QUOTE(pienas @ 2009 01 16, 13:22)
As jau po operacijos namuose. Paguldyta buvau pirmadieni isleista tik vakar. KAip seksis toliau neisivaizduoju. Operacija buvo sunki. Kaula gremze, kaulus pjauste, durste metalu, isoreje ant didziojo pirsto turiu dvi metalo ausytes. VIsa konstrukcija isims po dvieju menesiu. Kojos kaip ir neskauda, nuskausminamuosius suleido tik viena karta.. daugiau nereikia. KOja beveik netinsta, nes ji kauleta ir "be mesos"

... bet kai nuleidziu zemyn, tai tvinksi. Su ortopediniu batu vaikscioti labai nepatogu ir sudetinga. Jo privalumus matau tik lipant laiptais. Teko uzlipti net i antra auksta

Nu gal ismoksiu dar juo naudotis. Zodziu ikliuvau ir nezinau kaip su tuo gyjimu man cia bus. Ateinanti penkadieni reikes nuzygiuoti iki poliklinikos, gal ten siules isims ir uzdarys biuleteni. Dirbsiu namuose.
Nepergyvenk, viskas bus gerai,

tas laikotarpis praeis po truputi. Zinok su orto batu vaikscioti daug geriau, nei ,kai man, su ramentais reikejo soliuoti ant vienos kojos tris sav. Ejimas su tuo orto batu, po ramentu atrode rojus. as jau kita penktadieni tureciau pradeti visa peda minti.
Stebek kad temeraturos nebutu, jei nera viskas gerai, gerk vitaminus ir parasyk kaip seksis toliau. Svarbiausiai kad tau kojos neskauda ir ji netinsta. Semes