Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Manau, kad ir aš išgyvenčiau. Maniškis kažkoks palūžęs, vis galvoju naują pirkti ir vis atidedu, nes tiek man jo ir tereikia... Kompiuteris svarbiau smile.gif
Atsakyti
as gal ir istverciau g.gif bet vyras mirtu vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
išgyvenčiau, labai ramiai. Ir dabar ne per dagiausia jį žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 09 21, 09:34)
as gal ir istverciau g.gif bet vyras mirtu vietoj lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ištverčiau smile.gif ir taip žiūriu labai retai rolleyes.gif
Atsakyti
gyvenam be tv jau antri metai lotuliukas.gif keista bet nepasigedau, kol yra internetas.
Atsakyti
man tai jo irgi nelabai tereikia as laikrascius internete perskaitau, o daugiau man is televizoriaus apart ziniu nieko nereikia ax.gif
Atsakyti
isgyvenciau ..butu super...
Atsakyti
Telikas- daiktas neblogas, bet aš jį priskirčiau kategorijai "yra- gerai, nėra- ir nereikia" biggrin.gif
Atsakyti
Neištverčiau nei dienos,muilo operų nežiūriu,bet nuo ryto iki vakaro turi eit muzikinis kanalas thumbup.gif kompas tik antroj vietoj smile.gif
Atsakyti
Išgyvenčiau laisvai biggrin.gif informacijos didelį srautą gaunu darbe, o vakare norisi pailsėti, paskaityti knygą, pamegzti šaliką, pagulėti vonioje, televizorius man tik fonas užpildyti tylai namuose, nors puikiai tinka ir ausinukas biggrin.gif
Atsakyti
Matau dabar daug kas persimetė ant kompų ir interneto, todėl tv į antrą planą nueina..

Šiaip man atrodo, kad internetas dar blogiau už tielika-dar labiau įtraukia su visom pasekmėm, todėl aš jau geri metai namie kompo nejungiu schmoll.gif
Aišku darbe sėdžiu prie jo visą dieną.. verysad.gif

O tv-na pažiūriu tris kart savaitėj po pora valandų-nelabai yra ką žiūrėti tongue.gif
Atsakyti