Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 03, 18:32)
rosee uzuojauta  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif ,taip jau buna

na ačiū, bet gal ir gerai, o tai palangės ne guminės biggrin.gif, o čia mano dalis "salotyno"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 gegužės 2009 - 19:08
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 20:41)
na ačiū, bet gal ir gerai, o tai palangės ne guminės  biggrin.gif, o čia mano dalis "salotyno"
user posted image

bigsmile.gif salotos tai geros su ''mesyte'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
norėjau paklausti,ar jūsų katė ne kapsto gėlių,o jei taip,kaip apsaugoti,mano katė ypač mėgsta kaktusus?
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2009 05 03, 19:49)
norėjau paklausti,ar jūsų katė ne kapsto gėlių,o jei taip,kaip apsaugoti,mano katė ypač mėgsta kaktusus?

nea, nekapsto, čia britų trumpaplaukis. Bandykit, kol atpras, apdėti žemę greipfruto žievelėmis mirksiukas.gif , jie schmoll.gif , tik, kai apdžius, pakeiskite ir vėl pakartokite, vėliau jau pats nelys.
Atsakyti
Merginos, siandien pagaliau nusipirkau issvajotaja gebene wub.gif wub.gif Na taip gera ant sirdies, kad net nemoku apsakyt. Toks vaizdas lyg zygdarbi atlikau thumbup.gif thumbup.gif Tikiuosi nenunyks... jau apiprausiau nuo dulkiu, po savaiteles bandysiu persodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 18:41)
na ačiū, bet gal ir gerai, o tai palangės ne guminės  biggrin.gif, o čia mano dalis "salotyno"
user posted image

rosee nu bet ant kilimelio gele graziausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 03, 20:07)
Merginos, siandien pagaliau nusipirkau issvajotaja gebene  wub.gif  wub.gif 

Tai gal parodytumei ligonėms ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 03, 20:18)
rosee nu bet ant kilimelio gele graziausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visur ieškau savo "gėlei" smidro, bet nerandu pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 21:22)
Tai gal parodytumei ligonėms  ax.gif

Pasitaisau mirksiukas.gif Atsiprasau uz foto kokybe...
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 21:22)
visur ieškau savo "gėlei" smidro, bet nerandu pirkt  smile.gif

Pala, o katems tinka smidras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 03, 20:29)
Pasitaisau 
Pala, o katems tinka smidras?  g.gif

Graži tavo gebenė, aš saviškę į darbą išnešiau, kad galėčiau ką kitą pastatyti lotuliukas.gif , bet man kažko lapai džiuvinėja, ai, nesutariu aš su ja, o kita marga gebenė, tai pamiriojo...
Čia ištremtas į darbą biggrin.gif
user posted image
Smidrą katės ėda, lb sveika, valosi skrandukas, tik niekur nematau pirkt.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 03, 21:35)
Graži tavo gebenė, aš saviškę į darbą išnešiau, kad galėčiau ką kitą pastatyti  lotuliukas.gif , bet man kažko lapai džiuvinėja, ai, nesutariu aš su ja, o kita marga gebenė, tai pamiriojo...
Čia ištremtas į darbą  biggrin.gif
user posted image
Smidrą katės ėda, lb sveika, valosi skrandukas, tik niekur nematau pirkt.

Labai grazi tavo gebene wub.gif Man apskritai, gebenes vos ne graziausios svyrancios geles. O katems ne chlorofitai labiau tinka nei smidrai? Maniske tai sita ir nolina doroja doh.gif Jau nolina saugau kaip savo aki, net i balkona istremiau, kad kate nepasiektu, bet tik duris praverk ir chapt is karto..
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 03, 20:39)
Maniske tai sita ir nolina doroja

Na pradžioje apuostė, apžiūrėjo, bet nelenda prie nolinos, pasakiau griežtai NEGALIMA smile.gif
user posted image
Atsakyti
o kaip smidras atrodo ? mastau.gif
Atsakyti