QUOTE(libraja @ 2010 12 06, 00:14)
Na, cia matyt, kiek gydytoju, tiek nuomoniu. Nes butent viena mano gerbiama ginekologe mano, kad siame procese svarbiausia yra SF. Be to, ji aiskiai echoskopu mato, kad kepenys pakeltos, uzpaustos. Be to, man tikrai nera alergijos, visi kiti tyrimai geri, o naktinis niezejimas labai stiprus. Aisku, gydytojams tokiu atveju labai sunku diagnozuoti, bet, kaip jau rasiau auksciau - 20 proc. sios ligos atveju pasireiskia neiprasta forma, tame tarpe ir be fermentu pokyciu. Kas bebutu - tegul kas nors garantuoja, kad tokia mano bukle nepakenks vaikui. O garantuoti niekas negali, todel as pasikliaunu atsargesnemis gydytoju nuomonemis siuo aveju.
Labai dziaugiuosi, kad jums ne INC

, noreciau, kad ir man niezulys praeitu, bet... yra kaip yra... Einu palysiu po vesiu dusu - siek tiek padeda trumpam
Matot, jums yra naktinis niezejimas, pas mane visai kitos atvejis. Zinokit, jau tiek daktaru del INC is kantrybes isvedziau

) Gi 1 k. atvaziavau i AK priimamaji ir sakau - man cholestaze, guldykit.

Tai patikrino ir ginekologas kitas, ir terapeute ir dar chirurga iskviete - patare neprisigalvot, nes pakilusi SF nieko nereiskia. O kai savo ginekologui dar pasakiau apie tai, kad reikes skatinti man gimdyma, nes neva turiu cholestaze (gi prisiskaiciau inete daug ko), tai jis isvis pakraupo ir velniu atrase
O siaip apie tas neiprastas formas, tai bet kokia nescioji gali prisigalvot - fermentai geri, niezejimo nera, o man tikrai cholestaze!

Manau, nereikia kvarsinti sau galvos ir pasitiketi daktarais.
O kaip jums tas Excipial'is? Visai nepadeda? Beje, o kurias vietas jums labiausiai niezti?
Papildyta:
QUOTE(Vi83 @ 2010 12 06, 10:56)
O as jau vakar galvojau, kad man jau turbut rimsta tas niežėjimai, nes diena taip gera buvo. O pasirodo gera buvo tik dėl to kad vėsūs namai buvo apie 17-18 silumos tik. Bet atejo laikas i lova, tai siaubas

, kasiausi kaip nezinau kas, nuejau aliejukais pasitepiau, sakau gal nuo issausejimo, gal aprims. Kur gi, rezultatas - pajuode paakiai nuo neissimiegojimo

.
Va diena, ir vėl viskas aprimę.
Reiks turbūt lėkt darytis tyrimus, nes kol pas gydytoja priesiu tai dar svaite praeis.
O ar svarbu but nevalgius is ryto, ar nera skirtumo kada daryt tuos kepenu fermentus?
Svarbu tyrimus darytis ant tuscio skrandzio!
Zinokit, nenoriu gasdinti, bet cholestaze butent naktiniu niezejimu pasireiskia, o diena jo gali visai nebut. Tad pasidarykit tyrimus tikrai, bus ramiau.
Papildyta:
QUOTE(SweetTalk @ 2010 12 06, 13:53)
Matot, jums yra naktinis niezejimas, pas mane visai kitos atvejis. Zinokit, jau tiek daktaru del INC is kantrybes isvedziau

) Gi 1 k. atvaziavau i AK priimamaji ir sakau - man cholestaze, guldykit.

Tai patikrino ir ginekologas kitas, ir terapeute ir dar chirurga iskviete - patare neprisigalvot, nes pakilusi SF nieko nereiskia. O kai savo ginekologui dar pasakiau apie tai, kad reikes skatinti man gimdyma, nes neva turiu cholestaze (gi prisiskaiciau inete daug ko), tai jis isvis pakraupo ir velniu atrase
O siaip apie tas neiprastas formas, tai bet kokia nescioji gali prisigalvot - fermentai geri, niezejimo nera, o man tikrai cholestaze!

Manau, nereikia kvarsinti sau galvos ir pasitiketi daktarais.
O kaip jums tas Excipial'is? Visai nepadeda? Beje, o kurias vietas jums labiausiai niezti?
Papildyta:
Svarbu tyrimus darytis ant tuscio skrandzio!
Zinokit, nenoriu gasdinti, bet cholestaze butent naktiniu niezejimu pasireiskia, o diena jo gali visai nebut. Tad pasidarykit tyrimus tikrai, bus ramiau.
Va dar straipsnis neblogas apie INC:
http://www.medicine....e...37&subid=gm
Su viena citata "Šarminės fosfatazės padaugėjimas neturi didesnės diagnostinės vertės dėl placentoje gaminamo izoenzimo."