Na va, pasigyriau, kad vanduo padeda, o šiandien naktį vėl prasidėjo siaubingas niežulys
Jetus, kaip baisu, kad tie fermentai vėl durniuot pradeda... šiandien kaip tyčia turėjau siuntimą fermentam kartot, tai ryt bus aišku kas čia su jais darosi... Visą naktį rankas ir kojas spaudinėjau prie šaltų lovos rėmų, kažkaip šaltis padeda nuramint tą niežuliuką, bet naktis vis vien bemiegė būna...

Beje,skaiciau,kad nuo niezulio gerai padeda saldantis kremukas Excipial Pruri,bet pati nesu jo bandziusi.
Taip, matyt jis padeda, man klinikose rekomendavo šį tepalą, bet...

Fermentų tyrimus dariausi du kartus - viskas normoje, bet niežti vis tiek... Nieks nežino, kodėl. Vien žo, kasausi ir tiek

QUOTE(libraja @ 2010 11 08, 15:15)
Taip, matyt jis padeda, man klinikose rekomendavo šį tepalą, bet...
JO NĖRA RINKOJE
. Įsivaizduojat? Gydytojai išrašo receptus, per TV reklamuoja, o jo paprasčiausiai nėra...
Fermentų tyrimus dariausi du kartus - viskas normoje, bet niežti vis tiek... Nieks nežino, kodėl. Vien žo, kasausi ir tiek

Klystate, jis yra prekyboje. Eurovaistines jo neturi, bet yra Seimos vaistinese - bent jau ten pirkau pries 2 savaites. O siaip jis nera receptinis

Taip, jis nėra receptinis
. Bet tai nereiškia, kad gydytojas negali jo parašyti recepte. Tą receptą aš turiu jau kelios savaitės.
O klystu ne aš tuomet, o vaistinės - jų ieškojau keturių tinklų vaistinėse: Euro vaistinėje, Camelia, Gintarinėje ir būtent Šeimos vaistinėje. Camelios vaistininkė net pyktelėjo, kad medikai rekomenduoja šį vaistą, kai jo apskritai nėra...

O klystu ne aš tuomet, o vaistinės - jų ieškojau keturių tinklų vaistinėse: Euro vaistinėje, Camelia, Gintarinėje ir būtent Šeimos vaistinėje. Camelios vaistininkė net pyktelėjo, kad medikai rekomenduoja šį vaistą, kai jo apskritai nėra...
QUOTE(libraja @ 2010 11 08, 18:58)
Taip, jis nėra receptinis
. Bet tai nereiškia, kad gydytojas negali jo parašyti recepte. Tą receptą aš turiu jau kelios savaitės.

O is kokio jus miesto esate? Nes jei is Vilniaus, tai galeciau pasakyt kurioje Seimos vaistineje as pirkau si tepaliuka.
Bet zinokit, man atrodo, kad jei niezti labai, tai ir jis nlb pades. Tiesiog ten esantis mentolis laikinai saldo problemines vietas, o paskui vel gali pradet niezet. As kai tepiau juo krutine (kai dar nebuvo alerginio berimo, bet jau niezejo), tai nepasakyciau, kad lb padejo.
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2010 11 08, 05:22)
Paskaiciau tavo epopeja Ak,tai nusisaut vietoj su tokiu gydytoju paziuriu
Gerai,kad bent dermatologas atrado,kad tau alergija ir gavai tepaliuka
Beje,man per pirma nestuma,kai 33sav.pasireiske cholestaze,tai nieztejo visur,bet nepasakyciau,kad padus ir delnus labiausiai
Man labiau nieztejo vietas per sulenkimus - pakinklius,alkunes vidine puse,slaunis,kakla ir delnu bei pedu kitas puses - net nezinau kaip paaiskinti,na is virsaus,o ne pati delna,pada.
Beje,oda buvo lygutele,grazutele,be jokio paraudimo ar spuogeliu
Ir deja,man nei laselines,nei ursofalkas nepadejo,tai 34.5sav.dare CP. Po kurio dar savaite organizmas grizinejo i vezes,o visai fermentai atsistate tik gal po menesio ar dvieju (jau net nepamenu)..
Beje,skaiciau,kad nuo niezulio gerai padeda saldantis kremukas Excipial Pruri,bet pati nesu jo bandziusi.
Gerai,kad rado priezasti,tai gal tau tikrai ne cholestaze
Nes nuo jos tai naktimis nemiegotum
Man nieztejo butant labiau ne is padu,plastaku delnines puses,bet labiau is virsutines.
Manes visai nebere,nelabai ir budinga cholestazei berimai
Nors gali buti,bet tikrai nebutinai,ne kaip pagrindinis bruozas

Beje,man per pirma nestuma,kai 33sav.pasireiske cholestaze,tai nieztejo visur,bet nepasakyciau,kad padus ir delnus labiausiai

Beje,oda buvo lygutele,grazutele,be jokio paraudimo ar spuogeliu

Ir deja,man nei laselines,nei ursofalkas nepadejo,tai 34.5sav.dare CP. Po kurio dar savaite organizmas grizinejo i vezes,o visai fermentai atsistate tik gal po menesio ar dvieju (jau net nepamenu)..
Gerai,kad rado priezasti,tai gal tau tikrai ne cholestaze

Manes visai nebere,nelabai ir budinga cholestazei berimai

Aj, as vis tiek paranojiskai manau, kad cia ne tik alergija. Aisku, turiu dar akmenuka tulzej ir jis gali itakoti sarmines fosfatazes didejima. Zodziu, nzn - sarmine fosfataze vis tiek ne siaip sau kyla. Ir baisiausia, kad ko nepraziuretu

Beje, man jau atrodo, kad jauciu sioki-toki padu ir delnu dilgciojima. Bet jis toks dieninis, naktimis dar miegu ramiai. O kai sergi cholestaze tai visai apie ramu miega galima pamirst? Nes vis galvoju koks turi buti tas niezejimas, kad miegot negaletum

O is kokio jus miesto esate? Nes jei is Vilniaus, tai galeciau pasakyt kurioje Seimos vaistineje as pirkau si tepaliuka.
Bet zinokit, man atrodo, kad jei niezti labai, tai ir jis nlb pades. Tiesiog ten esantis mentolis laikinai saldo problemines vietas, o paskui vel gali pradet niezet. As kai tepiau juo krutine (kai dar nebuvo alerginio berimo, bet jau niezejo), tai nepasakyciau, kad lb padejo.
Ne, aš ne iš Vilniaus. Bet irgi įsivaizduoju, kad tas tepalas stebuklų nepadarys. Mano niežulys yra pakenčiamas, nors ir neturiu su kuo palyginti

sveikos busimos mamytes.
norejau pasiteirauti i koki skyriu gulde del nesciuju cholestazes? gastroentorologijos ar nesciuju patologini, ar dar i koki kitoki?

QUOTE(wilmutia @ 2010 11 09, 20:03)
sveikos busimos mamytes.
norejau pasiteirauti i koki skyriu gulde del nesciuju cholestazes? gastroentorologijos ar nesciuju patologini, ar dar i koki kitoki? 

Kiek zinau su nesciuju ligom i patologini guldo

Tai va, pasirodo tos vaistinės, kurias aš aukščiau parašiau, iš tikrųjų klydo ir dar klientus klaidina
. Užėjau netyčia į Ramunėlės vaistinę ir be problemų (užsakė ir kitą dieną atvežė) gavau Excipial pruri losjono. Negalima niekuo pasitikėti
Bet tas losjonas, kaip rašė Sweettalk, turi labai nežymų ir trumpalaikį poveikį. Bet be šaldymo, jis dar ir labai gerai drėkina odą, taip kad neprapuls
. Man jis labai gerai praverčia vakare, kai pradeda labai kaisti pėdos - tada juo tepuosi, o jis vėsina ir drėkina

Bet tas losjonas, kaip rašė Sweettalk, turi labai nežymų ir trumpalaikį poveikį. Bet be šaldymo, jis dar ir labai gerai drėkina odą, taip kad neprapuls

QUOTE(libraja @ 2010 11 14, 17:21)
Tai va, pasirodo tos vaistinės, kurias aš aukščiau parašiau, iš tikrųjų klydo ir dar klientus klaidina
. Užėjau netyčia į Ramunėlės vaistinę ir be problemų (užsakė ir kitą dieną atvežė) gavau Excipial pruri losjono. Negalima niekuo pasitikėti
. Man jis labai gerai praverčia vakare, kai pradeda labai kaisti pėdos - tada juo tepuosi, o jis vėsina ir drėkina 

O Jus pasitikrinot kepenu fermentus? Nes gal vis delto tai tiesiog nesciuju niezulys.
As tai diena vis dar jauciu toki nestirpu niezuli (nesikasau). Antradieni vel kartosiu tyrimus ir tikiuosi, kad kiti fermentai vis dar yra savo vietoj ir nekyla.
QUOTE(SweetTalk @ 2010 11 14, 18:04)
O Jus pasitikrinot kepenu fermentus? Nes gal vis delto tai tiesiog nesciuju niezulys.
As tai diena vis dar jauciu toki nestirpu niezuli (nesikasau). Antradieni vel kartosiu tyrimus ir tikiuosi, kad kiti fermentai vis dar yra savo vietoj ir nekyla.
Taip, kaip jau rašiau, fermentų tyrimus dariausi du kartus - viskas normoje

Šią savaitę vėl kartojau kepenų fermentų tyrimus - padidėjusi šarminė fosfotazė
. Na, dabar bent jau objektyviai matyti niežulio priežastis (dėl kurio visiškai negaliu miegoti naktimis
). Kitą savaitę vėl kartosiu tyrimus. Prognozuojamas gimdymas anksčiau laiko... Taip kad nesulauksiu 2011, gimdysiu dar šiais.