Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Gal kokią vieną,dvi dienas ir ištverčiau, bet neilgiau blush2.gif
Atsakyti
Tikrai galeciau.. :] Nes man ir dabar jo nereikia :]
Atsakyti
dabar atrodo, kad negaleciau, bet nebutu ir manau priprasciau g.gif ir nebereiketu
Atsakyti
Manau, kad labai labai man TV netruktu, laikui begant priprasciau, bet aisku, butu keista
Atsakyti
jei reiktu rinktis ka ismest telika ar kompa si internetu- mesciau telika

mane valdo internetas
Atsakyti
O man kai sugedo virtuvinis telikas, tai paprašiau tą pačią dieną naujo, kad nelaukti kol suremontuos, nes ką sužinau ir pamatau- tik valgyt darydama, indus plaudama. Kitas laikas vaikučiams ir pramogoms 2.gif soske.gif book.gif nail.gif 000164.gif O specialiai žiūrėti TV neturėčiau kada.
Atsakyti
neturejau tv pora men., tai pripratau ir netruko, nebuvo ir nereikejo... uztai knygas vakarais grauzdavau smile.gif
bet va be interneto, tai jauciuos tarsi rysi su pasauliu praradus biggrin.gif
Atsakyti
Kartais pagalvoju,kad būtų neblogai pagyvent be televizoriaus. Gal vėl knygą paimčiau į rankas. g.gif
Atsakyti
Mes gyvenam be teliko jau daugiau nei metai, ir pripratau... Nors jau dabar uzsimaniau ir pirksim smile.gif
Atsakyti
Puiku, kad nėra tv. pas mus namie telikas stovi, bet dulkėja, žiūrim jį retai smile.gif šiais laikais jis beveik nebūtinas. juk viską galima internete rast. vaikam filmukus - irgi. Dar gi galima atsirinkti, ką žiūrėsi, galima nucenzūruoti multikus biggrin.gif
Atsakyti
Dabar didziaja savo laiko dali praleidziu namie, tai ypac vakarais be tv butu liudna.
Atsakyti
As be teliko kaip be ranku lotuliukas.gif
Atsakyti