Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Kaimuky gyvenu tai vietos yra kur pasiautėt assa.gif jei netingėsiu blush-anim-cl.gif tai ir jurginus šiandien pasodinsiu,nes eilę jau užsiėmė pomidorai hihihi.gif laukia prie šiltnamio durų
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 02, 13:52)
Kaimuky gyvenu tai vietos yra kur pasiautėt assa.gif jei netingėsiu blush-anim-cl.gif tai ir jurginus šiandien pasodinsiu,nes eilę jau užsiėmė pomidorai hihihi.gif laukia prie šiltnamio durų

Kaip as pavydziu, kaip as noriu prasinest, laisve sodint, ravet, laistyt, nu svajoniu svajone rolleyes.gif Noreciau koki pigu soda rast prie Kauno tada manes internetas nematytu lotuliukas.gif Jauciu siauteciau kaip isprotejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 12:49)
Kaip as noriu koki soduka turet, kad galet prisodint visokiu geliu, augaleliu, na darzovyciu, pomidorciku, agurku, ir balkono neuzkisti  rolleyes.gif

wacko.gif tai netik "geliomanija", bet ir "darzomanija" susirgtum hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 13:01)
Noreciau koki pigu soda rast prie Kauno tada manes internetas nematytu  lotuliukas.gif Jauciu siauteciau kaip isprotejus  lotuliukas.gif

...atvaryk pas many, rolleyes.gif as prie Kauno gyvenu, uzleisciau koki lysves galiuka, galetum reikstis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 02, 14:11)
wacko.gif tai netik "geliomanija", bet ir "darzomanija" susirgtum hihihi.gif  hihihi.gif
Papildyta:

...atvaryk pas many,  rolleyes.gif as prie Kauno gyvenu, uzleisciau koki lysves galiuka, galetum reikstis hihihi.gif

Pas mane apskritai tokia liga, kaip manija augalams. Auginu pomidorus, karnisomus, salotas, ridisiukus, svogunus balkone, dar galvoju kad kitais metais zemuoges auginsiu ir dar kokiu biesiuku daugiau.
Mes su vyru labai namuko ieskojom aplink Kauna, bet pasverem finansine padeti ir turim buta doh.gif O mes su vyru ne butuose auge, tai asvaltukas baigia is proto isvesti doh.gif
Man savas zemes lopinukas, jau naktim prades sapnuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 02, 11:18)
o sau nenori pasilikt, ar jau perlipt neina rolleyes.gif

nu čia kaip pataikei lotuliukas.gif , gi mes ligonės doh.gif
QUOTE(teska @ 2009 05 02, 13:18)
Man savas zemes lopinukas, jau naktim prades sapnuotis

Dar jaunutė, gal pagerės ekonomika LT ir užsidirbsit namukui su sklypeliu mirksiukas.gif , kuo nuoširdžiausiai linkiu 4u.gif
O aš bandau mažinti savo džiungles, į vieną krūvą sukišiu keturių rūšių kalėdukus, nžn kas iš to gausis, bet jie mane jau užkniso, išmest negaliu, atiduoti kam gaila blush2.gif doh.gif , tai nors žemę pakeisiu.
Atsakyti
Aš tai kartais džiaugiuos, kad neturiu jokio sklypelio, o tai būtų katastrofa doh.gif Turėtų surištom rankom vedžiot, kad tik kokio flenco neparsitemčiau lotuliukas.gif Aš tai maksimkose nieko gero namačiau verysad.gif , bet gavau užsakytas sėklas thumbup.gif (jau parduotuvių nebeužtenka doh.gif ), bet ten tokios įdomios instrukcijos g.gif Noriu paklaust, gal kuri auginosi granatmedį 'nana' iš sėklų. Ar tikrai reikia laikyt tas sėklas šaldytuve g.gif Aš buvau paprastą išsiauginus, tai suvalgius granatą, sukišau sėklas į žemę ir pridygo rolleyes.gif Tiesa, teko atsisveikint, nes labai jau subujojo, dabar draugės sode auga thumbup.gif

QUOTE(Brooke @ 2009 05 01, 20:36)
ODar būtų nieko, jei katės man jų neėstų, atai dabar tenka laikyt visas virtuvėj ir ten jau nelabai yra vietos daugiau padėt sad.gif

