Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Tarp mano mergaičių skirtumas yra 3 m. 8 mėn. thumbup.gif Abi draugės nerealios, meilė begalinė. Tikiuosi ir toliau taip bus. smile.gif
Atsakyti
Geriausias, o gal įprastinis mūsų akiai ir visuomenei būtų 2 metai. Man jokio skirtumo, mano mergičkų skirtumas tik 1,5m., bet tik kad aš fiziškai daugiau pradžioj buvau išsekus. O kas sako, kad aš po 3 metų pertraukos nebūsiu išsekus. Ar kad dabar labai brangindaos, mylėdamos ir besidžiaugdamos viena kita, suaugę nepradės nekęsti. Juk mes žmogai ne visažiniai, o ir mums į galvas šauna tokie velniukai, kad niekaip neatspėsi kiek tas skirtumas yra gerai ir koks jis turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Sakyčiau geriausiai sutaria pametinukai bent jau kiek aš jų pažįstu.Na o pas mane tarp vieno sūnaus ir kito yra keturiolika metų skirumas-nėra jokio ryšio.
Atsakyti
O koks geriausias metų skirtumas tarp antro vaiko ir trečio g.gif g.gif g.gif Didesnis (daugiau kaip 3-4m.) ar mažesnis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Isiterpsiu ir as biggrin.gif

Pagal patirti ( vyro sesers) mergaiciu skirtumas 1,8m - tai kosmaras kazkoks - jei nepadetu mociute tai nu dar karta kosmaras...be abejo viskas priklauso nuo paciu vaiku - jos abi viena kitai trukdo piesti, zaisti ir t.t. amzinos pestynes ir kova uz buvi, ai nepaminejau kad vienai 4 m, o kitai 2,2m.....tai kai pradedu galvoti, kad mano mergina 1,2m vos ne daugiau moka nei jos abi.....nes joms niekas neidomu apart amzino dukimo ir pesimosi....

axs kazkaip galvojau kad optimaliausia kai vienas vaikas gimsta, o kitas buna pirmokelis, kad kai pirmokeli isleidi i mokykla paciai but namie, nes tokie laikai, kad man labai baisu butu 6m vaikiuka isleist i mokykla, kad kai jis grys, bus vienas namie, neduokdie buna blogu zmoniu ir paskambins i duris ir pan...ai man gal paranoja, bet kai skaiciau pasisakymu,s kad vaikui nukencia mokslai, nes jaunesnis broliukas-sesute rupi labiau....

zodziu cia amzinas klausimas, i kuri tiesioginio atsakymo ir nera...galima gincytis iki begalybes....viskas priklauso nuo paciu vaiku, nuo tevu poziurio i vaikus ir t.t.

cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Dar neturiu vaikų, bet tarp manęs ir sesės 1,5 metų skirtumas. Kokiu 3-11 metų labai pešdavomės, viskuo nepasidalindavom. Bet kai man sukako 12 metų, aprimom. Tapom netgi draugėmis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nike @ 2006 05 11, 13:08)
Isiterpsiu ir as  biggrin.gif

Pagal patirti ( vyro sesers) mergaiciu skirtumas 1,8m - tai kosmaras kazkoks - jei nepadetu mociute tai nu dar karta kosmaras...be abejo viskas priklauso nuo paciu vaiku - jos abi viena kitai trukdo piesti, zaisti ir t.t. amzinos pestynes ir kova uz buvi, ai nepaminejau kad vienai 4 m, o kitai 2,2m.....tai kai pradedu galvoti, kad mano mergina 1,2m vos ne daugiau moka nei jos abi.....nes joms niekas neidomu apart amzino dukimo ir pesimosi....

