Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Oi žiūrėjau klausimėlį per LTV, maniau susilydisiu biggrin.gif

Estijos piniginis vienetas yra estai, šita šalis randasi Azijoje ir ten gausu naudingų iškasenų, kurios vadinasi bulvėmis bei plastmasė smile.gif ten gyvena 100 žmonių ir iš jų 10 sudaro Estijos kariuomenę biggrin.gif
Lietuvos intelekto koeficientas neįtikėtinai aukštas doh.gif

Vakare, aš taip pat šiandien tinginiauju 4u.gif Ale labai smalsu ką rasiu šiandieninėje kišenėlėje, bet dar laikausi rolleyes.gif Vėliau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
user posted image

Siandien ir as tinginiavau ir miegojau iki 15 val, kadangi vakar sveikinau drauge su gimtadieniu buvom nuleke i klubeli, zmoniu mazai,bet smagiai praleidom laika,pasokok,isgerem, pasijuokem ir t,t.Ir visgi pagalvojau, kokiam as kaime gyvenu g.gif Galvojau siandien rasysiu abzorytes teze."sakiau,kad niekad nebegersiu"...tiek valandu miegojau visai gerai jauciuosi... bigsmile.gif

Pripersamasis,rase sms kad gal as dar pagalvociau,jis padarys viska kad tik butu su manim...parasiau pagalvosiu.... ax.gif

Populi, kaip miela wub.gif grazu.........

Powerpuff, ka veiki??

GV, kaip tau su senuku?kaip tavo mmmmm......?

Vakare, tokia ankstyva su pizaminem kelnem?nors as irgi su chalatu dar...sekmadienis-chalatadienis
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 16:59)
Vakare, tokia ankstyva su pizaminem kelnem?

Aha smile.gif Šiandien anksti kėliaus, kokią 9, tai dabar jau jaučiu kad visa diena praėjo - ilsiuosi ir neketinu nosies iš namų kišti smile.gif Geriausiu atveju susitvarkysiu. Užkabinau kątik lempučių girliandą ant lango - visai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 02 gruodžio 2007 - 17:16
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 18:11)
Aha smile.gif Šiandien anksti kėliaus, kokią 9, tai dabar jau jaučiu kad visa diena praėjo - ilsiuosi ir neketinu nosies iš namų kišti  smile.gif Geriausiu atveju susitvarkysiu. Užkabinau kątik lempučių girliandą ant lango - visai gražu  rolleyes.gif

Jau puosi namus pries sventes??as dar ne....nors jau jauciu ta sventine dvasia...o as noriu tinginiauti siandiena.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 17:59)
Powerpuff, ka veiki??

Sveikute DG 4u.gif
As dar darbe sedziu.. doh.gif Ech kaip as jum pavydziu-tinginiaujat sau su pizamom..
Atsakyti
Labas chalatų klube laugh.gif
Tinginiaujat begėdės, bloga nuo gėrimo..? smile.gif Taip Jums ir reikia tongue.gif
Žiauriai užsimaniau Abžotytės kopūstienės.. ax.gif Mažu dar liko nors samtelis? smile.gif

Šiaip šiandien GV susikovė su pitbuliu- kovinių veislės šunimi, kuris atrodo kaip kiaulė ir nugalėjo. lithuania.gif Tiesa, džinsus suplėšė valkata, bet savo garbę apgyniau laugh.gif Vaikščiojau aš su savo bobiku. Jis su antsnukiu, ant pavadžio- negasdinam nei bobučių, anei vaikų. Ir matau atvaro link mūsų šuo- pirma mintis šakės, antra- be kovos nepasiduosiu. Šeimininko aplink nėra. Tas kiaulė šunio pavidale urzgia pribėgęs, stoviu nejudu- mano šuo gerietis, kautis nemoka- irgi stovi ir žiūri ir kas čia bus. O buvo taip, kad pitbulis šoko ant mano vilko, antnukį spėjau nutraukti- kautynės, mano šuo ginasi, bet nepuola. Pasiutau ir spyriau taip, kad tas šuo nusivoliojo cypdamas. Atsirado šeimininkas, tipinis budulis iš golfo. Aš ant jo rėkti, kad šunį paimtų, jis rėkia, kam mano šunį apspardei.. Vienu žodžiu dalyvavau drakėse biggrin.gif Kas baisiausia, kad tokie šunys laksto palaidi tarp namų- kur pilna vaikų ir t.t. Pikta aš. Iš tos baimės mmmm nėra ir matyt greitai dar nebus, senukas paskambino pasiteirauti kaip man sekasi ax.gif

Tai va kaip gyvenu šiandien.

