Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Dabar jau manau, kad geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų 2-3 metai. Nors kelis mėnesius po antrojo vaikelio gimimo taip nebegalvojau. lotuliukas.gif Tarp mano vaikų 2 metų ir 22 dienų skirtumas. Jei bus trečias vaikas, tai norėčiau, kad būtų tarp vidurinio ir trečio vaiko ne mažesnis kaip 3 metų skirtumas. wub.gif
Atsakyti
Tarp maniškių irgi 3 metų skirtumas . Būtų mažesnis jei būtų mano valia ,bet dabar manau ,kad gerai kad taip nepavyko ,nes vyresnysis dar daug dėmesio reikalauja net daugiau nei mažoji . g.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
As norejau kokiu 2 metu skirtumo,bet gausis 2m ir 7 men 4u.gif nei daug,nei mazai wub.gif su treciu pasistengsim mazesni skirtuma padaryt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad NEgeriausias skirtumas tarp vaikų yra 1 metai.Aišku, jie auga kaip dvyniai, bet kaip tarpusavyje plakasi? box.gif bash.gif .Vienų negalima jų palikti nono.gif .Be to moteriai sunku vieną po kito išnešioti ir gimdyti.Labai sunku po to "atnaujinti" organimą.O po to geri visi skirtumai,manau,nou 2...ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 03 01, 08:14)
Galiu pasakyt, kad NEgeriausias skirtumas tarp vaikų yra 1 metai.Aišku, jie auga kaip dvyniai, bet kaip tarpusavyje plakasi? box.gif  bash.gif .Vienų negalima jų palikti nono.gif .Be to moteriai sunku vieną po kito išnešioti ir gimdyti.Labai sunku po to "atnaujinti" organimą.O po to geri visi skirtumai,manau,nou 2...ir t.t. biggrin.gif

Oi,plakasi vaikai ir ne 1 metu skirtumo blink.gif Pamenu mes su sese,oho kaip kaldavomes,net i atskirus kambarius budavom uzdaromos daznai,o tarp musu skirtumas 3,5m blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2006 03 01, 19:40)
Oi,plakasi vaikai ir ne 1 metu skirtumo blink.gif Pamenu mes su sese,oho kaip kaldavomes,net i atskirus kambarius budavom uzdaromos daznai,o tarp musu skirtumas 3,5m blink.gif  blush2.gif

Ką norėt iš vaikų, jei vaikystėje aš irgi plakiausi su sese g.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 11 menesių skirtumas,negaliu atsidžiaugti ,kad netempiau ilgai su antru,jie puikiai sutaria ,žaidžia kartu.Pati augau su 3metaip jaunesniu broliu ,tai irgi gerai sutarem visa laika,tad manau,kad geriausia ,kad tarp vaiku nebutu didelio skirtumo,jiems juk daug smagiau dviese. smile.gif Tik va su trečiu tai jau kitaip,nes uz mano jauneli jis bus net 6 metais jaunesnis g.gif Bet tikiuosi ,kad vaikai jį priims į savo kompanija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 03 01, 08:14)
Galiu pasakyt, kad NEgeriausias skirtumas tarp vaikų yra 1 metai.Aišku, jie auga kaip dvyniai, bet kaip tarpusavyje plakasi? box.gif  bash.gif .Vienų negalima jų palikti nono.gif .Be to moteriai sunku vieną po kito išnešioti ir gimdyti.Labai sunku po to "atnaujinti" organimą.O po to geri visi skirtumai,manau,nou 2...ir t.t. biggrin.gif

