Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Pas mane dar tik vienas vaikas, bet as irgi galvoju koks geriausias skirtumas butu? Mano mazylei tuoj bus metukai, bet vyras dar kolkas nepasiraso ant antro vaiko. Sako brangiai kainuoja $$$. O as manau, kad du is karto butu fainai uzauginti. Paskui jau gali kai paaugs gryzti i darba ramiai ir negalvoti, kad vel tuoj busi nescia nestuke.gif ir vel reiks iseiti is darbo ir t.t. tongue.gif As tai noreciau kad butu kokie du metai skirtumo, bet tada jau dabar reiktu pradeti galvoti apie pastojima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele @ 2005 05 16, 14:30)
Tarp mano mažųjų - 1m. 10 mėn. skirtumas. Galiu pasakyti, kad tokiu nedideliu skirtumu gimusius vaikučius daug sunkiau auginti. Abiems labai reikia mamos meilės ir dėmesio, dažniausiai tuo pačiu metu. Todėl esu pervargusi, ir destruktyvios nuotaikos neapleidžia.  blink.gif

Nemaniau, kad jums taip sunku-gi trečias vaikas, kažkaip atrodo su kiekvienu vis lengviau turėtų būt g.gif
Nebent abu mažiai blogai miega naktim?
Nenusimink, paaugs, atsigausit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Emulis @ 2005 05 18, 14:23)
O as manau, kad du is karto butu fainai uzauginti.  Paskui jau gali kai paaugs gryzti i darba ramiai ir negalvoti, kad vel tuoj busi nescia nestuke.gif  ir vel reiks iseiti is darbo ir t.t.  tongue.gif 

Aš gimdysiu antrą po 5 metų pertraukos ir tai man dar vis atrodo, kad dukra dar maža, dar norisi ją palepinti rolleyes.gif
Nelabai įsivaizduoju mažesnio skirtumo-ir taip atrodo bus sunku, kai gims antras unsure.gif
Beje, kas dėl darbo, tai paeiliui gimdant du vaikus susidaro didelė pertrauka-na savo darbe tikrai negalėčiau tokios leisti..Dabar jau pakankamai laiko praėjo, kai grįžau į darbą po pirmojo, spėjau gerokai pasistūmėti profesinėj srity, pasitobulinti ir dar tvirčiau jaustis...Ramesne širdim galiu vėl daryt pertrauką... ax.gif
Atsakyti
Tarp mūsų vaikų 3m. skirtumas, reguliavom tam, kad man nereiktų eit į darbą. Manau pats tas. Tarp mūsų su sese 5m. Tai kol užaugaom amžinai mušėmės ir nesutarėm, nes ji vis mane skundė, tai gaudavo. Dabar viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 05 19, 07:13)
Tarp mūsų vaikų 3m. skirtumas, reguliavom tam, kad man nereiktų eit į darbą. Manau pats tas.  Tarp mūsų su sese 5m. Tai kol užaugaom amžinai mušėmės ir nesutarėm, nes ji vis mane skundė, tai gaudavo. Dabar viskas tvarkoj.

Vat as irgi galvoju, kad reikia tokio skirtumi, kad po pirmo dar nebutum gryzus i darba. Tada gimtu antras, paaugintum ir tada jau galetum ramiai eiti sau i darba negalvodama, kad vel gal po metu reiks imti dekretines tongue.gif Nu nebent trecia suplanuotum biggrin.gif
Atsakyti
Tarp mano berniukų 2,5 metų skirtumas.Labai džiaugiuosi, kad ryžausi gimdyti antrą taip greitai. thumbup.gif Iš pradžių galvojau, kad turėsiu tik vieną, nes sunku buvo su pirmuoju, bet, paaugus pirmam, supratau, kad noriu antro.Visada svajojau, kad tarp vaikų būtų mažas metų skirtumas.Dabar džiaugiuosi, kad turiu 2 vaikus. smile.gif Jiems labai linksma kartu., o prie triukšmo jau pripratau.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 05 18, 18:00)
Aš gimdysiu antrą po 5 metų pertraukos ir tai man dar vis atrodo, kad dukra dar maža, dar norisi ją palepinti rolleyes.gif
Nelabai įsivaizduoju mažesnio skirtumo-ir taip atrodo bus sunku, kai gims antras unsure.gif
Beje, kas dėl darbo, tai paeiliui gimdant du vaikus susidaro didelė pertrauka-na savo darbe tikrai negalėčiau tokios leisti..Dabar jau pakankamai laiko praėjo, kai grįžau į darbą po pirmojo, spėjau gerokai pasistūmėti profesinėj srity, pasitobulinti ir dar tvirčiau jaustis...Ramesne širdim galiu vėl daryt pertrauką... ax.gif

