Manau, kad ir aš išgyvenčiau. Maniškis kažkoks palūžęs, vis galvoju naują pirkti ir vis atidedu, nes tiek man jo ir tereikia... Kompiuteris svarbiau

as gal ir istverciau
bet vyras mirtu vietoj

išgyvenčiau, labai ramiai. Ir dabar ne per dagiausia jį žiūriu

ištverčiau
ir taip žiūriu labai retai

man tai jo irgi nelabai tereikia as laikrascius internete perskaitau, o daugiau man is televizoriaus apart ziniu nieko nereikia

Telikas- daiktas neblogas, bet aš jį priskirčiau kategorijai "yra- gerai, nėra- ir nereikia"

Neištverčiau nei dienos,muilo operų nežiūriu,bet nuo ryto iki vakaro turi eit muzikinis kanalas
kompas tik antroj vietoj

Išgyvenčiau laisvai
informacijos didelį srautą gaunu darbe, o vakare norisi pailsėti, paskaityti knygą, pamegzti šaliką, pagulėti vonioje, televizorius man tik fonas užpildyti tylai namuose, nors puikiai tinka ir ausinukas

Matau dabar daug kas persimetė ant kompų ir interneto, todėl tv į antrą planą nueina..
Šiaip man atrodo, kad internetas dar blogiau už tielika-dar labiau įtraukia su visom pasekmėm, todėl aš jau geri metai namie kompo nejungiu
Aišku darbe sėdžiu prie jo visą dieną..
O tv-na pažiūriu tris kart savaitėj po pora valandų-nelabai yra ką žiūrėti
Šiaip man atrodo, kad internetas dar blogiau už tielika-dar labiau įtraukia su visom pasekmėm, todėl aš jau geri metai namie kompo nejungiu

Aišku darbe sėdžiu prie jo visą dieną..

O tv-na pažiūriu tris kart savaitėj po pora valandų-nelabai yra ką žiūrėti