Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Kaip saunu kai teik daug vietos pas Rozarka, o kieme ir prasinesti gali? Kaip tu su anturiu susikalbi (jeigu gerai iziurejau, kad ten anturis), man kuri laika lapai rudavo, o dabar jau nauji pradeda augti.
Atsakyti
Rozarka šaunuolė thumbup.gif O namiškiai ryškiai įsivaizdavo, kad jų priežiūra kaip dirbtinių lotuliukas.gif Man tai labai patiko iš 3 nuotraukos, net nežinau kas ten g.gif Ir citrinmedžiai thumbup.gif Man tai nepavyko su jais susidraugaut doh.gif
Išties, kas ten per vijoklis su žiedais g.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 13, 18:53)
Rozarka šaunuolė thumbup.gif O namiškiai ryškiai įsivaizdavo, kad jų priežiūra kaip dirbtinių lotuliukas.gif  Man tai labai patiko iš 3 nuotraukos, net nežinau kas ten g.gif  Ir citrinmedžiai thumbup.gif Man tai nepavyko su jais susidraugaut doh.gif 
Išties, kas ten per vijoklis su žiedais g.gif

Čia vijoklinė bugenvilija. Vežiausi iš Egipto nuskynus gan daug,bet prigijo tik dvi šakelės.Vasarą išnešu laukan,tai žiedais pasidengia visos šakelės ,o žiedai pasidaro ryškiai rausvi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 13, 18:33)
Kaip saunu kai teik daug vietos pas Rozarka, o kieme ir prasinesti gali? Kaip tu su anturiu susikalbi (jeigu gerai iziurejau, kad ten anturis), man kuri laika lapai rudavo, o dabar jau nauji pradeda augti.

Nežinau,ar čia anturis,bet gavau dovanų šakelę, o rudenį žydėjo. Buvo du tamsiai raudoni žiedai lygiai tokie patys kaip kalijų,tik be stiebo smile.gif beje,jam jau penki metai,o augti irgi nelabai norėjo,tai aš ir nešokinėjau apie jį smile.gif Beje,su visomis gėlėmis aš taip elgiuosi t.y.nori gyventi ,tai gyvenk ir stenkis,o jei ne,bus kita smile.gif Ir tfu tfu tfu ,kad neprasišnekėjus,kažkaip auga biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane su kitom gelem ir taip nori gyveni, nori ne, bet su orchem ir amariliais tai pazaidziu labai jau man patinka. Savaitgali mamai padejau aplinka patvarkyt, darziuka pasodint, tai visais sonais skaudanciais ciut pajudu, bet sirdis dziaugias.
Atsakyti
jaučiu, krizės akivaizdoje visas anonimines gėliomanes reikia registruoti ir atiduoti odetai čičkauskaitei į kur dingsta pinigai biggrin.gif
šiandien pažiūrėjau, tai nutariau rytoj į karmelitą nevažiuoti, o šiandien maximoj prie gėlių neiti help.gif pioneer.gif
Atsakyti
Jo Odeta Tikrai rastu kur sutaupyt doh.gif Tik, kad man jau ir taip baisiai mazai pirkiniu, o jei dar taupyt reiketu, tai doh.gif Nieko nerandu nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 14, 14:45)
Nieko nerandu nusipirkti  doh.gif

lituanicos iki yra gražių dendrobių, baltų, violetinių... nail.gif biggrin.gif 28 litai.
Atsakyti
4u.gif Rozarka 4u.gif -matosi ,kad visa širdimi myli augalus 4u.gif
Labiausiai man patiko citrinmedžiai ir kitit augalai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 05 14, 19:45)
4u.gif Rozarka 4u.gif -matosi ,kad visa širdimi myli  augalus 4u.gif
Labiausiai man patiko citrinmedžiai ir kitit augalai
4u.gif

AČIŪ smile.gif
Atsakyti
blush2.gif na va,iki susitvarkiau visos išbėgiojo lens.gif persodinėjau savo trečiadieninius laimikius-išėjau pasižvalgyti,tai parsitempiau 6 orches doh.gif ax.gif dar ''reanimacinėj prasiėjau''-su viena atsisveikinau,o kitos labai pasitaisę thumbup.gif
4u.gif Rozarka,na ir gėlynai blink.gif o,tai ir lauke panašiai??? g.gif gražumynai wub.gif na pabėgsiu ir aš,į darbuką rytoj... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 14, 22:51)
persodinėjau savo trečiadieninius laimikius-išėjau pasižvalgyti,tai parsitempiau 6 orches

O tai ar būtina persodinti? Aš tai ne visas persodinu, tik pagal reikalą.
Joo.. bijau jau eiti į pardes, o tai kojos nevalingai nuneša prie gėlių stelažų doh.gif
Ėt, norėtusi dar kokios raibuolės rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=jolla42,2009 05 15, 00:51]
blush2.gif na va,iki susitvarkiau visos išbėgiojo lens.gif persodinėjau savo trečiadieninius laimikius-išėjau pasižvalgyti,tai parsitempiau 6 orches doh.gif ax.gif dar ''reanimacinėj prasiėjau''-su viena atsisveikinau,o kitos labai pasitaisę thumbup.gif
4u.gif Rozarka,na ir gėlynai blink.gif o,tai ir lauke panašiai??? g.gif gražumynai wub.gif na pabėgsiu ir aš,į darbuką rytoj... mirksiukas.gif
[/quot

y
Yra ir lauke,kai bus laiko pafotkysiu ir tenai smile.gif
Atsakyti