Galeciau bet Tv,nes kompa turiu

seip manau kad telikas yra blogis
kiek mes sugaistame savo brangaus laiko ziuredami kaip puikiai sveicia ajax ar dantis balina blendamed?? manau, as galeciau gyventi be tv, tada daugiau laiko butu galima skirti megstamai knygai, hobiams ar tiesiog zmonems kuriuos myli...
na, o kompas manau yra reikalingas

[quote=ramblyte,2007 06 05, 18:26]
kiek mes sugaistame savo brangaus laiko ziuredami kaip puikiai sveicia ajax ar dantis balina blendamed?? manau, as galeciau gyventi be tv, tada daugiau laiko butu galima skirti megstamai knygai, hobiams ar tiesiog zmonems kuriuos myli...
[/quote
kažin daugiau skaitai ar prie kompo sėdi? manau, tv pakeitė kompą, bet knygų daugiau neskaitai kaip anksčiau

[/quote
kažin daugiau skaitai ar prie kompo sėdi? manau, tv pakeitė kompą, bet knygų daugiau neskaitai kaip anksčiau

Jetau jei kas atimtu " telika" tai turbut ir numirciau, nes ji isijungiu kai einu miegoti jis mane uzmigto, o be jo turbut sunkiai uzmigciau

del manes TV gali namie ir nebuti
TV man nedraugas

Ir man TV nesvarbus, bet radijo ne uz nieka neatiduociau!

maniau, kad negaleciau, bet pragyvenau daugiau nei metus ir buvo

QUOTE(Keberiokšt @ 2005 04 09, 15:13)
Ar galetumet gyventi namuose, kuriuose nera tv? Gal turite tokiu pazistamu, o gal butent taip ir patys gyvenate? Jei taip, kodel? Ka veikiate "ilgais ziemos vakarais"?
Padiskutuokim
Padiskutuokim

TV ar televizoriaus?

O jei rimtai, man telikas reikaingas, nors nežiūriu aš jo, šimtas metų. Bet kaip fonas man reikalingas

Mano pažįstama dirba namuose, kuriuose nėra teliko, tai sakė baigia išprotėt, nes net Eurovizijos pažiūrėt negali

butu sunku bet l naudinga
Gyvenau 5 mėnesius Vokietijoje studentų bendrabutyje be TV. Kažkaip per daug nesinervinau, nors buvau pratusi daug TV žiūrėti. O kiek knygų gerų perskaičiau...
Bet be radijo vis tiek neapsiėjau - kažkaip kai kambary tylu, net ir atidaromo stalčiaus keliamas triukšmas gasdina
Bet be radijo vis tiek neapsiėjau - kažkaip kai kambary tylu, net ir atidaromo stalčiaus keliamas triukšmas gasdina