dėl darbo, tai sutinku thumbup.gif
pas mus skirtumas 6 metai. Sesės sutaria puikiai wub.gif
ir aš po pirmosios mažiukų buvau be proto išsiilgusi . Todėl abi buvo labai lauktos ir planuotos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tarp pirmo ir antro sūnaus, skirtumas 3 metai ir 4 mėnesiai. Prieš metus gimė duktė, tai skirtumas jau nemažas. Tarp jos ir vyriausio brolio 12 metų ir 4 mėnesiai, o tarp vidurinėlio - 9 metai.
Didesnis skirtumas ( kokie 5 ar 6 metai ) yra geriau, nes lengviau pačiai mamai. Man su berniukais buvo sunku, nes vyriausias gimus broliui darė tą pat, kaip ir mažius : ir krūties reikėjo paragaut, ir soskę čiulpt, ir vežime pagulėt, ir iš bonkutės gert, net į kelnes darė - niekuo nenorėjo atsilikt nuo brolio, nors buvo jau 4 - rių metukų doh.gif
O jau nekalbu apie tai, kai jam teko savo lovytę broliui atiduot blink.gif Daug ašarų buvo cry.gif sunkiai pavyko išaiškint, kad jis kaip didelis vyras, turi miegoti naujoj, didelėj lovoj. Tokie vat pamastymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2005 05 18, 16:23)
Pas mane dar tik vienas vaikas, bet as irgi galvoju koks geriausias skirtumas butu?  Mano mazylei tuoj bus metukai, bet vyras dar kolkas nepasiraso ant antro vaiko.  Sako brangiai kainuoja $$$.  O as manau, kad du is karto butu fainai uzauginti.  Paskui jau gali kai paaugs gryzti i darba ramiai ir negalvoti, kad vel tuoj busi nescia nestuke.gif  ir vel reiks iseiti is darbo ir t.t.  tongue.gif  As tai noreciau kad butu kokie du metai skirtumo, bet tada jau dabar reiktu pradeti galvoti apie pastojima. biggrin.gif

Mes su vyru norejom tarp vaiku 3-4 metu skirtumo, tai kai pirmai suejo 2 m., pradejom bandyti, bet beveik metus nieko neisejo, bet dabar,aciu Dievui,esu nescia, ir tarp vaiku bus 3,5 m. skirtumas, pats tas, as manau, tarp musu su sese 3,4 m. skirtumas, o mes drauges didziausios nuo vaikystes, tikiuosi, ir mano vaikai bus dideli draugai.
Atsakyti
Mano manymu kuo mažesnis amžiaus skirtumas tuo geriau ir vaikams ir patiems tėvams. Aš norėsiu pametinukų..
Atsakyti
Vaikams gal ir geriau, jei jie tos pačios lyties, bet tėvams geriau, kai tarp vaikų didelis amžiaus skirtumas, ypač, jei pirmoji- mergaitė, kuri mielai pasups brolį ar sesę, kai reikės...Sakau iš patyrimo.
Atsakyti
tikrai geriausias iki5metu.idealus-3metai.nes kai pirmajam, būna jau savarankiškas,supratingesnis kai reikia vienam pasilikti kambaryje su mažesniu.ir interesai ūgtelėjus abiems vienodi.pagalvojus apie 5ir didesni skirtuma jau ir šeimai sunkiau po ilgos pertraukos isivažiuoti į rutiną ir naujus mažus rūpestėlius.
o vyresniam bus tarkim14,mažesniam apie 7.vienam šokiai ,draugai galvoj ,kitas dar dūkt norės doh.gif beto ,moters organizmas praėjus daugiau kaip 5metams po pirmojo gimdymo visiškai sugryžta i pradine padėti,antras gimdymas gali būt irgi sunkus,o po3metu gimdymo dar kauliukai gan išsiplėtę....bus lengviau betkokiu atžvilgiu apie3m schmoll.gif
Atsakyti