Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

nea negalečiau,nu be teliko gal?......
be kompo tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gyvenam be televizoriaus smile.gif... , bet yra du kompiuteriai. Keturis metus, kol studijavau, televizoriaus neturėjau, nebent nueidavau retkarčiais pas ką nors ką nors įdomaus pažiūrėti. Gerai sakote, nėra - nereikia. Tris metus iš tų keturių neturėjau nei kompiuterio, bet užtad buvo radija - eidavo beveik visą dieną, kai netrukdydavo mokytis. Bet kartą kai sugedo tai labai jos trūko. smile.gif
Dabar filmams pilnai užtenka kompiuterio, plius turim internetą.
O ilgai žiemos (ir ne žiemos) vakarais skaitau, neriu, žiūriu filmus per pc, kalbuosi su MB. Yra ką veikti ir be televizoriaus. Nors kartais pagalvoju, kad norėtųsi TV kokiam naujam serialui (ne meilės) pažiūrėti. Bet šiaip tai laisvai ir be jo išgyvenu. smile.gif
Atsakyti
Be tv tai isgyvenciau manau be problemu, bet va be kompiuterio ir interneto niekaip biggrin.gif Ir filmus patinka ziureti ir naujienas paskaityti ir forume pabendrauti..
Atsakyti
o mano vyras mane bando itikinti, kad telikas mus, o ypatingai mane neigiamai veikia. doh.gif Taigi, dabar vykjsta dideles diskusijos ar po remonto (kuri dar tik pradedam daryti) verta kambaryje pasilikti telika...Na, as tai uz... blush2.gif
Atsakyti
as uz telika thumbup.gif saikingam naudojimui.. blush2.gif
Atsakyti
Be televizoriaus nei dienos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2007 09 05, 15:32)
o mano vyras mane bando itikinti, kad telikas mus, o ypatingai mane neigiamai veikia. doh.gif Taigi, dabar vykjsta dideles diskusijos ar po remonto (kuri dar tik pradedam daryti) verta kambaryje pasilikti telika...Na, as tai uz... blush2.gif

Na mest lauk tv is kambario gal ir nelabai g.gif Vis delto, vakare ant lovos gulint ir gurgsnojant arbata visai smagu koki filma paziuret g.gif
Atsakyti
Karta gyvenom be tv,tikrai super dalykas,nes tuomet skiri laiko sau ir knygoms thumbup.gif kai isigijome tv vel buvo sunku apsiprast prie pastovaus ekrano mirgejimo ir triuksmo,o juo labiau tas baisybes per zinias rodomas doh.gif
Atsakyti
Ramia širdim galiu gyventi be tv, gal ir be kompo galėčiau ax.gif bet be radijos niekada!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 09 06, 14:16)
Ramia širdim galiu gyventi be tv, gal ir be kompo galėčiau ax.gif bet be radijos niekada!!! doh.gif

drinks_cheers.gif Ir man taip
Atsakyti
as tai be tv ne bent kokia savaite ax.gif nors man atrodo jei isgyvenciau savaite apsiprasciau ir tv man jau taip labai nebereiketu mirksiukas.gif o jei nebutu namuose tv, tai gyvenciau be jo- nemirciau, bet tikrai butu liudna tais ilgais ziemos vakarais biggrin.gif bet jei nebutu tv daugiau laiko skirtum sau ir seimai, bet neisivaizduoju, kaip pvz. megzti siuti ar dar ka daryti tyloje? negaleciau blush2.gif o tv man ir uzmigti padeda, nesijauti viena ir kazkas burba pasonej... lopsine biggrin.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
galeciau ir be teliko ir be kompo,tik be magnetofono ne doh.gif
Atsakyti