Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

Na va, mamytės, baigėsi mano bėdos su ta bjaurybe cholestaze smile.gif
21 d. (38 sav.) cezario pagalba susilaukiau sveikos ir gražios dukrytės wub.gif
Kadangi mano situacija po operacijos buvo sudėtinga, tik šiandien grįžom namo... Na bet baisiausia praeityje, dabar manau bus daugiau malonių rūpesčių...
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 12 28, 13:32)
merginos, o cholestazei budingas viso kuno niezejimas?

schmoll.gif nebudinga smile.gif man pradzioje niezedavo tik delnai ir pedos..smile.gif ..ir tik naktimis smile.gif kai eisi TA pasisakyk, padarys tyrimus nemokamai smile.gif
manoji cholestaze irgi jau baigesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2010 12 30, 19:28)
Na va, mamytės, baigėsi mano bėdos su ta bjaurybe cholestaze  smile.gif
21 d. (38 sav.) cezario pagalba susilaukiau sveikos ir gražios dukrytės  wub.gif
Kadangi mano situacija po operacijos buvo sudėtinga, tik šiandien grįžom namo... Na bet baisiausia praeityje, dabar manau bus daugiau malonių rūpesčių...

wub.gif

QUOTE(VELI @ 2010 12 31, 12:36)
schmoll.gif nebudinga smile.gif man pradzioje niezedavo tik delnai ir pedos..smile.gif ..ir tik naktimis smile.gif kai eisi TA pasisakyk, padarys tyrimus nemokamai smile.gif
manoji cholestaze irgi jau baigesi  thumbup.gif

būtina apie bet kokius nieštėjimus pasisakyti gydytojai ir, jei nekreipia dėmesio (pas mane net į nėščiosios kortelę įrašė), būtinai kreipkitės į šeimos gydytoją, kad padarytų tyrimus 4u.gif

Na, o man dar neaišku, kas yra, bet tikrai ne cholestazė. Iš vienos pusės gerai, bet iš kitos pusės...kas man yra, kad kepenų rodikliai normas viršija 6-8 kartus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 31 gruodžio 2010 - 12:59
QUOTE(libraja @ 2010 12 30, 20:28)
Na va, mamytės, baigėsi mano bėdos su ta bjaurybe cholestaze  smile.gif
21 d. (38 sav.) cezario pagalba susilaukiau sveikos ir gražios dukrytės  wub.gif

sveikinimai wub.gif
O del ko tau cezari dare? ir taip anksti?
ar kas nors dar negerai buvo
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 12 31, 13:58)
...kas man yra, kad kepenų rodikliai normas viršija 6-8 kartus???

g.gif hepatitas, gelta...
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2010 12 31, 15:28)
sveikinimai  wub.gif
O del ko tau cezari dare? ir taip anksti?
ar kas nors dar negerai buvo

Aciu smile.gif
Cezariui buvo daug indikaciju - tame tarpe ir cholestaze. Klinikose tai jau 37 sav. norejo, kad gimdyciau butent del cholestazes, bet mano gydytoja dar leido savaitele panesiot.
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausia su Naujais!

Jungiuosi prie jūsų temos, nes jau kuris laikas turi ir aš šitą bjaurybę. Tik mano nesudėtingos formos, sureagavo į vaistus, praktiškai fermentai grįžo į normą, bet daktarai sakė toliau gerti vaistus. Po kelių dienų sueina terminas ir siūlo gultis į skyrių, padaryti detalesnius tyrimus ir daktarai apie skatinimą pradėjo šnekėti. Kažkaip sunerimau, nes maniau, kad skatina tik esant sunkiai formai. Gal galite pasidalinti savo patirtimi, tos kurioms jau praeityje ar skatino, ar leido natūraliai laukti. Ir tos, kurioms dar gimdymas ateityje, kaip planuojatės? g.gif

Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 12 31, 14:58)
wub.gif
būtina apie bet kokius nieštėjimus pasisakyti gydytojai ir, jei nekreipia dėmesio (pas mane net į nėščiosios kortelę įrašė), būtinai kreipkitės į šeimos gydytoją, kad padarytų tyrimus  4u.gif

Na, o man dar neaišku, kas yra, bet tikrai ne cholestazė. Iš vienos pusės gerai, bet iš kitos pusės...kas man yra, kad kepenų rodikliai normas viršija 6-8 kartus???

Mano pirmojo nestumo atveju cholestaze peraugo i hepatoze.. kadangi kaklelis jau buvo 3-4 cm praviras - skatino gimdyma 38 sav.
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

besilaukdama pirmojo vaikelio ir as sirgau nesciuju cholestaze, gulejau pataloginiame, gydytojai seke iki 37sav, jiems ir buvo svarbiausias tikslas sulaukti to laiko, kai vaikelis yra subrendes, toliau jau gimdziau...ir turiu puiku suneli

antras nestumas seke po 9-10menesiu, ginekologe sake, jog didele tikimybe, jog ir sikart si liga gali pasireiksti, taciau... isnesiojau iki pat 40savaiciu ir aciu d ji nepasireiske

visom nestuke.gif prasidejus kasymuisi delnu, paddu ir viso kuno niezejimui butina kreiptis i gydytojus, o tada jau busite sekamos ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes,
Norejau pasiklausti, cholestazei nustatyti imami kepenu fermentu tyrimai? Kaip sitas veiksmas vyksta? Kazka reikia ryti- ar ziuri per krauja? Ta tyrima reikia atlikti valgius- nevalgius?
Sorry, kad tokie kvaili klausimai, bet itariu cholestaze, o mano daktare- atostogose, tai bsk panikuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 01 04, 17:30)
Sveikos nestukes,
Norejau pasiklausti, cholestazei nustatyti imami kepenu fermentu tyrimai? Kaip sitas veiksmas vyksta? Kazka reikia ryti- ar ziuri per krauja? Ta tyrima reikia atlikti valgius- nevalgius?
Sorry, kad tokie kvaili klausimai, bet itariu cholestaze, o mano daktare- atostogose, tai bsk panikuoju  blush2.gif

g.gif as tai nuvaziavau po darbo i geromeda, nusiurbe is venos krauja ir pasake rezultata... smile.gif
bet valdiskoje daro tuos tyrimus nemokamai smile.gif
Atsakyti
Jau gavau atsakymus- ŠF(ALP) padidejęs iki 106,9. Ka tai reiškia?! Kaip suprantu, cholestazeje pakite ir kiti rodikliai buna...? g.gif

QUOTE(VELI @ 2011 01 05, 15:41)
g.gif as tai nuvaziavau po darbo i geromeda, nusiurbe is venos krauja ir pasake rezultata... smile.gif
bet valdiskoje daro tuos tyrimus nemokamai smile.gif

Atsakyti