuliukas.gif 

Ha ha ha lotuliukas.gif
Sveikinu įstojus į valančiukų draugiją šiandien biggrin.gif Juk turbūt ir tu jau niekada niekada nebegersi ane? lotuliukas.gif

o aš kątik išleidau savo svečią, išviriau kopūstienės, atsigavom thumbup.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 13:47)
Ech geriau jau nepirk tos silkes.. lotuliukas.gif  Sapnavau savo ex sianakt-kas susitaikem ir buciavomes.. verysad.gif  Pabudau-ziauri realybe-zadintuvas klyka-i darba reikia..o taip miego norisi-sugebejau 1,5 valandos snooza praspaudinet lotuliukas.gif 
Oj paskaiciau tavo vakarykscio vakarelio aprasyma tai net susigraudinau.. blush2.gif  Kaip smagu kad tave supa tokie nuostabus zmones. Cia todel kad pati esi tokia nuostabi thumbup.gif

ale vistiek žiūrėk silkė sapnus atitempė biggrin.gif Nors ir nevisai tokius, kokių reikėjo, bet gal čia irgi koks nors ženklas unsure.gif
Ačiū už pagirymą 4u.gif Aš irgi niekaip nesuprantu, kaip tokia žavi mergaičiukė kaip tu šiuo momentu dar vis viena! doh.gif Nėra teisybės ant šio svieto protest.gif

Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 13:54)
banderesas neskambina, kalbėjo kažką apie 11val.  doh.gif  Vakar prieš einat miegot persklaičiau savo savaitgalio horoskopą ir tn parašyta: apdairiau bendraukite venkite naujų pažinčių  4u.gif jaučiu verksiu aš greitai.

kodėl verksi? unsure.gif tikrai tikiu kad banderasas tau tuoj paskambins 4u.gif O gal net jau ir paskambino? blush2.gif

ale velnias, visai neapdairiai visą savaitgalį bendravau su krūva žmonių biggrin.gif Gerai kad nežinojau savo horoskopo biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 14:33)

Populi, mažiau horoskopų tu skaityk.. Jei nori aš tau galiu tokį asmeninį horoskopą savaitei sudaryti, kad akys išsprogs kokia aš sinoptikė- Palmyra biggrin.gif

Ha ha ha ha biggrin.gif Kaip gyvuoji Pakalusi-akie-sinoptike-Palmyra? laugh.gif
Taip taip, prašyčiau sudaryti Populi horoskopą savaitei, mielai jį paskaitysiu ir prisitaikysiu sau, nes mes su ja po tuo pačiu ženklu biggrin.gif

Ja vodienoj ja vodienoj i mnie lietat achota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 02, 13:54)
Labas rytas  4u.gif
jaučiu verksiu aš greitai. Einu blaškytis, pykstu, kad neturiu namie kavos. unsure.gif

Paskambins tas banderasas-kur anas desis be tokios saunuoles kaip tu mirksiukas.gif gal jau ir paskambino?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 14:33)
Powerpuff laikykis moterie biggrin.gif Mes su tavim smile.gif

labas rytas 4u.gif jau ne rytas.. lotuliukas.gif vistiek. Aciu uz palaikyma blush2.gif Kur jau cia nesilaikysi kai visa indenu gentis uznugary drinks_cheers.gif Kaip ten tavo reikalai? Gal paaiskejo kas nors? unsure.gif

ale vistiek žiūrėk silkė sapnus atitempė  Nors ir nevisai tokius, kokių reikėjo, bet gal čia irgi koks nors ženklas 
Ačiū už pagirymą  Aš irgi niekaip nesuprantu, kaip tokia žavi mergaičiukė kaip tu šiuo momentu dar vis viena!  Nėra teisybės ant šio svieto 

Aha cia zenklas kad reikia nustot ryt pries miega lotuliukas.gif Ner teisybes-tai jau tikrai drinks_cheers.gif Sulauksim mes dar savo meiliu-nebereikes tada silkem misti pries miega lotuliukas.gif Mmmm kaip as kopustienes dabar uzsimaniau kai parasei..Gal jau parketo klojimas baigesi?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 15:24)
Mmmm kaip as kopustienes dabar uzsimaniau kai parasei..Gal jau parketo klojimas baigesi?

Jo, parketininkus kopūstienė veikia teigiamai thumbup.gif Ale šiandien jėgų tai tikrai nerasta po tokio triukšmingo savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
"visai nieko" atsiuntė man šitą: http://www.youtube.c...h?v=jFwL6iFDk9Q
Jau svaigstu wub.gif

Mergaitės, šiandien bus visai nieko filmų: http://www.obuolys.lt/labas/on_tv.php

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 02 gruodžio 2007 - 16:11
HAU ph34r.gif
GV, o aš galvojau kad vienintelė taip užsinaktinėjau, paveiksliukų beieškodama 4u.gif
Abžoryte, aš ir beveik susigraudinau nuo pasakojimo rolleyes.gif
Aš ką tik įlindau į pižamines kelnes, sėdžiu atsipalaidavus ir tingiu tongue.gif Gaila tingiu net kolonėles susijungt tai negaliu paklausyt visų tų multikų iš youtube doh.gif biggrin.gif
Atsakyti