Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

QUOTE(libraja @ 2010 12 10, 17:52)
Tai va... o as jau antra diena guliu KMUK... Nors fermentai ir nedaug pakite, bet butinai liepe gultis, geriu ursofalka, stebes kaip veikia. Krauja man eme po pietu, ne "ant tuscio skrandzio", matyt tas neturi reiksmes...

Laikykites 4u.gif Linkiu, kad gydymas jums kuo greiciau padetu!

O as antradieni pagimdziau savo leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 12 11, 00:01)
Laikykites  4u.gif  Linkiu, kad gydymas jums kuo greiciau padetu!

O as antradieni pagimdziau savo leliuka  wub.gif

Sveikinimai. O ar maziukas laiku pasibelde? Ar anksciau laiko? Ar tai buvo savaiminis gimdymo prasidejimas?
Idomu ar sergant ta cholestaze kudikeliai patys anksciu pasibeldzia
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2010 12 11, 13:23)
Sveikinimai. O ar maziukas laiku pasibelde? Ar anksciau laiko? Ar tai buvo savaiminis gimdymo prasidejimas?
Idomu ar sergant ta cholestaze kudikeliai patys anksciu pasibeldzia

Pasibelde 2 d. anksciau nei terminas (lygiai 40 sav. butu ketvirtadieni), tad cia jau kaip ir nesiskaito anksciau laiko smile.gif Gimdymas savaiminis - net nesupratau, kad gimdau, nes kai atvaziavau i AK buvo jau 8 cm atidarymas blush2.gif
Matot, cholestazes neturejau as. Ne del to fermentas sukyles buvo.
Atsakyti
O as antradieni pagimdziau savo leliuka wub.gif

SVEIKINU, SWEETTALK 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2010 12 12, 19:10)
SVEIKINU, SWEETTALK  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Kaip jus jauciates?
Atsakyti
Jauciuosi panasiai taip pat, ryt kartos tyrima ir prasysiuos namo, nes iki gimdymo liko dvi savaites, tai manau vis tiek niekas man cia nepasikeis, vaistus galiu ir namie pagert, o gimdyti KMUK tikrai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
na kaip laikotes su niezuliukais?
As tai pasidariau tyrimus ir laukiu atsakymo, bet jau siek tiek maziau kuna niezti nei kad anksciau budavo. Bet vistiek, dar ypac vakare atsigulus i lova atrodo kad kas kandziotu oda.

O gine, net tyrimu nepadarius pasiule tik , pagerk sako ursofalka 10 dienu ir matysi padeda ar ne.
Nieko as jai nebesakiau, negeriau dar tu vaistu, nuejau pas seimos gydytoja reikalaut tu tyrimu. O uz juos net su siuntimu reikejo susimoket. Atseit nekompensuojami jie, kazin kaip istikruju ten. Ar jums kas daretes irgi reikejo uz tuos visus kepenu fermetu tyrimus moket.
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2010 12 27, 15:15)
na kaip laikotes su niezuliukais?
As tai pasidariau tyrimus ir laukiu atsakymo, bet jau siek tiek maziau kuna niezti nei kad anksciau budavo. Bet vistiek, dar ypac vakare atsigulus i lova atrodo kad kas kandziotu oda.

O gine, net tyrimu nepadarius pasiule tik , pagerk sako ursofalka 10 dienu ir matysi padeda ar ne.
Nieko as jai nebesakiau, negeriau dar tu vaistu, nuejau pas seimos gydytoja reikalaut tu tyrimu. O uz juos net su siuntimu reikejo susimoket. Atseit nekompensuojami jie, kazin kaip istikruju ten. Ar jums kas daretes irgi reikejo uz tuos visus kepenu fermetu tyrimus moket.