Ne visada jie ir plakasi bash.gif . Labai anksti vaikus reikia mokyti žaisti kartu. Ir visai nebūtina apkrauti begalybe žaislų.
Sutinku, kad moteriai sunku vieną po kito išnešioti ir pagimdyti kelis vaikus. Tačiau būryje auga vaikai labai draugiški. Mano vyriausiai buvo 5 su puse, kai gimė jauniausias. Labai draugiškai augo. Tiesa, buvo ir pykčių, peštynių, tačiau didžiausia bausmė - atskirti juos į skirtingus kambarius. Neištverdavo vienas be kito. Kad jie augtų draugiškai, reikia labai daug su vaikais užsiiminėti, mokyti, žaisti. Bet užaugę jie nebeina ieškoti draugų kitur. Draugai jų ieško. O kai neapkraunam vaikų begalybe žaislų, jie tik kūrybingesti auga, patys sau žaiskus konstruoja. Pvz. riedlentę susimontavo iš ratukų nuo lovytės ir paprasčiausios lentos. Ir buvo laimingi, kad kiti tokios neturi.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 03 03, 08:36)
Ne visada jie ir plakasi  bash.gif . Labai anksti vaikus reikia mokyti žaisti kartu. Ir visai nebūtina apkrauti begalybe žaislų. 
Sutinku, kad  moteriai sunku vieną po kito išnešioti ir pagimdyti kelis vaikus. Tačiau būryje auga vaikai labai draugiški. Mano vyriausiai buvo 5 su puse, kai gimė jauniausias. Labai draugiškai augo. Tiesa, buvo ir pykčių, peštynių, tačiau didžiausia bausmė - atskirti juos į skirtingus kambarius. Neištverdavo vienas be kito. Kad jie augtų draugiškai, reikia labai daug su vaikais užsiiminėti, mokyti, žaisti. Bet užaugę jie nebeina ieškoti draugų kitur. Draugai jų ieško. O kai neapkraunam vaikų begalybe žaislų, jie tik kūrybingesti auga, patys sau žaiskus konstruoja. Pvz. riedlentę susimontavo iš ratukų nuo lovytės ir paprasčiausios lentos. Ir buvo laimingi, kad kiti tokios neturi.

sveika,kolege!kaip sekasi su tokia kompanija?visiskai su tavim sutinku.o skirtumas tarp vaiku 3metai-pats geriausias.mano visi gime mazdaug tokiu skirtumu.labai lengva po to sekancius auginti(mama laisvesne),nes 3m vyresnis vaikas moka maziukus uzimti.
Atsakyti
QUOTE(sara4 @ 2006 03 03, 11:13)
sveika,kolege!kaip sekasi su tokia kompanija?visiskai su tavim sutinku.o skirtumas tarp vaiku 3metai-pats geriausias.mano visi gime mazdaug tokiu skirtumu.labai lengva po to sekancius auginti(mama laisvesne),nes 3m vyresnis vaikas moka maziukus uzimti.

Labukas, Sara4 . Gerai jau man sekasi thumbup.gif . Vaikus jau užauginau doh.gif . Jie jau mano savarankiški mirksiukas.gif . Mano jauniausias irgi Martynas. Gimęs 1986m wub.gif .
Visus keturis skubėjau pagimdyt, nes labai norėjau, kad kai man bus 30, jie jau būtų prakutę (vaikščiukai user posted image ). O augo labai draugiškai friends.gif . Aišku, be tėčio pagalbos būtų buvę labai sunku cool.gif . Gal ir nebūčiau tiek ryžusis gimdyti doh.gif . Bet tėtis labai užsiiminėdavo su vaikais, daug keliavom su palapinėm tourist5.gif , buvom skautai user posted image . Tiksliau jie buvo, o aš buvau tik skauto žmona ir skautų mama mirksiukas.gif . Laaaaaabai geras užsiėmimas vaikams thumbup.gif .
Atsakyti
Manau geriausias skirtumas 2-3m. Ir pati mamai dar karta nereikia pratintis prie to ritmo ir gimdyti zymiai lengviau, ir vaikuciu interesai paaugus bus panasus. Tarp mano dukryciu skirtumas beveik 1,8m. Ir labai dziaugiuosi. kad ilgai su antru netempem thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tarp mano dukryciu-1.5m skirtumas.nera daug, nera lengva, bet zinau, kad dar puse metu ir visi kudikiu vargai bus praeity.0 tada ir atsikvepsim! thumbup.gif
manau geraisia tarp vaikuciu iki 3m skirtumas.ir del mamos, ir del vaiku.
Atsakyti