Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

aš žiūriu tik "Puškariovą" biggrin.gif ir kartais- žinias, jei jau taip nutiktų, kad nė to nebegalėčiau pažiūrėt, tikrai neverkčiau lotuliukas.gif
kažkaip "dzin" man ant to TV.... geriau muzikos paklausyt, ir mažiui labiau ptinka thumbup.gif
Atsakyti
Man telikas padeda atsipalaiduoti po darbo. Ypač vėlai vakare,ar naktį smagu dviese pažiūrėti snobo kiną, ar vaizdajuostę smile.gif
Atsakyti
Tai kad aš ir gyvenu be tv. Ir nieko. Vis dar gyva sveika. Tiesiog su kambariokėm nusprendėm, kad mūsų laikas per daug brangus, kad drįstume jį švaistyti. Tiesą sakant, nesutinku su tais, kurie teigia, jog ši stebuklų dėžutė padeda atsipalaiduoti. Man kaip tik nuo jos galvą ima skaudėti...
Atsakyti
QUOTE(3Raminta3 @ 2007 09 09, 23:24)
Tai kad aš ir gyvenu be tv. Ir nieko. Vis dar gyva sveika. Tiesiog su kambariokėm nusprendėm, kad mūsų laikas per daug brangus, kad drįstume jį švaistyti. Tiesą sakant, nesutinku su tais, kurie teigia, jog ši stebuklų dėžutė padeda atsipalaiduoti. Man kaip tik nuo jos galvą ima skaudėti...

na galva nebent gali paskausti, jei ziurima yra per ilgai..... man tai tv thumbup.gif ilgai be tv negaleciau... smile.gif
Atsakyti
As ir televizoriaus neturiu lotuliukas.gif tik kompe TV tiuneri, kurio siaip nenaudoju, tik nuo rugsejo 3 aktualus jis tapo lotuliukas.gif
Atsakyti
neįsivazduoju gyvenimo be tos dėžutės. pas mane bute jų 3. vieną pasikabinau virtuvėje, kai ten sukinėjuosi visada būna įjungtas, dažnai net nežiūriu ir neklausau, svarbu, kad veiktų. serialų nežiūriu
Atsakyti
O aš galiu gyventi be TV. Kokį pusę metų net neturėjom, net nepasigedau. Dabar žiūriu tik žinias, daugiau kaip ir nieko ten nerodo, visos laidos tokios vienodos, kad atsibosta žiūrėti. Žodžiu, man jis nereikalingas.
Atsakyti
As irgi isgyvenciau be tv, nes daug naujienu galima isgirsti ir per radija smile.gif
Atsakyti
As tai noreciau , kad kas kuriam laikui tv atimtu, dar ir kompa.. Kiek laisvo laiko po darbo turetume.... 4u.gif
Atsakyti
Jau pusantrų metų be TV ir nepasiilgstu nė kiek. Be kompo būtų sunku: pažiūriu filmus, skaitau naujienas, o be debilizuojančios LT TV galiu gyventi nors ir visą gyvenimą.
Atsakyti
Galėčiau be tos dėžutės...ir be kompo...be auto galėčiau...be laikraščių tuo labiau...o ir elektra kam tada...išmislai čia paskutinio šimto metų...gyveno gi žmonės laimingi anksčiau...bet nu na tokį gyvenimą...nors...gyvena bomžai netoliese tokį...ir nesiskundžia...
Atsakyti
Man užtenka kompiuterio su internetu, viska ko man reikia gaunu per internetą. O televizoriaus jau beveik metai, kai nežiūrėjau išvis. Ir visiškai jo nepasigendu.
Atsakyti