Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(odelija1 @ 2009 05 12, 19:12)
jetus ir as susirgau orchimanija,pas mane ju tik 10 jau,visos palanges nukrautos,ir vis dar norisi,o deti nera kur  doh.gif

Tai cia dar mazai pas tave ju yra blush2.gif Dar laisvai iki 30 skaiciu galima kelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Orchimanės, sakykit, o dendrobius auginat irgi persišviečiančiuose vazonėliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 05 12, 20:12)
jetus ir as susirgau orchimanija,pas mane ju tik 10 jau,visos palanges nukrautos,ir vis dar norisi,o deti nera kur  doh.gif

g.gif stalai,spintelės,lentynos ant sienų...... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 05 12, 20:32)
Orchimanės, sakykit, o dendrobius auginat irgi persišviečiančiuose vazonėliuose g.gif

schmoll.gif na aš tai ne g.gif ir dar į keraminius sudėjus...tik va laistydama tai atidžiai žiūriu ar reikia,nes du pirmuosius supūdžiau ir išmečiau... doh.gif o pasirodo galėjau atžalėlių pasiauginti frusty.gif fool.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš į išprotėjusių būrelį smile.gif Maniškiai džiaugėsi ,kad namuos gražu,gėlių visokių pilna,žalia.O kai man išvažiavus, palaistyt teko išnešiot 8 laistytuvus vandens per tris aukštus, tai pradėjo kreivai žiūrėt schmoll.gif Dabar jau į gėlių skyrių su manim neina ir manęs neleidžia bash.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2009 05 13, 08:24)
Prisijungiu ir aš į išprotėjusių būrelį smile.gif  Maniškiai džiaugėsi ,kad namuos gražu,gėlių visokių pilna,žalia.O kai man išvažiavus, palaistyt teko išnešiot 8 laistytuvus vandens per tris aukštus, tai pradėjo kreivai žiūrėt schmoll.gif Dabar jau į gėlių skyrių su manim neina ir manęs neleidžia bash.gif  protest.gif

Detaliau detaliau, kokias augini, kiek, kokios pacios paciausios mirksiukas.gif
Graziausiuju foto ax.gif Darom prisirasyma kaip reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitos nežinau pavadinimo, bet mylimiausia. ax.gif

user posted image

Čia iš Egipto atžalos.

user posted image

user posted image
user posted image

Citrinmedžiai

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Orchidėjos (tik žydinčios)

user posted image

user posted image

user posted image

Avokadas iš kauliuko.

user posted image

Kitos gėlės.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
rozarka pas tave visas botanikos sodas lotuliukas.gif ,kada tu speji visas priziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 13 gegužės 2009 - 15:20
QUOTE(odelija1 @ 2009 05 13, 17:19)
rozarka pas tave visas botanikos sodas lotuliukas.gif ,kada tu speji visas priziuret g.gif

Čia nevisos smile.gif Užtat ir pradėjo protestuot,kad jau perdaug nono.gif nono.gif
O prižiūrėt,tai kad pačios man auga ax.gif
Atsakyti
labiausiai esu suzaveta orchidejomis,liuks
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2009 05 13, 16:34)
O prižiūrėt,tai kad pačios man auga ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is manes pirma vieta nuvove lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikes pasistengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rozarka thumbup.gif ,bet ta vijokle su ruzavais ziedais ,kas ji? 4u.gif
Atsakyti