QUOTE(VELI @ 2010 10 29, 09:43)
man daugiausiai padu minkstimas (is viodines puses)
svarbiausia tau geriau

gal pasake ir kas alergija sukele?
As kadangi siaip esu alergiska, tai sualergizuot galejo faktiskai bet kas. Greiciausiai siuo metu tam turejo itakos medzio drozles ir dulkes (pas mums vyksta remontas), o pakilusi sarmine fosfataze dar galejo viska ir paastrint.
Siaip man dbr kartas nuo karto ir kuna paniezti (naktimis dar miegu ramiai, niezulio nejauciu), bet sia savaite jau venu nekankinau, pakartosiu tyrimus kita penktadieni. O pirmadieni pagaliau man ginekologas grizta ir einu pas ji is pat ryto

Bet as, nors ir tikiuosi, kad kiti fermentai nebloges, jau esu susitaikius, kad tikriausia teks gimdyt kokia 37-38 savaite.
Papildyta:
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 29, 10:38)
o dieve, paskaičiau kas ta cholestazė.. man kaip tik praeitą savaitę pora dienų labai niežėjo padai. o del odos jautrumo, tai ir prieš nėštumą, visada kiek save atsimenu, kai tik kur pakasau-atsiranda spuogeliai akyse ir l.niežti. paskui greit praeina. bet paskaičiusi išsigandau..

gal reikia skambintis gydytojai?
Jei kyla baimes, pasidaryk kepenu fermentu tyrimus - ALT, AST, ALP, GGT ir bilirubina. Jei nors vienas pakyles virs normos, tuomet skambink gydytojai.
Mano oda irgi labai jautri ir vos pasikasius atsiranda berimai. Per visa nestuma man tie berimai tai atsiranda, tai pradingsta. Pvz., po echoskopines apziuros, kai sutepa pilva tuo geliu,tai visad paskui isberia