Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

apskritai pradedu galvoti, kad tv ir internas yra blogis. ypac internas.pasedziu 2-3 val ir susierzinus jauciuos..
Atsakyti
QUOTE(Ryzel @ 2007 08 14, 23:12)
apskritai pradedu galvoti, kad tv ir internas yra blogis. ypac internas.pasedziu 2-3 val ir susierzinus jauciuos..

Taip, pas mus panaši situacija. g.gif Telika tai mes ir anksciau retai ijungdavom. Vyrui jo isvis nereikia as kartais koki seriala paiuriu. Dabar nuomojames buta, jame telikas isvis sugedes, tai jau daugiau nei 2 mėn. jo netaisėm, kol kas ir neplanuojam. Bet jauciu, artejant rudeniui, reiktu kazkaip taio padaryt, nes vis tik kartais ilgais vakarais galima kazka ir pasiziuret..... blush2.gif
Atsakyti
Isivaizduoju, kad be televizoriaus nemirciau g.gif
Vasara paziuriu praktiskai kokius gal 3 kartus per menesi, rudeni ir ziema kiek dazniau. Bet kad pvz per lietuvos kanalus nelabai yra ka ziureti - ziniose vien kriminalai, realybes sou kazkokios tragikomedijos, filmai pasene. Isijungiu BBC, MTV ar Animal Planet paziuret, kai nieko daryt nesinori.
Atsakyti
O man be televizoriaus praktiškai mirtis biggrin.gif Žiūriu dažnokai, darniau nei sėdžiu prie kompo. ax.gif
Atsakyti
Aš be tv galėčiau būt tik dieną, o vakarais tai jau sunkiai išsiversčiau ax.gif .
Atsakyti
Žinot, yra toks paprastas dalykas - kai nėra, tai ir nereikia. Kol nebuvo to teliko, tai jo ir nereikėjo. Daugiau skaitydavau, klausydavaus muzikos. tai ir dabar stengiuos mažinti TV dozes. Jokių kvailų laidų, jokių apsižliumbusių muilo operų... nes jaučiu, kad daraus priklausoma nuo to bjaurybės.
Beje, neseniai skaičiau įdomų faktą. Mokslininkai ištyrė, kad vaikų, kurie savo kambaryje turi televizorius intelekto koeficientas gerokai žemesnis nei tų, kurie neturi. Be to, televizorius apskritai yra intelekto žudikas, o internetas atvirkščiai - intelektą skatina. bent jau tokie mokslininkų pastebėjimai. tongue.gif
Atsakyti
As galeciau, bet MB oj neeeeee biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano namuose TV skirtas tam, kad Tėtis atvažiavęs pas mane galėtų sportą žiūrėt. Tad įjungiamas kokius dukart per mėnesį. Naujienoms man pačiai pilnai užtenka delfio ar kitų naujienų portalų, kur pagal antraštes galima pasirinkti, ką nori skaityt ir ko ne. TV kuo puikiausiai pakeičia kompiuteris, aišku jei nėra vakare kitų įdomesnių užsiėmimų, kurių dažniausiai būna.
Atsakyti
pas mus nera televizoriaus, bet as turiu kompiuteri ir man jo sociai.
Atsakyti
Aš vienu metu (beveik metus) gyvenau be televizoriaus ir išgyvenau smile.gif norėdavosi ne bent žinias pažiūrėt, o šiaip buvo daugiau laiko, kurį skyriau knygų skaitymui, manau, tai daug vertingesnis užsiėmimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2005 04 09, 14:13)
Ar galetumet gyventi namuose, kuriuose nera tv? Gal turite tokiu pazistamu, o gal butent taip ir patys gyvenate? Jei taip, kodel? Ka veikiate "ilgais ziemos vakarais"?
Padiskutuokim 4u.gif

Buvo laikas toks ir pas mus. Gyvenom be teliko. Ir dziaugiausi labai, tik gaila kad ziniu negalejau ziuret, o dabar tai ne vos istisai ijungtas. tongue.gif
Atsakyti
As dabar gyvenu be televizoriaus. Ir dar nekart nepasigedau... blush2.gif (per tris menesius). Nes tikrai, nera ir nereikia. Butu- tikrai ziureciau smile.gif

Uztat negaleciau ne dienos be muzikos. Bent kokio aparato reikia, kad kazka grotu... Po valandos jau galva nuo tylos pradeda skaudeti unsure.gif
Atsakyti