Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

QUOTE(VELI @ 2010 10 25, 11:59)
sekmes ieskant teisybes  4u.gif teoriskai nuo cholestazes ypac niezti naktimis pedos ir plastakos  g.gif o nebandei kuonors drekinanciu oda sutepti? o sualergizuoti negalejo?

Bandau tepti, bet padeda trumpam. Dabar sugooglinau kazkoki losjona "Spring Pharma", atseit padeda nuo niezulio. Tai gal reikes pabandyt. O sualergizuoti irgi galejo, nes pas mus vyksta remontai antrame aukste (nors prasiau vyro, kad nestumo pabaigoje to nevyktu, bet..), tad pjuvenos ir dulkes vis tiek, nors ir minimaliai, leidziasi zemyn.
Kai pasiziuriu i savo krutine dienos sviesoj, tai graudu darosi. Nebezinau jau ka ir daryt, nes po truputi pradedu panikuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 25, 12:04)
Kai pasiziuriu i savo krutine dienos sviesoj, tai graudu darosi. Nebezinau jau ka ir daryt, nes po truputi pradedu panikuot verysad.gif

g.gif nezinau man tie superlasjonai kazkaip nekelia pasitikejimo... schmoll.gif
panikuoti tikrai neverta. va ka radau:SFgali padaugėti "nėštumo metu dėl placentos izofermento kiekio padidėjimo". o ir berti del cholestazes neturetu..o ramuneliu ar kazko raminancio kompresai nepadeda? dulkes baisus dalykas jautriai odai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 10 25, 12:18)
g.gif nezinau man tie superlasjonai kazkaip nekelia pasitikejimo... schmoll.gif
panikuoti tikrai neverta. va ka radau:SFgali  padaugėti  "nėštumo metu dėl placentos izofermento kiekio padidėjimo". o ir berti del cholestazes neturetu..o ramuneliu ar kazko raminancio kompresai nepadeda? dulkes baisus dalykas jautriai odai  doh.gif

Pabandysiu ramuneliu kompresa, aciu uz patarima 4u.gif Skambinau dar pazistamam alergologui, tai pasake homeopatinio tepalo pavadinima, gal pades. Na, bus matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetTalk: 25 spalio 2010 - 16:16
Buvau pas dermatologa - berimas ant krutines tikrai del alergijos. Jau 2 d. tepuos Biodermos kremuku su variu bei zinku ir gereja thumbup.gif
Dar noriu paklaust del padu ir plastaku - tai turi niezet is 2-ju pusiu?
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 29, 00:19)
Buvau pas dermatologa - berimas ant krutines tikrai del alergijos. Jau 2 d. tepuos Biodermos kremuku su variu bei zinku ir gereja  thumbup.gif
Dar noriu paklaust del padu ir plastaku - tai turi niezet is 2-ju pusiu?

man daugiausiai padu minkstimas (is viodines puses) ax.gif
svarbiausia tau geriau 4u.gif gal pasake ir kas alergija sukele? g.gif
Atsakyti
o dieve, paskaičiau kas ta cholestazė.. man kaip tik praeitą savaitę pora dienų labai niežėjo padai. o del odos jautrumo, tai ir prieš nėštumą, visada kiek save atsimenu, kai tik kur pakasau-atsiranda spuogeliai akyse ir l.niežti. paskui greit praeina. bet paskaičiusi išsigandau.. verysad.gif gal reikia skambintis gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 10 29, 09:43)
man daugiausiai padu minkstimas (is viodines puses)  ax.gif
svarbiausia tau geriau  4u.gif gal pasake ir kas alergija sukele?  g.gif

As kadangi siaip esu alergiska, tai sualergizuot galejo faktiskai bet kas. Greiciausiai siuo metu tam turejo itakos medzio drozles ir dulkes (pas mums vyksta remontas), o pakilusi sarmine fosfataze dar galejo viska ir paastrint.
Siaip man dbr kartas nuo karto ir kuna paniezti (naktimis dar miegu ramiai, niezulio nejauciu), bet sia savaite jau venu nekankinau, pakartosiu tyrimus kita penktadieni. O pirmadieni pagaliau man ginekologas grizta ir einu pas ji is pat ryto ax.gif Bet as, nors ir tikiuosi, kad kiti fermentai nebloges, jau esu susitaikius, kad tikriausia teks gimdyt kokia 37-38 savaite.
Papildyta:
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 29, 10:38)
o dieve, paskaičiau kas ta cholestazė.. man kaip tik praeitą savaitę pora dienų labai niežėjo padai. o del odos jautrumo, tai ir prieš nėštumą, visada kiek save atsimenu, kai tik kur pakasau-atsiranda spuogeliai akyse ir l.niežti. paskui greit praeina. bet paskaičiusi išsigandau.. verysad.gif gal reikia skambintis gydytojai?

Jei kyla baimes, pasidaryk kepenu fermentu tyrimus - ALT, AST, ALP, GGT ir bilirubina. Jei nors vienas pakyles virs normos, tuomet skambink gydytojai.
Mano oda irgi labai jautri ir vos pasikasius atsiranda berimai. Per visa nestuma man tie berimai tai atsiranda, tai pradingsta. Pvz., po echoskopines apziuros, kai sutepa pilva tuo geliu,tai visad paskui isberia doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
Jei kyla baimes, pasidaryk kepenu fermentu tyrimus - ALT, AST, ALP, GGT ir bilirubina. Jei nors vienas pakyles virs normos, tuomet skambink gydytojai.
Mano oda irgi labai jautri ir vos pasikasius atsiranda berimai. Per visa nestuma man tie berimai tai atsiranda, tai pradingsta. Pvz., po echoskopines apziuros, kai sutepa pilva tuo geliu,tai visad paskui isberia doh.gif
[/quote]

jau pasiskambinau gydytojai, beveik rami smile.gif sakė su niežuliu turi būti ir bėrimas, o man bėrimo nėra. bet kita savaitę pasidarysiu fermentų tyrimą.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 29, 13:25)
jau pasiskambinau gydytojai, beveik rami smile.gif sakė su niežuliu turi būti ir bėrimas, o man bėrimo nėra. bet kita savaitę pasidarysiu fermentų tyrimą.

schmoll.gif man berimo nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 10 29, 15:02)
schmoll.gif man berimo nera... g.gif

oo tas niežulys, jisai pastovus?? man niežėjo padai praeitą savaitę gal beveik pora dienų, dabar nieko.
tai tyrimus pasidarysiu, jau apsisprendžiau.
Atsakyti
[quote=lotus9,2010 10 29, 13:25]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]

Is pradziu rasei, kad tave beria pasikasius g.gif smile.gif As ir esu girdejus, kad cholestazei nebudingas berimas.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 29, 15:09)
oo tas niežulys, jisai pastovus??

kasnakt, jei nebeniezti gali lukterti. gal buvo koks alerginis ax.gif
prie cholestazes berimas galimas, bet jis nera butinas smile.gif
Atsakyti