Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Tai kas sakė, kad mėsos ir daržovių prieš dedant į greitpuodį gražiai neapkepam? smile.gif
Atsakyti
bet vis tiek ne tas pats, aš paprastai kepdavau mėsytę, tada morkas įdėdavau, po to pomidorų padažo ir tik ant visko ryžius ir neilgai uždengus patroškinus viskas keliaudavo į lėkštes, man taip skaniau ax.gif
Atsakyti
Nematau problemos, kodėl tam gėriui greitpuodis netinka smile.gif
Atsakyti
Gerai kartas nuo karto paskaityti šią temą, iki šiol virdama plovą nekepinau nei mėsos nei daržovių, bet pabandysiu tikrai. O plovas greitpuodį nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
Visas darzoves ir mesa plovui kepinu tame paciame puode mirksiukas.gif

Paprastau naudoju plykitus ryzius. Vandensa pilu santykiu 2:1., t. y jei viena stikline ryziu, tai dvi to paties turio stiklines vandens.
Ryzius taipogi apkepinu pries pildama vandieni. Kepinu kol jie pasidaro skaidrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 lapkričio 2012 - 15:37
QUOTE(janna @ 2012 11 23, 15:36)
Visas darzoves ir mesa plovui kepinu tame paciame puode  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 23, 15:36)
Visas darzoves ir mesa plovui kepinu tame paciame puode  mirksiukas.gif

Paprastau naudoju plykitus ryzius. Vandensa pilu santykiu 2:1., t. y jei viena stikline ryziu, tai dvi to paties turio stiklines vandens.
Ryzius taipogi apkepinu pries pildama vandieni. Kepinu kol jie pasidaro skaidrus.

bandziau ir as kepinti viska tame paciame puode, bet viskas prisvila schmoll.gif bijau sugadinti dugna, daugiau neeksperementuoju, nes per brangus malonumas pirkti nauja greitpuodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 24, 11:55)
bandziau ir as kepinti viska tame paciame puode, bet viskas prisvila schmoll.gif bijau sugadinti dugna, daugiau neeksperementuoju, nes per brangus malonumas pirkti nauja greitpuodi 4u.gif

Man irgi plovas prisvyla, jei apkepu greitpuodyje...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 23, 16:36)
Visas darzoves ir mesa plovui kepinu tame paciame puode  mirksiukas.gif

Paprastau naudoju plykitus ryzius. Vandensa pilu santykiu 2:1., t. y jei viena stikline ryziu, tai dvi to paties turio stiklines vandens.
Ryzius taipogi apkepinu pries pildama vandieni. Kepinu kol jie pasidaro skaidrus.

Būtent ir aš taip darau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš ir turiu greitpuodį, bet dar gaminti su juo nemoku. O kaip gaminate sonkauliukus su raugintais kopūstais- ar kopūstus su šonkauliais tik sudedat į puodą, įpilat vandens, ir troškinat?
Ar prieš tai dar šonkaulius apkepate keptuvėje?
O kiek laiko troškinat?
Dėkui už atsakymus. ax.gif
Atsakyti
Mano šeimai labai skanu, o man labai greita taip paruošta mėsytė 4u.gif
išmušu nugarinę, ar sprandinę (per maišelį, kad prieskoniai nesitaškytu biggrin.gif ), pamirkau kiaušinyje, paskiui džiūvėsėliuose, apkepu ant gan karštos keptuvės. Dedu kepsniukus ant sietelio puode (prieš tai įpilu vos vos vandenuko, įdedu lauro lapų, pipiriukų, česnako), prikraunu beveiki iki viršaus ir troškinu apie 10-15 min (priklausomai nuo mėsos storio). Ir super išsitroškina, labai minkšta mėsytė būna thumbup.gif
Rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(de_za_vu @ 2012 11 25, 20:32)
Mano šeimai labai skanu, o man labai greita taip paruošta mėsytė 4u.gif
išmušu nugarinę, ar sprandinę (per maišelį, kad prieskoniai nesitaškytu  biggrin.gif ), pamirkau kiaušinyje, paskiui džiūvėsėliuose, apkepu ant gan karštos keptuvės. Dedu kepsniukus ant sietelio puode (prieš tai įpilu vos vos vandenuko, įdedu lauro lapų, pipiriukų, česnako), prikraunu beveiki iki viršaus ir troškinu apie 10-15 min (priklausomai nuo mėsos storio). Ir super išsitroškina, labai minkšta mėsytė būna thumbup.gif
Rekomenduoju cool.gif

Kaip skaniai skamba bigsmile.gif Mmmm biggrin.gif Reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti