QUOTE(Vi83 @ 2010 12 27, 15:15)
na kaip laikotes su niezuliukais?
As tai pasidariau tyrimus ir laukiu atsakymo, bet jau siek tiek maziau kuna niezti nei kad anksciau budavo. Bet vistiek, dar ypac vakare atsigulus i lova atrodo kad kas kandziotu oda.
O gine, net tyrimu nepadarius pasiule tik , pagerk sako ursofalka 10 dienu ir matysi padeda ar ne.
Nieko as jai nebesakiau, negeriau dar tu vaistu, nuejau pas seimos gydytoja reikalaut tu tyrimu. O uz juos net su siuntimu reikejo susimoket. Atseit nekompensuojami jie, kazin kaip istikruju ten. Ar jums kas daretes irgi reikejo uz tuos visus kepenu fermetu tyrimus moket.
Man kadangi ieško ligos (viena iš galimų diagnozių - nėščiųjų cholestazė), tai pasisakysiu
Greičiausiai mokėjai todėl, kad siuntė šeimos gydytoja. aš einu darytis į antrinę (šeimos gydytoja - pirminė skaitosi) polikliniką tyrimų pas gastroenterologą (reikalingas šeimos gydytojo siuntimas) ir tyrimai nekainuoja, tik eilėje pralaukiau pusantro mėnesio
O ginė net nesiėmė manęs gydyti, iš karto liepė eiti pas šeimos gydytoją prašyti siuntimo, nes jos negalioja

Tai iš karto gavau į Santariškes, kai pamatė tyrimų rezultatus...
Nors dar diagnozės nėra (su kepenim turėjau anksčiau problemų), išrašė gerti ursosan (čia iš tos pačios serijos kaip ir Tau, skaičiau, kad naudojamas gydyti cholestazei). Regis, niežėjimas rimsta
Trečiadienį laukiu išvadų, kas man yra