Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

kadangi mane telikas irgi labiau parina nei džiugina, tai mielai jo atsisakyčiau, bet kol kas tenkinuosi pergale, kad telikas neatsidūrė miegamajame, nes mano vyriškis turbūt mielai teliką ir vonioje beigi preišais unitazą įsimontuotų. Toks sakyčiau zombiavimosi aparatas. Žiauru. man atrodo, kad čia dar mentalitetas iš tėvų paveldėtas, kurie grįžę tik taip ir atsipalaiduodavo - priešais TV ekraną.Žodžiu, man pakaktų teliko be televizijos - vien kaip savotiško |monitoriaus", kuris rodytų DVD, na gal kartais kokią Animal Planet laidą įsirašyčiau ar Discovery. O žinios, pramogos ir visa kita- tam puikiausiai tinka internetas, kurį, beje, irgi galima pasileisti panorėjus per tą patį TV.
Atsakyti
oi ne be tv neisivaizduoju kaip butu galima prasedet g.gif man truktu jo labai
Atsakyti
žiūrėti Tv neikad neturiu laiko, nes tvarkausi, mokausi, kuriu. o jei ir kada įsijungiu, tai tik prakeikiu valinską ir išjungiu. galima nusipirkti gerą didelį teliką, bet juk geros televizijos nenusipirksi: visur reklamos, gražūs kūnai, lėkšti šou, naivūs filmų siužetai... o žinias perskaitau delfi:) todėl planuoju savam būste neturėti teliko.
Atsakyti
Vasara tikrai galeciau be TV, nes yra veiklos, bet rudeni ir ziema butu sunku, bet jei butu kompas, tai gal ir galeciau taip gyvent.
Atsakyti
Per TV žiūriu tik vieną serialą ir labai retai
bet pasižiūriu žinias....
Atsakyti
Galėčiau tikrai galėčiau, kartais net pamirštu kad toks daiktas egzistuoja biggrin.gif vat be kompo čia jau kitas reikalas blush2.gif
Atsakyti
negaleciau be jo schmoll.gif
Atsakyti
Na be TV ir as negaleciau isgyventi, ypac ilgais ziemos vakarais 4u.gif
Atsakyti
tv nedažnai žiūriu, bet jis vistiek man reikalingas 4u.gif
Atsakyti
Telikas man labai reikalingas, nes as dazniausiai prie jo uzmiegu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
be teliko ir as negaleciau ilgai istverti... rolleyes.gif
jis pas mane visada ijungtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūgštukė @ 2007 08 07, 10:35)
Galėčiau tikrai galėčiau, kartais net pamirštu kad toks daiktas egzistuoja biggrin.gif  vat be kompo čia jau kitas reikalas  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi be interneto schmoll.gif
Atsakyti