Gimus vaikui, tai neisivaizduoju, kad bus laiko ir sveikatos sedet prie TV. Bet pazistu pora, kuri TV naudoja tik vestuviu vaizdajuostei perziureti, o siaip tai net antenos neturi. Ir nepasigenda. Vienas kitu sotus ir laimingi.
QUOTE(jbs @ 2007 05 29, 19:00)
Gimus vaikui, tai neisivaizduoju, kad bus laiko ir sveikatos sedet prie TV. Bet pazistu pora, kuri TV naudoja tik vestuviu vaizdajuostei perziureti, o siaip tai net antenos neturi. Ir nepasigenda. Vienas kitu sotus ir laimingi.
Ir kaip jiems taip išeina...

QUOTE(jbs @ 2007 05 29, 19:30)
o dieve, o aš galvojau, kad jau viena tokia durna likau ant pasaulio, kuriai teliko nereikia.....
kaip smagu, kad yra daug žmonių suprantančių, šitos mėšlo dėžės poveikį.....labai blogą poveikį....
ji mus atpratina mąstytį.....pastebėkit kai įlendat į šią dėžę jūsų problemos kažkur dingsta......
Neturiu tv ir nereikia
o filmus galima ir per kompa pasiziuret...
nebent kartais noretusi platensio ekrano..... ir namu kino garso :]
nezinau ka reiks daryt, nes mano kadras sako akd mums reikes tv, nes jis nores namie krepsii ziuret. nekenciu krepsinio

nebent kartais noretusi platensio ekrano..... ir namu kino garso :]
nezinau ka reiks daryt, nes mano kadras sako akd mums reikes tv, nes jis nores namie krepsii ziuret. nekenciu krepsinio

QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 29, 17:01)
Paprastai. Jie abu operos solistai, grįžta po darbo visokio triukšmo prisiklausę, tai patikėkit, grįžus jokio TV nesinori. Bet kai į svečius atvažiuoja, tai vyriškoji šeimos pusė sėda prei TV kokios nors laidos apie gyvūnus pasižiūrėt

Manau, kad tikrai įmanoma. Pvz.: aš net neturiu laiko kada tą teliką žiūrėt ir net nejaučiu, kad man jo trūktų
QUOTE(linuoskytej @ 2007 05 31, 12:12)
Manau, kad tikrai įmanoma. Pvz.: aš net neturiu laiko kada tą teliką žiūrėt ir net nejaučiu, kad man jo trūktų

O man patinka TV pažiūrėti

per visą dieną tv nepasigendu
na, o vakarais kai MB gryžta, įsijungiam žinias pasižiūrėt ar šiaip ką...
na bet jei tv neturėčiau, tikrai nenumirčiau

na bet jei tv neturėčiau, tikrai nenumirčiau

QUOTE(dangek @ 2007 05 30, 07:21)
ji mus atpratina mąstytį.....pastebėkit kai įlendat į šią dėžę jūsų problemos kažkur dingsta......
tai labai gerai

atsakant į temą - neįsivaizduoju gyvenimo be TV... aišku, jei tektų pagyventi negyvenamoje saloje tikriausiai neišprotėčiau, kad likau be TV, bet tas mane labai labai ir labai liūdintų, manau, kad depresija nemaža apimtų

Nu nelabai isivaizduoju gyvenimo be TV, nors neziuriu nuo ryto iki vakaro, bet zinias tai jau visada

Na, o man prisesti ir ziureti TV, yra labai sunku, tiesiog nenusedziu vietoje.Ji ijungiu,kad palaikytu man kompanija, nes del darbo salygu gyvenu viena.Na, kad linksmiau bUtu.Taigi, galeciau gyventi be TV.