Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Gimus vaikui, tai neisivaizduoju, kad bus laiko ir sveikatos sedet prie TV. Bet pazistu pora, kuri TV naudoja tik vestuviu vaizdajuostei perziureti, o siaip tai net antenos neturi. Ir nepasigenda. Vienas kitu sotus ir laimingi.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 29, 19:00)
Gimus vaikui, tai neisivaizduoju, kad bus laiko ir sveikatos sedet prie TV. Bet pazistu pora, kuri TV naudoja tik vestuviu vaizdajuostei perziureti, o siaip tai net antenos neturi. Ir nepasigenda. Vienas kitu sotus ir laimingi.

Ir kaip jiems taip išeina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 29, 19:30)

o dieve, o aš galvojau, kad jau viena tokia durna likau ant pasaulio, kuriai teliko nereikia.....

kaip smagu, kad yra daug žmonių suprantančių, šitos mėšlo dėžės poveikį.....labai blogą poveikį....

ji mus atpratina mąstytį.....pastebėkit kai įlendat į šią dėžę jūsų problemos kažkur dingsta......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangek: 30 gegužės 2007 - 07:21
Neturiu tv ir nereikia thumbup.gif o filmus galima ir per kompa pasiziuret...
nebent kartais noretusi platensio ekrano..... ir namu kino garso :]

nezinau ka reiks daryt, nes mano kadras sako akd mums reikes tv, nes jis nores namie krepsii ziuret. nekenciu krepsinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 29, 17:01)
Ir kaip jiems taip išeina... unsure.gif

Paprastai. Jie abu operos solistai, grįžta po darbo visokio triukšmo prisiklausę, tai patikėkit, grįžus jokio TV nesinori. Bet kai į svečius atvažiuoja, tai vyriškoji šeimos pusė sėda prei TV kokios nors laidos apie gyvūnus pasižiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad tikrai įmanoma. Pvz.: aš net neturiu laiko kada tą teliką žiūrėt ir net nejaučiu, kad man jo trūktų
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 05 31, 12:12)
Manau, kad tikrai įmanoma. Pvz.: aš net neturiu laiko kada tą teliką žiūrėt ir net nejaučiu, kad man jo trūktų

drinks_cheers.gif ir mano tokia pat nuomonė, visai neturiu tam laiko ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif Vadinasi mano gyvenyme yra daug įdomesnių užsiemimų bigsmile.gif
Atsakyti
O man patinka TV pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
per visą dieną tv nepasigendu schmoll.gif na, o vakarais kai MB gryžta, įsijungiam žinias pasižiūrėt ar šiaip ką...
na bet jei tv neturėčiau, tikrai nenumirčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 05 30, 07:21)
ji mus atpratina mąstytį.....pastebėkit kai įlendat į šią dėžę jūsų problemos kažkur dingsta......

tai labai gerai thumbup.gif aš asmeniškai nežiūriu per Tv visko iš eilės, atsirenku kas man įdomu ir lieka tik sportas, koks projektas įdomesnis ir mano mylimiausi lenkiškai serialai (ne muilo operos, o tokie kaip tikras gyvenimas). Tie serialai ne tik, kad pamoko, pamatai pats iš šalies kaip kartais neteisingai elgiesi, bet pamatai prie ko toks elgesys gali privesti, pasidarai reikiamas išvadas ax.gif o kai parodo kitų bėdas, nelaimes, jei tavosisos yra mažesnės, tai tik apsidžiaugi, negi tai blogai? g.gif supranti, kad tai filmas, bet juk jis iš gyvenimo, reiškias, realu, kad kažkam taip yra ar buvo...
atsakant į temą - neįsivaizduoju gyvenimo be TV... aišku, jei tektų pagyventi negyvenamoje saloje tikriausiai neišprotėčiau, kad likau be TV, bet tas mane labai labai ir labai liūdintų, manau, kad depresija nemaža apimtų unsure.gif
Atsakyti
Nu nelabai isivaizduoju gyvenimo be TV, nors neziuriu nuo ryto iki vakaro, bet zinias tai jau visada g.gif
Atsakyti
Na, o man prisesti ir ziureti TV, yra labai sunku, tiesiog nenusedziu vietoje.Ji ijungiu,kad palaikytu man kompanija, nes del darbo salygu gyvenu viena.Na, kad linksmiau bUtu.Taigi, galeciau gyventi be TV. 4u.gif
Atsakyti