Isiterpsiu ir as
Pagal patirti ( vyro sesers) mergaiciu skirtumas 1,8m - tai kosmaras kazkoks - jei nepadetu mociute tai nu dar karta kosmaras...be abejo viskas priklauso nuo paciu vaiku - jos abi viena kitai trukdo piesti, zaisti ir t.t. amzinos pestynes ir kova uz buvi, ai nepaminejau kad vienai 4 m, o kitai 2,2m.....tai kai pradedu galvoti, kad mano mergina 1,2m vos ne daugiau moka nei jos abi.....nes joms niekas neidomu apart amzino dukimo ir pesimosi....
axs kazkaip galvojau kad optimaliausia kai vienas vaikas gimsta, o kitas buna pirmokelis, kad kai pirmokeli isleidi i mokykla paciai but namie, nes tokie laikai, kad man labai baisu butu 6m vaikiuka isleist i mokykla, kad kai jis grys, bus vienas namie, neduokdie buna blogu zmoniu ir paskambins i duris ir pan...ai man gal paranoja, bet kai skaiciau pasisakymu,s kad vaikui nukencia mokslai, nes jaunesnis broliukas-sesute rupi labiau....
zodziu cia amzinas klausimas, i kuri tiesioginio atsakymo ir nera...galima gincytis iki begalybes....viskas priklauso nuo paciu vaiku, nuo tevu poziurio i vaikus ir t.t.
cia mano nuomone