Maniškė irgi labai mėgsta gėles, bet ji gurmanė, tai ne visos tinka lotuliukas.gif Prisitaikiau prie jos skonio, kas jai patinka - neauginu ir visus perspėjus esu, kad ne viską temptu schmoll.gif Nors gavau vakar tulpių - tai šiandien draiskalai stovi - delikatesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosiu prie serganciuju GELIOMANIJA biggrin.gif blush2.gif Visi kampai, visos palanges apstatytos ir vis negana ax.gif Vyras jau susitaike su mano liga, tai Mamos dienos proga padovanojo Azalija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Piniginėje krizė, bet vistiek, nors du zombius phal. nežiniukus iš maksimkos parsivilkau už abu su nuolaida gavosi 10 Lt ax.gif
Buvau Senukuose, mačiau nukainuotą Miltonia, bet nedrįsau imti, nes kaina kaip ir didoka, net 20Lt už zombį-nežiniuką doh.gif , o skaičiau forume, kad jos kapriznos, gali ir nepasisekti atgaivinti.
Dabar mąstau, ale vistiek aš nesveika doh.gif , kaip norit sakykit lotuliukas.gif Ale už tai wub.gif , bus tų pinigų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 12:32)
Piniginėje krizė, bet vistiek, nors du zombius phal. nežiniukus iš maksimkos parsivilkau už abu su nuolaida gavosi 10 Lt  ax.gif
Buvau Senukuose, mačiau nukainuotą Miltonia, bet nedrįsau imti, nes kaina kaip ir didoka, net 20Lt už zombį-nežiniuką  doh.gif , o skaičiau forume, kad jos kapriznos, gali ir nepasisekti atgaivinti.
Dabar mąstau, ale vistiek aš nesveika  doh.gif , kaip norit sakykit  lotuliukas.gif Ale už tai  wub.gif , bus tų pinigų  cool.gif

Jau tikrai tie pinigai tokie: tai jų turi, tai nespėji net sumirksėti, o jų jau nebėr blink.gif Na, o pinigai investuoti į gėles lieka, ir netgi auga ir bujoja, ir visiems gražu, o mums ant dūšios ramu bigsmile.gif Ir ko gi daugiau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif varna pas mane irgi katinas zoledis mirksiukas.gif daug geliu teko atsisakyti,nes vos vienas lieka essen.gif ,bet orchideju nemegsta schmoll.gif ,tai turiu kur reikstis sokiai.gif
paskaitinejau apie nostalgija lysvem ir nutariau,kad man tas noras dar negryzo schmoll.gif blush2.gif neseniai is kaimuko pabegom... thumbup.gif tiek atraveta,atsidziaugta...( sklypas didelis buvo). Dabar tik gelytes ir braskes prie
namo,tai taip smagu thumbup.gif
O va su kambarinem tai ne kas...... g.gif galvoju galetu brangusis apie ziemos soda pasvajoti,bet pasiule geliu puse ismesti,atseit vistiek nezydi... doh.gif doh.gif
Na jis irgi ne gelyte,bet neismetu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kazkaip tylu cia siandien ax.gif gal rytoj maniakiu ,pirkinukais dziaugsimes ????????
Atsakyti
Išeidama jau iš Pramonės maximkos, įlindau pavėpsoti į šalia Kikos esantį gėlių skyrelį, na ir ką jūs manot, užmačiau visai neblogų mini bordavų phal. su dviem žiedynstiebiais ir tik po 20Lt blink.gif , o piniginė jau buvo ištuštinta blink.gif , taigi patyriau didelį stresą doh.gif , šiaip galėjau ko ėsti mažiau nupirkt lotuliukas.gif Na viliuosi, kad mano naujieji zombiai bent pasireikš lotuliukas.gif
Turiu namie vieną nemirtingą orchę, tai ji man gal kokius tris kartus jau buvo išvirtusi doh.gif
Atsakyti
rosee uzuojauta 4u.gif 4u.gif biggrin.gif ,taip jau buna....vos piniginej sausra ir tada prasideda doh.gif ax.gif ten grazi,ten dar grazesne mega_shok.gif O su sita diagnoze kompensuojamu''vaistuku'' paso neisduoda?? g.gif isivaizduojat kaip uzgyventume yahoo.gif yess.gif
Atsakyti