Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 12, 15:55)
  prisižadu kitą savaitę neiti... ax.gif

Nusispjauk 3 kartus per kairį petį,ar nebus taip kad vietoj vieno karto kokius du prarevizuosi gėlių kvartalą

QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 18:09)
jau gali pastebėti, kad namie iš 2 orchių pasidarė 7  unsure.gif

O tu nesakyk kad pati pirkai,sakyk vieną kaimynė atidavė,kitą draugė,kitą dar kas nors ir išvis primink kad pavasaris ir viskas daugintis pradeda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 12 gegužės 2009 - 17:18
As suskaiciavau namie 56 vazoniukai sumazinau biskiuka skaiciu, mamai praveziau vienodas, ir per sia savaite tik vienas amariliukas naujas. O jau net antradienis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai galiu vel sau leisti nauju geliu, nes jau vietos visai nebuvo, o dabar biskiuka atsirado. Jeigu kas pamatys mandresniu amariliu, geltona klivija na ir zinoma orchyciu garsiai praneskit, nes as po pardes negaliu lakstyt vaikas vel apsirgo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 12 gegužės 2009 - 17:58
QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 19:09)
niu, bet kartą manęs sulaukė citrininė orxutė. o metodą tik antrą kartą taikiau  ax.gif ir biškį jau mb bijojau, jau gali pastebėti, kad namie iš 2 orchių pasidarė 7  unsure.gif

lotuliukas.gif na augalai tai juk dauginasi...??? lotuliukas.gif avietės pvz..... thumbup.gif
Atsakyti
As namie nei vieno pirkto neturiu visur gaunu is draugiu geru,arba vaiku priaugina jau turimos, bet vyras nedurnas zino, kokios tos drauges ir kaip greitai geles vaikus augina ypac orches lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif nea,spjaudytis tai nesispjaudysiu,nes dar nuskesiu blush2.gif lotuliukas.gif šiaip tai tą kvartalą apeiti tik kartą per savaitę galiu,o kartais ir rečiau... verysad.gif ,visai nepakeliui... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 12, 17:19)
lotuliukas.gif na augalai tai juk dauginasi...???  lotuliukas.gif avietės pvz..... thumbup.gif

avietėm gal neapgaučiau, bet ant amarilių yra pasakęs gerberos, ant pelargonijų lyg tais jurginukai biggrin.gif
tik jau iki tokio lygio nepatikėtų, jei iš maksimos į mašiną su gėle pareičiau ir sakyčiau, kad draugė atidavė g.gif bet pora esu parsivežusi ir už nugaros slėpdama parnešusi cool.gif o pastatai ir ramu, nebemato rolleyes.gif
Atsakyti
kiek kiek... swoon.gif Teskai first.gif
Reiks man savus vazonus kada suskaičiuoti, bet tikrai tiek nebus cool.gif
Maniškis nieko nepastebėjo ax.gif ir a.d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 12 gegužės 2009 - 17:43
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 19:22)
As namie nei vieno pirkto neturiu visur gaunu is draugiu geru,arba vaiku priaugina jau turimos, bet vyras nedurnas zino, kokios tos drauges ir kaip greitai geles vaikus augina ypac orches  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
blink.gif na teska-normaliai... g.gif lotuliukas.gif pas mane tik 32 ir tai MB liepia retint džiungles... blush2.gif nors jau vis rečiau užsimena..?? g.gif kažin susitaikė??? blush2.gif o gal dabar kai daug žydinčių ir jam gražu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 12, 18:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
blink.gif na teska-normaliai... g.gif  lotuliukas.gif  pas mane tik 32 ir tai MB liepia retint džiungles... blush2.gif  nors jau vis rečiau užsimena..?? g.gif kažin susitaikė??? blush2.gif o gal dabar kai daug žydinčių ir jam gražu... bigsmile.gif

Cia mano apskritai visos,tik be pomidoru agurku ir sezoniniu tokiu kaip petunijos balkone, ir dar kazkokie zirniai baltai zydintys vijokliai, mesiu lauk as juos, tik vieta uzima o naudos jokios.
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 19:54)
Cia mano apskritai visos,tik  be pomidoru agurku ir sezoniniu tokiu kaip petunijos balkone, ir dar kazkokie zirniai baltai zydintys vijokliai, mesiu lauk as juos, tik vieta uzima o naudos jokios.

g.gif taip ir įsivaizdavau... mirksiukas.gif mano 9 kitokios...kitos orchės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 12, 19:01)
g.gif taip ir įsivaizdavau... mirksiukas.gif mano 9 kitokios...kitos orchės  ax.gif

Pagal skaiciu pas mane orches ir ima virsu, antroj vietoj amariliai, pelergonijos trecia vieta, o tada po viena dvi kitokiu, bet pagrinda orches sudaro, ir amariliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 12 gegužės 2009 - 18:03
jetus ir as susirgau orchimanija,pas mane ju tik 10 jau,visos palanges nukrautos,ir vis dar norisi,o deti nera kur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 12 gegužės 2009 - 18:13