Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

gyvenau be teliko 4 metus. pirmą mėnesį norėjosi sienomis lipti - grįžti namo ir nėra ką veikt. paskui jau atsirado tos veiklos, tai knygos, tai laukas, tai kompas, tai dviratis, tai žaidimai.. paskui norma paliko. labiausiai krisdavo į akis, kai nueidavau pas draugus ar kaimynus ir pamatydavau tą "laiko ėdiką". glumindavo tai, kad žmonės nesuvokia kiek laiko jis suėda.

dabar jį pilnai atstoja kompas ir internetas - juose randu viską ko reikia. naujuose palociuose teliko irgi nenoriu kad būtų, nors kaip su savo vienintele susitarsiu - dar nežinau.

labiausiai trūksta discovery, history, explorer ir panašių kanalų - LT televizijose panašių filmų tik savaitgaliais pamatysi, bet ir tie patys dažniausiai būna apie gamtą ir papuošiami reklamomis. manau, kad televizijoms labiau rūpi reitingai ir primityviausių poreikių patenkinimas (lalaila, aiskauda) negu žiūrovų skonio ugdymas..

štai taip manau.

j.

Atsakyti
Be TV gyventi tikrai galeciau.Beveik visa mano laika uzima vaikai, tad TV dazniausiai isijungiu tik tam, kad kas nors sneketu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj žinau žmonių kurie be TV gyvena wink.gif
ir visai laimingi
Atsakyti
as kazkuria vasara nidoj dirbau, taj ten nebuvo teliko, ir nieko...smegeneles prasivale nuo bereikalingos info..knygas skaiciau thumbup.gif
Atsakyti
Aš ilgą laiką Prancūzijoje ne tik be televizoriaus, bet ir be lietuviško radio, laikraščių, net be interneto gyvenau. Ir apsupta žmonių, nesuprantančių lietuviškai. Ir nieko. O televizoriaus tikrai nepasigedau. rolleyes.gif
Atsakyti
Yra namie telikas, o aš primečiau, kad per savaitę jį pažiūriu gal... 3 val biggrin.gif vasarą išvis nebežiūriu, na, žinias, apsišviest reikia biggrin.gif
Atsakyti
Be teliko gyvenu jau puse metu. TRuputi keista kai nueini pas draugus, jie ziuri tv, o reklamos visos nematytos, laidos nezinomos... visiskai neidomu ir netraukia pasiilgstu tik keliu laidu. Bet ir be ju galiu gyventi. TV - laiko grobuonis:)
Atsakyti
tv gali ir nebut, svarbu kompas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 08 09, 19:23)
tv gali ir nebut, svarbu kompas  rolleyes.gif

aha pritariu,man kompas irgi pirmoj vietoj,per tv tik žinias pažiūriu ir vsio ax.gif
Atsakyti
Man labai keista, kai televizorius yra įjungiamas kaip fonas, kad namuose būtų kažkoks garsas, mes įsijungiame TV tik tada kai norim kokią konkrečią laidą pažiūrėt, na dar žinių beveik nepraleidžiame.
Aš namuose dažnai radijo klausausi, dažniausiai tada, kai gaminu valgį, arba vyksta namų tvarkymo darbai.
Mano aplinkoj daugiau žmoniū tokių, kurie be TV sunkiai išgyventų.
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 08 09, 18:29)
aha pritariu,man kompas irgi pirmoj vietoj,per tv tik žinias pažiūriu ir vsio ax.gif

Pas mane taip pat thumbup.gif Is ryto kompas, diena kompas, niu o vakare zinios per TV bigsmile.gif ir jokiu muilo operu ziurejimu schmoll.gif
Atsakyti
Pas mano draugo mamą TV įjungtas visą dieną. Tai ten vienintelė vieta, kur pasižiūriu naujas reklamas. Nes pas mus teliko nėra jau kokius 3 metus. Ma njo netrūksta. Absoliučiai. Ten viskas taip lėkšta ir beprasmiška. biggrin.gif
Atsakyti