axs kazkaip galvojau kad optimaliausia kai vienas vaikas gimsta, o kitas buna pirmokelis, kad kai pirmokeli isleidi i mokykla paciai but namie, nes tokie laikai, kad man labai baisu butu 6m vaikiuka isleist i mokykla, kad kai jis grys, bus vienas namie, neduokdie buna blogu zmoniu ir paskambins i duris ir pan...ai man gal paranoja, bet kai skaiciau pasisakymu,s kad vaikui nukencia mokslai, nes jaunesnis broliukas-sesute rupi labiau....

zodziu cia amzinas klausimas, i kuri tiesioginio atsakymo ir nera...galima gincytis iki begalybes....viskas priklauso nuo paciu vaiku, nuo tevu poziurio i vaikus ir t.t.
cia mano nuomone  4u.gif

Ir aš su sese taip pešdavomės. Mes labai konkuruodavom dėl tėvų ir močiutės dėmesio. Ir mes labai daug siusdavom wink.gif gi vis tiek vaikai thumbup.gif
Atsakyti
Tarp maniškių skirtumas beveik 10 metų-gan didelis.... ax.gif -dabar dar žaidžias kartu,o praėjus dar porai metų, tikrai jie nebeturės bendrų žaidimų.Geriausias skirtumas tarp vaikų manau yra 3-4metai.
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2006 05 20, 14:12)
Tarp maniškių skirtumas beveik 10 metų-gan didelis.... ax.gif -dabar dar žaidžias kartu,o praėjus dar porai metų, tikrai jie nebeturės bendrų žaidimų.Geriausias skirtumas tarp vaikų manau yra 3-4metai.

Tarp maniškių 9 metai skirtumas, tačiau tai jau ne mano valioje buvo, norėjom mažesnio metų skirtumo...Tačiau turiu gyvą pavyzdį, kur skirtumas tarp vaikų 4 metai- tai niekad taip nenorėčiau, kažkoks košmaras - vyresnėlis skriaudžia mažiuką, jam visko to paties reikia, kaprizinasi, vienu žodžiu reikalauja daugiau dėmesio nei mažiukas, vargu ar jie draugais greitu metu taps. Aišku, čia viskas nuo vaikų charakterio priklauso. Tarp mūsų su seserim 8 metai skirtumas, iš pradžių nelabai rasdavom bendrų interesų, bet dabar, kai jau suaugom - labai geros draugės.
Atsakyti
Tarp dukros ir sūnaus- 10 m. skirtumas, daugoka, bet yra kaip yra.
Dukra- didžioji mano pagalbininkė prižiūrint mažylį, o ir šio meilė sesei wub.gif
didelė.
Atsakyti
QUOTE(Daiv@ @ 2006 05 09, 11:31)
O koks geriausias metų skirtumas tarp antro vaiko ir trečio  g.gif  g.gif  g.gif Didesnis (daugiau kaip 3-4m.) ar mažesnis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tarp vyresniu vaiku skirtumas - 2 metai. Tarp antro ir trecio - jau 11 metu...Taip jau isejo. Uztat taip man padeda, ypac 13 m. dukra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , tarp mano panikių skirtumas beveik 5m. Aš manau tai normalus skirtumas .Ir mama atsigavusi ,ir leliukas paaugęs ,visiems gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
na man 16, o mamukas laukiasi mirksiukas.gif aš taip pat labai laukiu, žinau, jog bendrų žaidimų jau nerasiu, bet tai nesvarbu smile.gif aš nuo mažens eidavau prie giminių, kaimynių, kurios turi 2.gif , tada jau net draugių nereikdavo lotuliukas.gif dabar, kai bus toks artimas žmogiukas, jaučiu, kad jei ne mokslai, tai būčiau ir būčiau, nes man su tokiais neatsibosta (žinau, nes jau ne vieną prižiūrėjus) biggrin.gif

na tik dėl vieno dalyko labai gaila: kai aš išvažiuosiu studijuoti, tai broliukas/sesutė manęs nepažinos kaip sesės, visgi nebūsiu tokia artima sad.gif
Atsakyti