Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

egle yra mano pussesere....visaiji fainas zmogus...sako teisybe...nera labaiiskalbinga bet tikrai ne vepla... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 19, 20:08)
Kas yr pletnė? blink.gif

lotuliukas.gif Daiktas su kuriuo daužo muses bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 19, 21:27)
lotuliukas.gif Daiktas su kuriuo daužo muses bigsmile.gif

Aisku rolleyes.gif .Mes vadinam musmusiu,nors tokios egzotikos namie neprilaikom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 19 gegužės 2010 - 23:02
QUOTE(due drops @ 2010 05 20, 01:01)
Aisku rolleyes.gif .Mes vadinam musmusiu,nors tokios egzotikos namie neprilaikom biggrin.gif

na prajuokinot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mes tai pliaukstuku ta daikta vadinam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man uz ta daikta baisiau- Valinskiene. Na tokia kumele doh.gif Vaizduoja grazia, bet sunkiai beiseina- ypac, kai vyrelis bando sudirbti ant kiekvieno zodzio. Tai jumoras? tada nelabai suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 08:39)
O man savotiškai patinka Inga Paksaitė Stumbrienė. Kodėl? Nes ji tiki tuo ką daro. Ji nuoširdžiai tiki. Nors ji ir barbiška, kažkuo keista, kaip iš kitos planetos. Bet kurdama savo gyvenimą lyg pasaką, ji niekam netrukdo, nedaro nuodėmių, yra motina, šeimyniška, myli, švari, nerėkianti seksualumu ar pigia plastmase. Jos meilė šeimai ir ją supančiai aplinkai, gyvenimui, daro ją išskirtine masėje. Mažai tokių žmonių ir tą reikia įvertinti.

Kas iš to tikėjimo, jei galvoj vakuumas ax.gif
Atsakyti
Hmm.. Skaitau jusu temuke ir ilgai svarstau nuo kokio zmogaus man teko perjungti kanala ir pns. svarstau, bet nieko lyg ir neprisimenu. Kaizkaip esu pankanti tokiem dalykams. Ir isvis neziuriu TV jei rodo siaip kazka nenaudingo.. Dazniausiai Zinios, kai kurios laidos ir filmai mano akiratyje, likusi laika praleidziu su vaiku lauke, ar namie darydama nem nem ax.gif cool.gif
Atsakyti
As turiu toki "numyletini" Zilvina Grigaiti, o mano brangiausiasis cielus du - Steaven'a Seagal'a ir Ruta Sciogolovaite. Tai filmu su Seagal'u neziurim, o del anu dvieju tai nepuolam kanalo jungti. Dar paspilkuojam vienas kita, tipo va, ziurek, meile Tavo rodo, eik ziuret smile.gif

Bet veplom as ju vadinti tikrai nepulsiu. Jie vis tiek kazka pasieke gyvenime, ir netgi uz mus daugiau. Ale nepatinka. Tiesa, nezinau, ka Grigaitis labai pasiekes, bet visada suktis demesio centre jis talentas lotuliukas.gif
Atsakyti
šiaip yra žmonių, kurių nemėgstu, bet tikrai neperjungiu tv, net skaitau straipsnius apie juos, nes dauguma jų - pasiekę gyvenime,turi savo tikslą ir t.t. Aš geriau perjungiu tv, kai rodo visokias Kedžio istorijas ir kitas kriminalines laidas.
Atsakyti
O už ką jūs nemegstat tų žmonių? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 06 22, 21:46)
O už ką jūs nemegstat tų žmonių?  g.gif  smile.gif

N. Pareigyte nepatinka,geriau ji is vis tyletu,tai dar nieko butu,bet va kai praveria burna...,tai tik nesamones ir byra.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aktore ir laida veda g.gif doh.gif ui uzkrito kaip ji nuo vien zo atsikise priekiniai dantys.....nu gal kuri prisimins g.gif nu visada nujungiu kitur negaliu ziuret schmoll.gif ph34r.gif
Atsakyti