Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Laisvai smile.gif Retai įsijungiu, nebent norėčiau History Channel pasižiūrėti arba kokią kelionių laidą. Na, dar Euroviziją, CSI ir kokį Daktarą Hauzą biggrin.gif
Atsakyti
Pirma galvojau kad galėsiu laisvai be teliko, bet čia praitą savaitę vaikas sudaužė teliką doh.gif Tai pasirodo reikia rolleyes.gif Nusipirkom naują. Jau vien dėl to, kad vakare žinias pažiūrėti, ar kokį filmą prieš miega. O ir auklei gerai, nereik vestis vaiko pas save į namus, gali visus serialus žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai galėčiau.. įsijungiu labai labai retai.. dažniausiai sėdžiu internete.. o vat jei pc nebūtų.. tai kažkaip sunkiau.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Be teliko tikrai galėčiau, o štai be filmų... schmoll.gif Man jie kaip narkotikas, dvi trys dienos, o paskui lipu sienom , kaip norisi pažiūrėti kokį filmą. Labai erzina visos tos "populiarios" laidos: pradedant TV pagalba baigiant Myli nemyli.
Atsakyti
Oi laisvai galiu be TV mirksiukas.gif
Veiklos visi turime tiek, kad nėra kada prie jo sėdėti.
Būna tikrai idomių laidų, todėl jei nepamirštų pasižiūriu kartais arba per TV.lt o šiaip didžioji dalis laidų absoliutus šlamštas tiesiog nėra ką ten žiūrėti schmoll.gif
Atsakyti
Negalėčiau be TV. Žiūriu retai, bet visgi karts nuo karto vakare išsidrebiu prieš telį, pasijamu kokio nors skanaus gėrimo ir pasiilsiu, nervus nuimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau 2 metus be teliko - ir nereikia. Filmai iš interneto, žinios taip pat. Vakarais daugiau dviese pabūnam. Dabar TV tik pas tėvus svečiuose kartais pažiūriu - tai arba reklamos užknisa, arba pauzę uždėt noriu, bet paskui pagalvoju, kad čia gi telikas doh.gif

Atsakyti
Atostogaudama kokia savaite TV nepasiilgstu, na gal kartais norisi paziureti, bet kai nera ka ir taip ir praeina.. rolleyes.gif o va namie.. negaleciau.. vistiek norisi zinias paziureti, ar siaip koki filma.. mirksiukas.gif turbut negaleciau ilgiau nei savaite be jo.. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai TV visiskaj nereikalingas schmoll.gif Viskas ko reikia - kompiuteryje. Ir filmai, ir naujienos, ir muzika ir t.t. smile.gif
Atsakyti
is dalies galeciau,kai buvau isvykusi iokietija aukle dirbti tai seima neturejo televizoriau oi kaip buvo faina,kiek laiko razdavau tokiems darbams kur dabar jo visai nera schmoll.gif man tai patiko,galima pasivaikscioti su zmonemis daugiau pabendrauji,o taip atsisedi prie teliko ir visa diena gali prasedeti i ji ziuredamas ax.gif
Atsakyti
Metus gyvenome be TV. Labai faina thumbup.gif Daugiau skaitėm laikraščių, daugiau bendravom, daugiau buvom gryname ore. ir vaikui geriau, kaip nėra TV, tai nėra ir pagundos žiūrėti tų kvailų multikų.
Atsakyti
Laisvai galeciau gyventi be TV, studiju laikais taip ir gyvenau, ir tikrai jo nereikejo. bet va be radio imtuvo niekaip neapsieinu blush2.gif
Atsakyti