Man kadangi ieško ligos (viena iš galimų diagnozių - nėščiųjų cholestazė), tai pasisakysiu blush2.gif
Greičiausiai mokėjai todėl, kad siuntė šeimos gydytoja. aš einu darytis į antrinę (šeimos gydytoja - pirminė skaitosi) polikliniką tyrimų pas gastroenterologą (reikalingas šeimos gydytojo siuntimas) ir tyrimai nekainuoja, tik eilėje pralaukiau pusantro mėnesio doh.gif
O ginė net nesiėmė manęs gydyti, iš karto liepė eiti pas šeimos gydytoją prašyti siuntimo, nes jos negalioja g.gif Tai iš karto gavau į Santariškes, kai pamatė tyrimų rezultatus...
Nors dar diagnozės nėra (su kepenim turėjau anksčiau problemų), išrašė gerti ursosan (čia iš tos pačios serijos kaip ir Tau, skaičiau, kad naudojamas gydyti cholestazei). Regis, niežėjimas rimsta thumbup.gif
Trečiadienį laukiu išvadų, kas man yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 12 27, 16:48)
Man kadangi ieško ligos (viena iš galimų diagnozių - nėščiųjų cholestazė), tai pasisakysiu  blush2.gif
Greičiausiai mokėjai todėl, kad siuntė šeimos gydytoja. aš einu darytis į antrinę (šeimos gydytoja - pirminė skaitosi) polikliniką tyrimų pas gastroenterologą (reikalingas šeimos gydytojo siuntimas) ir tyrimai nekainuoja, tik eilėje pralaukiau pusantro mėnesio  doh.gif
O ginė net nesiėmė manęs gydyti, iš karto liepė eiti pas šeimos gydytoją prašyti siuntimo, nes jos negalioja  g.gif Tai iš karto gavau į Santariškes, kai pamatė tyrimų rezultatus...
Nors dar diagnozės nėra (su kepenim turėjau anksčiau problemų), išrašė gerti ursosan (čia iš tos pačios serijos kaip ir Tau, skaičiau, kad naudojamas gydyti cholestazei). Regis, niežėjimas rimsta  thumbup.gif
Trečiadienį laukiu išvadų, kas man yra  doh.gif

Dekui labai uz info, dabar aisku kodel reikejo moket uz tyrimus.
O kaip tau su niezejimu, kaip tau jis pasireiske, ar visa kuna niezti, ar tik delnus ir padus kaip kai kurioms, ar neismeto spuogiukais kai pakasai?
Ir ar kasdien stipriai niezedavo, ar budavo kad kada nors aprimsta?
Taip idomu palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2010 12 27, 21:41)
Dekui labai uz info, dabar aisku kodel reikejo moket uz tyrimus.
O kaip tau su niezejimu, kaip tau jis pasireiske, ar visa kuna niezti, ar tik delnus ir padus kaip kai kurioms, ar neismeto spuogiukais kai pakasai?
Ir ar kasdien stipriai niezedavo, ar budavo kad kada nors aprimsta?
Taip idomu palyginti.

na, labai maža tikimybė, kad man cholestazė...nes man tokie pat simptomai buvo prieš 3 metus (tada net nebuvo minties apie nėštumą) . Na, trečiadienį jau tiksliai žinosiu...
Niežti visą kūną (tik šįkart palyginus su praeitu kartu ir papadis su delnais), spuogeliais neberia...Kasausi tik naktimis...Dieną valdausi blush2.gif
Atsakyti
merginos, o cholestazei budingas viso kuno niezejimas? man jau kuri laika naktimis niezti blauzdas - lyg jos butu kokia siurkscia vilna apvyniotos. ne nuolat niezti - paprastai, kai nubundu nakciai i WC, po to sunku buna uzmigt nenusikasius.. dienos metu lyg ir jokio niezejimo nera.. buna dar ir pilvukas paniezti - bet sita nurasau odos tempimuisi. tai vat ir svarstau - ar lekt darytis tyrimus del tu blauzdu, ar gali buti besireiskianti cholestaze?
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 12 28, 12:32)
merginos, o cholestazei budingas viso kuno niezejimas? man jau kuri laika naktimis niezti blauzdas - lyg jos butu kokia siurkscia vilna apvyniotos. ne nuolat niezti - paprastai, kai nubundu nakciai i WC, po to sunku buna uzmigt nenusikasius.. dienos metu lyg ir jokio niezejimo nera.. buna dar ir pilvukas paniezti - bet sita nurasau odos tempimuisi. tai vat ir svarstau - ar lekt darytis tyrimus del tu blauzdu, ar gali buti besireiskianti cholestaze?

niežėjimas nebūtinai reiškia cholestazę...gali būti dėl vitaminų trūkumo, sauso oro ir dar daug daug priežasčių...Pasisakyk savo gydytojai, kad niežti, ir ji patars, ką daryti 4u.gif
Atsakyti