Na,mergaites,as cia buvau pasirodzius supanikavus,kad man niezti,bet pasidariau kepenu fermentus,tai jie normos ribose. Bet kol naktimis galiu miegoti,tai stengiuosi nusiteikti,kad si nestuma gal isvengsiu tos bjaurybes cholestazes pasikartojimo
QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 25, 10:16)
O lb stiprus niezulys buvo per pirmaji nestuma? ir kokias vietas labiausiai nieztejo?
Zodziu, neveltui sakoma - skestanciojo gelbejimas yra tik pacio skentanciojo reikalas.
Paskaiciau tavo epopeja Ak,tai nusisaut vietoj su tokiu gydytoju paziuriu

Gerai,kad bent dermatologas atrado,kad tau alergija ir gavai tepaliuka
Beje,man per pirma nestuma,kai 33sav.pasireiske cholestaze,tai nieztejo visur,bet nepasakyciau,kad padus ir delnus labiausiai

Man labiau nieztejo vietas per sulenkimus - pakinklius,alkunes vidine puse,slaunis,kakla ir delnu bei pedu kitas puses - net nezinau kaip paaiskinti,na is virsaus,o ne pati delna,pada.
Beje,oda buvo lygutele,grazutele,be jokio paraudimo ar spuogeliu
Ir deja,man nei laselines,nei ursofalkas nepadejo,tai 34.5sav.dare CP. Po kurio dar savaite organizmas grizinejo i vezes,o visai fermentai atsistate tik gal po menesio ar dvieju (jau net nepamenu)..
Beje,skaiciau,kad nuo niezulio gerai padeda saldantis kremukas
Excipial Pruri,bet pati nesu jo bandziusi.
QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 29, 00:19)
Buvau pas dermatologa - berimas ant krutines tikrai del alergijos. Jau 2 d. tepuos Biodermos kremuku su variu bei zinku ir gereja.
Dar noriu paklaust del padu ir plastaku - tai turi niezet is 2-ju pusiu?
Gerai,kad rado priezasti,tai gal tau tikrai ne cholestaze

Nes nuo jos tai naktimis nemiegotum

Man nieztejo butant labiau ne is padu,plastaku delnines puses,bet labiau is virsutines.
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 29, 13:25)
jau pasiskambinau gydytojai, beveik rami. sakė su niežuliu turi būti ir bėrimas, o man bėrimo nėra. bet kita savaitę pasidarysiu fermentų tyrimą.
Manes visai nebere,nelabai ir budinga cholestazei berimai

Nors gali buti,bet tikrai nebutinai,ne kaip pagrindinis bruozas
QUOTE(Veja Feja @ 2010 11 05, 17:52)
o dabar kiekvieną dieną išgeriu po 3l vandens, kad neniežėtų, vakar išgeriau gerokai mažiau, ir naktį taip silpnai vėl niežėt pradėjo, brr, koks nemalonus jasumas...
As va pirma nestuma labai mazai vandens geriau (durna jauna galva

),nes tipo neskanu,nesinori... O si nestuma vandeni geriu gausiai (na,bent po 2l isgeriu,tai man daug

). tai nezinau ar tai galejo itakoti,bet va jau 35sav.o cholestazes dar nera

Nors skaiciau,kad ji dazniausiai kartojasi,ypac nesiojant tos pazios lyties leliuka,kai per pirma nestuma (man ir antra prognozuoja dukryte

)
QUOTE(VELI @ 2010 11 05, 19:46)
nebandei i salta vandeni mergti..? man niezuli nuima.
Saltas vanduo tikrai gerai

Net baisu prisimint,kaip pirmo nestumo pabaigoj naktimis stovedavau po saltu dusu,kad neisproteti nuo niezulio
Taigi,mergaites,labai linkiu,kad visos laimingai sulauktumet savo maziuku ir ta bjaurybe cholestaze daugiau niekada niekada nepasirodytu

O as tikiuosi neteks si nestuma cia prisijungti
Gerkit daug vandens ir sekmes