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 17:44)
Tai va kaip gyvenu šiandien.

blink.gif blink.gif blink.gif nu be žodžių nėra žodžių bash.gif
GV Pakalusi Akie Pitbulio Nugalėtoja, žemai lenkiu prieš tave galvą notworthy.gif Aš tai trubūt būčiau į kelnes pridarius unsure.gif
Atsakyti
GV, sveikinu įveikus keturkojį budulį mirksiukas.gif Dėl mmm čia tabletytės kaltos. Kyla įtarimas, kad su Lopetausku dar keliai susikirs laugh.gif

Kopūstienės liko, nes dabar šlamščiu pica biggrin.gif

Prašom vaišinkis, šiandien man nieko negaila biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Powerpuff, nepavydziu tau schmoll.gif nors kaip sakoma darbas zmogu puosia mirksiukas.gif

O man ir pirmadieniais nereikia dirbt, sianakt sapnavau kad gimdau ir turiu leliuka maziuka, tik niekur tecio nesimate bigsmile.gif

GV, tai neseniai suni isigijai??normaliai tu isivaizduoju tave spardancia suni lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Abzoryte as ir picos noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 19:14)
Abzoryte as ir picos noreciau ax.gif

Skanaus bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 18:53)
GV Pakalusi Akie Pitbulio Nugalėtoja. Aš tai trubūt būčiau į kelnes pridarius  unsure.gif

lotuliukas.gif
Nespėtum pridaryt laugh.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 18:55)
GV, sveikinu įveikus keturkojį budulį  mirksiukas.gif Dėl mmm čia tabletytės kaltos. Kyla įtarimas, kad su Lopetausku dar keliai susikirs laugh.gif

Kopūstienės liko, nes dabar šlamščiu pica biggrin.gif

Ačiū ačiū.. gaila džinsų tik. Apardė jis man juos gun_bandana.gif:
Ačiū tau už kopūstienę ax.gif Labai skanu.
Sugundei mane pica begėde.. Bet aš stipri ir valinga.

Reikia tikėtis, kad nuo tablečių. Kadangi aš labai stropi tai perėjau per tris vaistines ir trigubą dozę sukaliau ax.gif

Tik nesuprantu kodėl Jūs gėrėt, o mane troškina ir visokių po balinių valgių norisi- kopūstienės, agurkėlių ir t.t. ? Prašom tvarkytis navigacines panos tongue.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 19:14)
GV, tai neseniai suni isigijai??normaliai tu isivaizduoju tave spardancia suni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šunį turiu jau antrus metus berods. Tik seniau turėjau dar ir katiną, kuris buvo mano mylimiausias. Bet katinui tragiškai nusižudžius liko tik šuo. Tai jis dabar mano mylimiausias ir vienturtis lotuliukas.gif

Ne tik spyriau, bet dar ir su tašiuku šonus taip atvanojau, kad maža nepasirodė laugh.gif

Abžora, mažink tempus. Baik picas čia kalnais krauti. Aš valią turiu, bet ji ne geležinė lotuliukas.gif

Sutvarkiau šunį, dabaigsiu ir Lopetauską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 gruodžio 2007 - 18:39

Ne tik spyriau, bet dar ir su tašiuku šonus taip atvanojau, kad maža nepasirodė laugh.gif
Papildyta:
Abžora, mažink tempus. Baik picas čia kalnais krauti. Aš valią turiu, bet ji ne geležinė lotuliukas.gif

Sutvarkiau šunį, dabaigsiu ir Lopetauską.
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aciu abzoryte, gaila,kad tik foto.......
Atsakyti