Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(ingakyca @ 2007 05 31, 14:45)
O man patinka TV pažiūrėti  thumbup.gif

Bet mes pasirodo esam tik mažuma biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus teliko kaip ir nera, antenos normalios neturim, o ta kuria turim traukia vos pora kanalu, na as tai noreciau kad bent juos normaliai rodytu, jauciu su MB neistversim ir uzsisakysim kabeline, jau viena syki kaip ir butu uzsakes, bet neturejo su savim dokumento, tai kita karta ramiai pro ten nepraeis biggrin.gif
Atsakyti
as visai galeciau, o vat be kompo ir sm, nea biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotrina1: 01 birželio 2007 - 09:52
as ir be teliko galiu, be uz tai be kompo taip pat ne drinks_cheers.gif .
kai atvaziavau i vilniu gyvent, gal metus neturejau teliko. ir ka - neprireike... ir laisvalaikis ivaresnis, ir akys sveikesnes! tik va, ka reikejo del darbo ji isgyt, tai stovi jis, tik kad gana retai ijungiamas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau vaiką, tai televizorius tapo vienas geriausiu mano draugų rolleyes.gif Na o dabar kai namie yra internetas, tai pakutiniu metu televizorius yra išjungtas ax.gif
Atsakyti
Televizorius įjungiamas tik vakare prieš miegą, nes stovi miegamajame. O šiap jis tikrai namie nepasigendamas.
Atsakyti
Niekaip,o jei kompo nebutu tai is vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 31, 18:06)
tai labai gerai thumbup.gif aš asmeniškai nežiūriu per Tv visko iš eilės, atsirenku kas man įdomu ir lieka tik sportas, koks projektas įdomesnis ir mano mylimiausi lenkiškai serialai (ne muilo operos, o tokie kaip tikras gyvenimas). Tie serialai ne tik, kad pamoko, pamatai pats iš šalies kaip kartais neteisingai elgiesi, bet pamatai prie ko toks elgesys gali privesti, pasidarai reikiamas išvadas ax.gif o kai parodo kitų bėdas, nelaimes, jei tavosisos yra mažesnės, tai tik apsidžiaugi, negi tai blogai? g.gif supranti, kad tai filmas, bet juk jis iš gyvenimo, reiškias, realu, kad kažkam taip yra ar buvo...
atsakant į temą - neįsivaizduoju gyvenimo be TV... aišku, jei tektų pagyventi negyvenamoje saloje tikriausiai neišprotėčiau, kad likau be TV, bet tas mane labai labai ir labai liūdintų, manau, kad depresija nemaža apimtų unsure.gif

o jei pasižiūrėtum į aplinkinius ir pažystamus kaip jie gyvena ir kokios pas juos problemos ar nebūtų daugiau naudos.....nei tie ale "tikri" serialai....
Atsakyti
jei ne vyras tikriausiai netureciau TV. Uzsiemu ivairiausiom hobi.
Atsakyti
Na jau ne, šito daikto gali iš vis namie nebūti..... Pastaruoju metu, man jis jau net kelia alergiją....
Nežiūriu nei vieno serijalo, nei vienos muilo operos, senų, jau kelis kartus rodytų filmų.... Tiesiog negaliu pakesti jo garso, nes nuolat įjungtas, žiūri jei ne vieną, tai kitą laidą.... O per reklamas groja per kanalus.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijastina: 04 birželio 2007 - 00:18
QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 01, 11:52)
as visai galeciau, o vat be kompo ir sm, nea biggrin.gif

va va ir man taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet kita vertus,kai kompa buvo isveze taisyti,tai tas kelias savaites daug naudingo nuveikiau.. gadina mane ir kompas ir telikas...
Atsakyti
Svarbu internetas yra thumbup.gif ir SM wub.gif
O teliko del manes gali visai ir nebuti irnesakyk.gif
Atsakyti